Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש וחצי קיבלתי הורדה מהכביש. זה הרכב:

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200509021130104748&user=bmwricer

קיבלתי הורדה על:

החלקת דלתות אחוריות (ריתוך ומילוי בחומר את הידית האחורית של הדלת).

איתותים שחורים, חלונות כהים מאחורה ומקדימה, דוושות אלומיניום, אין אורות ללוחית רישוי מאחורה.

עבר שבוע ותיקנתי את הליקויים....התקנתי אורות ללוחית רישוי, הורדתי את הציפוי מכל החלונות, שמתי איתותים שקופים, והתקנתי דלתות עם ידית.

עברתי את הטסט והחזרתי את הדלתות המוחלקות שלי. התמונות פה זה לאחר הטסט כבר...

זה היה הרקע בכללי. עכשיו לשאלה שלי:

כשהבוחן הוריד אותי מהכביש ברגע של להט אמרתי לו שאני רוצה להשפט כי זה לא הוגן שהוא מוריד אותי על דוושות אלומיניום כי יש לי שם גם גומי למניעת החלקה. כמו כן האיתות השחור העביר את האור הכתום מצויין אז רק ביגלל שהוא שחור כשהוא לא מהבהב זה לא ניראה לי מוצדק.

הוא הביא לי הזמנה למשפט...

נכון להיום האוטו עם טסט ורשיון תקף ואין לי בישביל מה ללכת למשפט כי אני גם יודע שאין לי שום סיכוי שבעולם ליזכות גם. רציתי לישאול מה יהיה במשפט אם אני אכן אגיע?

יש לי גם אפשרות להודות באשמה וליכתוב סיבה למה אני רוצה שיקלו בעונש שלי ולישלוח להם את הטופס בלי ללכת למשפט עצמו. זה מה שאני רוצה לעשות כי גם זה יהיה יותר חכם מצידי כדי שאני לא ארגיז את השופט סתם בלי טיעונים מוצדקים. אין לי מה להגיד כל כך כי התשובה של הבוחן לכל דבר היא "ככה זה מגיע מהחברה?"...:evil: והתשובה כמובן היא לא..אז לא חוקי.:|

לפי מה שאני יודע אם השופט לא יקל בעונש שלי אז זה 1000 שקל כנס...מה לעשות?

ללכת למשפט ולהסביר את עצמי או פשוט לישלוח מכתב שאני מודה ולבקש סליחה?

פורסם

אין לך מה להסביר את עצמך - כל שינוי מבנה הוא לא חוקי אלא אם הורשה בפירוש.

תודה, תקבל קנס וזהו. מקסימום תבקש התחשבות כי אתה חייל/סטודנט/נכה/עולה חדש/מוכה גורל (מחק את המיותר)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני הייתי שולח את הזימון למשפט- יש שם ספח לשיפוט מהיר עברו מי שמודה באשמה, ויש שם לבקש הקלה בעונש.

כתוב סיבות להקלה בעונש- כמו שאמר מעלי- סטודנט, חייל, אשתך בהריון, בהליכי גירושים, יש לך זיווה, וכו'.

כתוב גם שהבנת את הלקח ואינך עתיד לעשות זאת שוב.

בהצלחה

dirty old man

need love too

פורסם

כתוב גם שהבנת את הלקח ואינך עתיד לעשות זאת שוב.

עד לפעם הבאה:

עברתי את הטסט והחזרתי את הדלתות המוחלקות שלי. התמונות פה זה לאחר הטסט כבר...

:roll:

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

שני חברים קיבלו הורדה מהכביש ושניהם לא הלכו והיה להם דברים יותר רציניים מחלונות שחורים וגרביונים על הפנסים.

הם יתבקשו להפוך את הרכב לסטנדרטי ולבוא למישטרה שבוחן תנועה יבדוק את הרכב.

לאחד מהם היה יותר משבוע עבודה לפרק הכול וכן מדובר בהרבה כסף אז הוא החליט להיתעלם מהעיניין.

הבחור השני הוריד את האגזוז והצמיגים הרחבים הפילטר והדוושות (השוטר טוען שגם שטיחי אלומיניום לא חוקים )והלך להציג ביפני בוחן תנועה הבוחן בדק, אפילו עשה סיבוב (היה להונדה ים פוזה)ושיחרר אותו הביתה.

ומה אתם חושבים הבחור נסע ישר לאפל אגזוזים שיחזיר את האגזוז הרועש.

ובקיצור החזיר את הרכב כמו שהיה ביום ההורדה.

לגבי הבחור השני פשוט ניראה כאילו שכחו אותו...

הבנתי שבתקופה של היום יותר מחמירים לוקחים לך את הרישיון ונותנים לך מין דף בימקום הרישיון זמני עד המועד שניקבע ואז אינך יכול ליברוח.

האים זה נכון ?

לגבי השאלה של הבחור, מה לעשות עם המישפט אז ככה:

ביום של המישפט תלך לקופת חולים ותגיד שניראה לך שאתה עומד למות ושאתה לא יכול לעמוד על הרגלים כאבי ראש בטן וכו'

למישפט אל תגיע ותחכה ותיראה מה יצוץ כלומר אם ישלחו לך התראה בדואר אין ברירה צריך ללכת.

אהה למה ללכת לקופת חולים שאם המזל שלך שישלחו לך עוד מועד להגיע למישפט ותגיע והשופט ישאל למה לא הגעת בפעם הקודמת תגיע שהיה לך חום שחרחורות ויש לך אישור מיקופת חולים.

מיניסיון שלי עם כמה מיקרים כאלה שבסוף לא עושים כלום (לבית המישפט יש דברים רציניים יותר מגרביונים על הפנסים ודוושות אלומיניום)

פעם הבאה פשוט תפרק את הדוושות ותקלף את הצבע של הווינקרים ליד השוטר והוא יוותר לך .

פורסם
שני חברים קיבלו הורדה מהכביש ושניהם לא הלכו והיה להם דברים יותר רציניים מחלונות שחורים וגרביונים על הפנסים.

הם יתבקשו להפוך את הרכב לסטנדרטי ולבוא למישטרה שבוחן תנועה יבדוק את הרכב.

לאחד מהם היה יותר משבוע עבודה לפרק הכול וכן מדובר בהרבה כסף אז הוא החליט להיתעלם מהעיניין.

הבחור השני הוריד את האגזוז והצמיגים הרחבים הפילטר והדוושות (השוטר טוען שגם שטיחי אלומיניום לא חוקים )והלך להציג ביפני בוחן תנועה הבוחן בדק, אפילו עשה סיבוב (היה להונדה ים פוזה)ושיחרר אותו הביתה.

ומה אתם חושבים הבחור נסע ישר לאפל אגזוזים שיחזיר את האגזוז הרועש.

ובקיצור החזיר את הרכב כמו שהיה ביום ההורדה.

לגבי הבחור השני פשוט ניראה כאילו שכחו אותו...

הבנתי שבתקופה של היום יותר מחמירים לוקחים לך את הרישיון ונותנים לך מין דף בימקום הרישיון זמני עד המועד שניקבע ואז אינך יכול ליברוח.

האים זה נכון ?

לגבי השאלה של הבחור, מה לעשות עם המישפט אז ככה:

ביום של המישפט תלך לקופת חולים ותגיד שניראה לך שאתה עומד למות ושאתה לא יכול לעמוד על הרגלים כאבי ראש בטן וכו'

למישפט אל תגיע ותחכה ותיראה מה יצוץ כלומר אם ישלחו לך התראה בדואר אין ברירה צריך ללכת.

אהה למה ללכת לקופת חולים שאם המזל שלך שישלחו לך עוד מועד להגיע למישפט ותגיע והשופט ישאל למה לא הגעת בפעם הקודמת תגיע שהיה לך חום שחרחורות ויש לך אישור מיקופת חולים.

מיניסיון שלי עם כמה מיקרים כאלה שבסוף לא עושים כלום (לבית המישפט יש דברים רציניים יותר מגרביונים על הפנסים ודוושות אלומיניום)

פעם הבאה פשוט תפרק את הדוושות ותקלף את הצבע של הווינקרים ליד השוטר והוא יוותר לך .

גם לי יש כמה דברים יותר רציניים מגרביונים....אין לי ידית בדלת האחורית. עשיתי החלקה!

ולא הבנתם......כבר עברתי טסט וקיבלתי את הרשיון רכב שלי חזרה ככה ששום בוחן לא יעשה סיבוב על האוטו שלי.

אז אתם ממליצים לי למלא את הספח הזה שמצורף להזמנה למשפט של השיפוט מהיר...שאני מודה ומבקש להקל בעונש מהסיבות הבאות....כן? להגיד שלא ידעתי שזה לא חוקי בארץ בלה בלה בלה ושהאוטו הוחזר למצבו הקודם ושאני מצטער וזה לא יקרה שנית בלה בלה בלה...כן?

פורסם

מה הקטע עם הגרביונים, למען השם?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מה הקטע עם הגרביונים, למען השם?

איזה גרביונים? בחיים לא היה ולא יהיה לי גרביונים על הפנסים. לפני כמה ימים השחרתי את הפנסים האחוריים עם צבע מיוחד שמאושר בכל העולם להשחיר איתו פנסים אחוריים. צבע של omp...כשאני מדליק אורות האור עובר כאילו הפנס לא שחור!

תיקראו שוב מה שכתבתי, קצת הבנת הניקרא...

פורסם

.

לפי הכתיבה שלך, ניתן להבין שהיו לך גרביונים על הפנסים.

פורסם

לפי הכתיבה שלך, ניתן להבין שהיו לך גרביונים על הפנסים.

זה ביכלל לא הוא רשם, אחד המשתמשים האחרים רשם את זה.

פותח השירשור לא רשם שיש לו גרביונים על הפנסים.

פורסם

אה,

אז פותח השירשור, קבל את התנצלותי.

פורסם

מסכים עם ההצעות שנכתבו פה.

תשלח את הטופס של השיפוט מהיר ותקווה לטוב.

כי אם תגיע למשפט השופט יכול סתם להיתעצבן שאתה סתם מעמיס על המערכת המשפטית עם המשפט הזה, כי אין לך מה לטעון בו וסתם הלכת להישפט, ויכול להיכנס בך יותר חזק מהדו"ח המקורי.

פורסם

שרוטים....

יש לי שאלה:

למה מראש עשית החלקת דלתות מאחורה.... כאילו מה זה נותן?

הרי עכשיו אי אפשר להיכנס לרכב מאחורה...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
שרוטים....

יש לי שאלה:

למה מראש עשית החלקת דלתות מאחורה.... כאילו מה זה נותן?

הרי עכשיו אי אפשר להיכנס לרכב מאחורה...

לדעתי האישית זה נותן יופי לרכב. ראיתי עוד רכבים בארץ עם החלקה כזאת. הייתה פעם מגיעה zx מאוד חזקה ויפייפיה למפגשים ברמת גן וגם לה היה את זה. לצערי בארץ שום דבר לא חוקי כשבכל העולם זה כן. אז אנשים כמוני שזה התחביב שלהם נאלצים לסבול. ולפני שתגידו איך מוציאים בן אדם בשעת תאונה מהרכב אני אענה לכם ישר עכשיו...באותה הדרך שמוציאים בן אדם ברכב קופה. הייתי מחליק את הדלתות הקידמיות גם אבל אז באמת כל שוטר יתלבש עלי. ככה זה לא בולט לעין כל כך...

בקיצר אני מתכוון לישלוח להם את המיכתב שאני מודה ומבקש להקל בעונש שהוא 1000 שקל לצערי.

ועוד שאלה....

נגיד והייתי הולך למשפט. הרי דוושות אלומיניום בעיקרון לא חוקיות כי הרגל מחליקה אליהן נכון? אצלי יש משטח גומי מיוחד שבנוי בתוך דוושת האלומיניום שהרגל לא תחליק. אז למה זה לא חוקי? הרי לכל חוק יש הגיון אז מה ההגיון פה? ודרך אגב יש לי פילטר אוויר פתוח והבוחן אמר שזה חוקי אז למה חלק מהבוחנים מורידים על פילטר אוויר פתוח? כל אחד עושה מה שבא לו והם בעצמם לא יודעים מה מותר ומה אסור....אם רק היה לי כסף לעורך דין...

• תוכן חדש...