Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא אישי למזדה 3 2.3 ליטר ידנית !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לתומי על קניית רכב נוח ומרווח למפשחה.

כיוון שאני רוצה רכבה ידני, בעל אחיזה טובה וניהוג מהנה אז על הכוונת היתה כמובן המזדה 3 המהוללת. רק שבארץ היא נמכרת אוטומטית בלבד.

לאחר חיפוש קצר באינטרנט מצאתי שבארה"ב יש מדה 3 עם מנוע 2.3 ליטר וגיר ידני ...

מחיר בארה"ב בערך 17665$.

http://www.mazdausa.com/MusaWeb/displayPage.action?pageParameter=modelsMain&modelYear=2005&vehicleCode=MZ3

כיוון שאני מכיר קצת את חוקי הייבוא האישי וזה לא יוצר כדאי, חשבתי אולי לייבא מזדה כזו משומשת בת שנה וחצי.

המחיר שלה אמור להיות נמוך מאוד ואני די בטוח שעד שהיא תגיע לארץ היא לא תעלה מעל 140K ש"ח. ישלה חלקים זמינים, והיא יכולה להיות אחלה רכב. מהנה מהיר ומרווח ...

למישהו יש ניסיון עם ייבוא אישי? מכירים ???

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משהו לא מסתדר לי כאן...

אתה מתכוון לטוס לארה"ב,לעבור את כל שערי הגהנום שנקרא לה "ביורוקרטיה",

לשלם על המשלוח לישראל (לא זול),וכו' וכו'...

וכל זה בשביל מזדה 3,שנמצאת בכל מקום בארץ,לאן שלא תסובב את הראש...??

אז יש לה מנוע 2.3...סו פאקין וואט? אז תקנה בארץ מזדה 6 פרמיום,עם אותו מנוע,ותחסוך כסף לאקמול.

:roll:

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

אתה על כדורים?

חסרות משומשות/חדשות בארץ ידניות מהירות וכו'?

עד לאן הלכת בשביל אוטו מכוער ומשעמם... "מהיר וספורטיבי"?!?!?!

קנה לך אימפרזה טורבו בארץ, היא ידנית, היא מהירה יותר מהמאזדה לאין שיעור... תעשה נסיעת מבחן אני מבטיח לך חוויה מאלפת, ביד שניה היא תעלה כמו המזדה שלך אם לא פחות.

לחילופין, יש עשרות מכוניות פשוט טובות יותר בכל פרמטר, שיעלו פחות ויעשו את העבודה עשרות מונים טוב יותר בכל פרמטר אפשרי.

ואם אתה עדיין שם עם המאזדה "סדרה 3 המהוללת"-כדבריך... תנסה לשוחח עם מישהו בעניין עזרה מקצועית :)

MB SLK 320 - 2002

פורסם

כיוון שאני רוצה רכבה ידני, בעל אחיזה טובה וניהוג מהנה אז על הכוונת היתה כמובן המזדה 3 המהוללת.

מה? מזדה 3 מהוללת? בעלת אחיזה? ניהוג מהנה? אני מתחנן שתגיד לי על מה אתה? מי הדילר וכמה עולה גרם, כי זה וואחד חומר טוב!!!

אם כבר בכיוון, מה דעתך על יבוא אישי לאיזה פוקוס מעניינת?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה יכול להמשיך לרצות...

המזדה 3 2.3 נימכרת בארה"ב בלבד,ואין לה תקינה אירופאית,כך שזה באמת סיפור לייבא אחת כזו,אם זה אפשרי בכלל.

וליניב,אולי המזדה 3 לא מהוללת,אבל יחסית להיצע המישפחטומטיות,היא בהחלט מכונית מהנה לנהיגה,ובין האחרונות שיש להן הגה ושילדה ברמה ראוייה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ב140K וכאב ראש כזה האוטו האחרון שהייתי חושב עליו זה מאזדה 3 ...

אם אתה רוצה רכב ספורטיבי ומהנה לנהיגה וידני תוכל ללכת על הסיאט לאונה טורבו או אימפרזה טורבו (כמובן משומשות)

איביזה FR חדשה נכנסת לתקציב יפה מאוד . אבל היא פחות מרווחת.

בקיצר , תעבירו את הנושא לפורום -יעוץ ברכישת רכב.

אם אתה לא בכיוון של הספורטיביות האלו , תוכל לרכוש איזה פאסט 1.8T או משהו בסיגנון , חפש טוב תמצא ידני ...לא בטוח..

פורסם

וליניב,אולי המזדה 3 לא מהוללת,אבל יחסית להיצע המישפחטומטיות,היא בהחלט מכונית מהנה לנהיגה,ובין האחרונות שיש להן הגה ושילדה ברמה ראוייה.

חן,

דעתי האישית בלבד:

נהגתי על מזדה 3, 2 ליטר אוטומטית לא מעט וכמו כן על פוקוס 2 ליטר אוטומטית.

לדעתי אין בכלל בסיס להשואה, הפוקוס הרבה הרבה יותר מהנה, אבל כמו שאמרתי, דעתי האישית בלבד.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פוקוס ומזדה 3 החדשות מתבססות על אותה שלדה, אותם המכללולים ואותם המנועים...לכן קשה לי להבין כיצד אתה כזה חד משמעי

MB SLK 320 - 2002

פורסם
חן,

דעתי האישית בלבד:

נהגתי על מזדה 3, 2 ליטר אוטומטית לא מעט וכמו כן על פוקוס 2 ליטר אוטומטית.

לדעתי אין בכלל בסיס להשואה, הפוקוס הרבה הרבה יותר מהנה, אבל כמו שאמרתי, דעתי האישית בלבד.

יניב

יניב,אתה צודק!

למזדה 3 2.0 בניגוד ל 1.6,יש הגה כוח חשמלי הרבה פחות טוב,וחישוקי 17' משודכים לצמיגים רחבים ונמוכים מידי,שפוגמים בנוחות.

הפוקוס 2.0 הקודמת השלימה בדיוק את מה שהיה קצת חסר בפוקוס 1.6,והוסיפה גם בילמי דיסק מאחור.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כל הכאב ראש הזה בשביל כולה מאזדה 3 ????

בשביל אוטו כזה לא הייתי קם מהמיטה :roflmao:

מנוע 2.3 או לא, ידני או לא, עדיין רחוק מ-א-ו-ד מלהיות קצה קיצה של חוויה מוטורית...

פורסם

קודם כל אני שמייח על כל התשובות המשמחות.

אני בכלל שאלתי אופציית הייבוא האישי ולא ביקשתי המלצה על איזה רכב לקנות (אם זה מה שהייתי מחפש, הייתי נכנס לפורום ייעוץ).

אני שאלתי על מזדה 3 באופן תאורטי בינתיים ולאו דווקא בשבילי כאשר השיקולים שמובילים אותי הם:

1. משפחתית מהנה וחמודה (לטעמי)

2. אמינות

3. אין מחסור בחלקים או במוסכים שיידעו איך לטפל (בניגוד לייבוא של רכבים כמו ה 350Z או RX8)

4. העלות לפי חשבוני (ואולי אני טועה) תהיה סבירה כיוון שכיום מזדה 3 2 ליטר עולה בערך 150K כחדשה. את המנוע הגדול יותר נראה לי שאפשר יהיה להשיג בזול יותר (כמשומשת) ובכל מקרה לשמור גם על עלויות סבירות ומחיר מכירה טוב ...

5. מוצא חן בעניי הרעיון של משפחתית רגילה שבפועל תתן בראש להמון רכבים אחרים, ואני לא מתכוון רק בקו ישר.

את הייבוא האישי אני לא מתכוון לעשות בעצמי אלא חשבתי על חלק מהחברות המתמחות בכך ... אני בטוח שחברה כזו עם הקשרים שלה יכולה לטפל לי בהכל תוך כדי שהיא מרוויחה בעזרת העובדה שהמיומנות שלה מצמצמת עלויות וגם אני מוכן לשלם פרמיה על טיפול מקצועי ...

פורסם
כל הכאב ראש הזה בשביל כולה מאזדה 3 ????

בשביל אוטו כזה לא הייתי קם מהמיטה :roflmao:

מנוע 2.3 או לא, ידני או לא, עדיין רחוק מ-א-ו-ד מלהיות קצה קיצה של חוויה מוטורית...

אתה יודע, אני ממש אוהב את התגובות החסרות כל אינפורמציה האלו..

לכן מעניינים אותי הדברים הבאים:

-בשביל איזה אוטו כן היית קם מהמיטה?

-איזה רכב שהוא כן חוויה מוטורית היית מציעה? אל תשכח שהוא רוצה את הדבר הקרוב ביותר בסביבות ה140,000

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ולפותח השרשור:

אני מציע לך לעשות חיפוש היה שרשור עם סדרת כתבות מYNET על יבוא אישי, והיה שם ממש הרבה אינפורמציה..

אני אנסה לעשות חיפוש עוד מעט בעצמי ולהביא לך לינק

עריכה: הנה מצאתי, מקווה שזה יעזור לך

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3017397,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3022131,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3023857,00.html

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
הפוקוס 2.0 הקודמת השלימה בדיוק את מה שהיה קצת חסר בפוקוס 1.6,והוסיפה גם בילמי דיסק מאחור.

...ונמכרה כאן רק עם גיר אוטומטי שמוציא את כל הרוח מהמפרשים.

פורסם

לפותח השרשור , אינך חושב שמעט נסחפת עם הסופרלטיבים על "מזדה סדרה 3 המהוללת"? בכל זאת אין המדובר ב-סדרה 3 בווארית או אפילו קרוב... כל קשר בין המושגים מהירה, מהנה וכל שאר המושגים שזרקת לאויר מקרי בהחלט.

מכונית חביבה אפורה ויעילה, שום דבר מעבר לכך- רכב שנועד להגיע מנקודה א' לנק' ב'...הנ"ל לא יוצרה עבור חובבי רכב חמומי מוח ואינה מתיימרת להיות כזו בשום צורה. מפה ועד כזו טרחה ליבוא אישי של מזדה 3 איך צורך להרחיב במילים... עצתי לך היא לרדת מהעניין וכמה שיותר מהר.

אם בכל זאת חשקה נפשך, אין לי אלא לאחל לך:

may the force be with you

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

• תוכן חדש...