Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שזה לא מצחיק,אני שמח גם שנהגים יצאו בריאים ושלמים.

אבל התמונה הראשונה היא לא מקרה קלאסי של:"הרדיאטור נפל לתוך הקרבורטור":-)

רק סעו בשכל!

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

כל הקיבה של הסיטרואן בחוץ

אני מצדיע לסיטרואן על רמת הבטיחות - האוטו מרוסק לגמרי והנהגת יצאה עם שריטה מהחגורה ומכה באף מהכרית אוויר.

פורסם
כל הקיבה של הסיטרואן בחוץ

אני מצדיע לסיטרואן על רמת הבטיחות - האוטו מרוסק לגמרי והנהגת יצאה עם שריטה מהחגורה ומכה באף מהכרית אוויר.

ביגלל זה תמיד אמרתי שעדיף לינהוג לא חגור.:lol:
פורסם

אני לא כלכך מבין מה מצחיק,פשוט זוועה...

מזל משמיים שלא קרה שום דבר ל2 הנהגות...

ועוד יותר מזל שזאת הC5 שנכנסה בעמודי תאורה ..אני לא רוצה לדעת איך המקרה היה מסתיים אם הטיפו הייתה מסיימת את דרכה לתוך העמוד,לפחות קריסת המנוע היא מה שהצילה את הנהגת של הסיטרואן.

ומזל גדול לטיפו שרק הסתחררה, ולא פגשה עוד עמוד או שניים בדרך...

תמונות מתאונות כאלו פשוט מחרידות...לפחות במקרה זה לא היו נפגעים.

under construction..

פורסם

אז ככה נראית סיטרון מבפנים.

ואגב היןם נסעתי מעפולה לחיפה, ובגל הכביש הייה גשם ובחיפה כשנכנסתי אליה הייה גם גשם חזק.

ובדרך יצא לי לירואת ממש לא מעט תאונות שקשורות לכביש הרטוב של הגשם הראשון ומכוניות שלא ממש היו מוכנות אליו.

אני בצעמי בבלימה הראשונה גם החלקתי לכיוון משאית מקדימה.

בקיצור אני מקווה שאף אחד לא נפגע חזק לא בתאונה הזאת ולא בתאונות שראיתי היום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...