Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מה עושים כשאופנוע נתפס ב-215 קמ"ש?! מעכבים את התנועה, כמובן.

ציטוט מ-YNET:

כדי ללכוד את האופנוען ללא מרדף, הוחלט לעשות לו תרגיל. שתי נידות משטרה נסעו בצידי הכביש וגרמו להאטה מכוונת של התנועה.

לכתבה המלאה - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3143337,00.html

שבוע טוב,

צבי

פורסם

מוזר,קראתי בגיליון של החודש של 'אוטו' שהיצטרפה כתבת של המערכת ליום ביומו של שוטר התנועה.

הצלם שאל איזה פקד מה הם עושים לאופנוענים והוא ענה שכלום כי גם ככה מסוכן לירדוף אחריהם או משהו כזה.

אחרי שאני רואה את זה אני מבולבל לגמרי.

my sweet home

www.sharks.co.il

פורסם

ראיתם גם מה נכתב בסוף לגבי נהג הרכב?

הרכב עבר טסט עם ליקוי בטיחות והם הולכים נגד הנהג. אולי הנהג שוטף לעבירה, אבל בהרבה מיקרים מכוני הרישוי לא מקפידים על הכשלה בתקלות בטיחות והנהג יאלץ לסבול.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גם הנהג אשם, במיוחד כשמדובר בליקויים כאלה חמורים, כניראה שמה שהיה שם זה לא היושר בהיתגלמותו, צריך לפעול גם כנגד הנהג וכמובן כנגד מכון הבדיקה, שלפי מה שרשום גם את זה הם יעשו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

כולו בן 24 וכזה טיפש .. הרי ידוע שיש שם שוטרים כמעט כל יום.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

כל הכבוד על זה שתפסו אותו, אפילו אם זה הרגיז את כל בית ישראל בדרך..

מה שיותר מוזר לי זה שנאמר שלא ניתן לעשות לו כלום על 3 הצילומים הקודמים כיוון שלוחית הרישוי הייתה מוסתרת, אבל אני מאמין שניתן לזהות את האופנוע עצמו, וניתן גם להוציא וידוי מהרוכב, אז מדוע לא מענישים אותו גם על זה?!

נ.ב.

מה אתם חושבים שיהיה העונש שלו?

בכבודר רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

למה כל הכבוד?

הוא הפריע לך בדרך כלשהי?

הערסים עם העונדות שנוסעים באותה המהירות - הם בסדר?!

ולא ניתן להוכיח כלום כי אם אין מספר זיהוי (לוחית רישוי) אז לא ניתן להוכיח שזה הוא.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא.. הערסים עם ההונדות הם לא בסדר..

אבל אותם עוצרים בצד הדרך כשהם משתוללים והמשטרה רואה אותם..

ולא פשוט מסתכלים עליהם עושים מה שהם רוצים כי יודעים שאם הם ינסו לעצור אותם ויקרה לאופנוען משהו - זה יפול עליהם ויהרוס להם את החיים.

פעם עמדתי ברמזור בדרך נמיר כשלידי 2 ניידות משטרה אחת אחרי השניה..

כשהרמזור התחלף לירוק, משום מקום הגיעו 3 אופנוענים במהירות מטורפת, כאשר 2 מהם חוצים את הצומת תוך כדי הרמת גלגל...

לשלושתם לוחית הרישוי הייתה מקופלת.. אני מסתכל על השוטר בניידת שלידי, והוא מסתכל על האופנוענים על זה שלידו.. ואז עלי..

ואני מבין שהוא פשוט לא הולך לעשות כלום..

אז אולי סוףסוף הגיע הזמן שיעשו להם משהו..

כי אח"כ כשיש תאונה עם אופנוע שנסע במהירות שכזו, והנהג מן הסתם מת (אני לא מכיר אנשים שיכולים לשרוד התרסקות במהירות של מעל 200 קמ"ש), אז הוא אולי מת..

אבל החיים של הנהג מכונית שלא עשה שום דבר לא בסדר, גם נהרסים..

והוא צריך לחיות עם העובדה שהוא היה מעורב בתאונה עם אופנוען שבעקבות התאונה החזיר נשמתו לבורא..

אתה רוצה לחיות עם ההרגשה הזאת?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא.. הערסים עם ההונדות הם לא בסדר..

אבל אותם עוצרים בצד הדרך כשהם משתוללים והמשטרה רואה אותם..

ולא פשוט מסתכלים עליהם עושים מה שהם רוצים כי יודעים שאם הם ינסו לעצור אותם ויקרה לאופנוען משהו - זה יפול עליהם ויהרוס להם את החיים.

פעם עמדתי ברמזור בדרך נמיר כשלידי 2 ניידות משטרה אחת אחרי השניה..

כשהרמזור התחלף לירוק, משום מקום הגיעו 3 אופנוענים במהירות מטורפת, כאשר 2 מהם חוצים את הצומת תוך כדי הרמת גלגל...

לשלושתם לוחית הרישוי הייתה מקופלת.. אני מסתכל על השוטר בניידת שלידי, והוא מסתכל על האופנוענים על זה שלידו.. ואז עלי..

ואני מבין שהוא פשוט לא הולך לעשות כלום..

אז אולי סוףסוף הגיע הזמן שיעשו להם משהו..

כי אח"כ כשיש תאונה עם אופנוע שנסע במהירות שכזו, והנהג מן הסתם מת (אני לא מכיר אנשים שיכולים לשרוד התרסקות במהירות של מעל 200 קמ"ש), אז הוא אולי מת..

אבל החיים של הנהג מכונית שלא עשה שום דבר לא בסדר, גם נהרסים..

והוא צריך לחיות עם העובדה שהוא היה מעורב בתאונה עם אופנוען שבעקבות התאונה החזיר נשמתו לבורא..

אתה רוצה לחיות עם ההרגשה הזאת?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
גם הנהג אשם, במיוחד כשמדובר בליקויים כאלה חמורים, כניראה שמה שהיה שם זה לא היושר בהיתגלמותו, צריך לפעול גם כנגד הנהג וכמובן כנגד מכון הבדיקה, שלפי מה שרשום גם את זה הם יעשו.

לא כולם כמונו, מבינים ומתעניינים ברכבים שלנו. ישנם אנשים "תמימים" הרבה יותר, שנוסעים ברכב כל השנה ואז מגיע הזמן לטסט, עוברים, וממשיכים לנסוע.

אנשים שהמושג "נזילות", "מערכת בלמים" וכד' לא מוכרים להם.

האשמה היא של מכון הטסטים בלבד! המדינה נותנת להם הסמכה בדיוק בשביל לזהות תקלות ולא לאפשר רישוי לרכב תקול. אדם שעבר טסט בזה הרגע לא יכול לחשוב שיש ברכבו בעיה.

גילוי נאות - גם הרכב הקודם שלנו עבר טסט במכון "שמאלי" כי במקום אחר הוא היה בוודאי נכשל.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...