Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל אחד יכתוב את הרכב הכי מוזנח שהוא מכיר(שכנים,משפחה,חברים...) ועד כמה הוא מוזנח(לא מבחינת פחחות(אפשר גם פחחות,אבל זה פחות מעניין,אלא מכנית).

כרגע אני לא זוכר משהו ספציפי אבל יש לי מקרה לספר שזה טימטום ממדרגה ראשונה

אבא של מישהו שאני מכיר יש לו טויוטה קורולה שנת 95 שעברה למעל 200 אלף קילומטרים על הצמיגים המקוריים שבאו עם הרכב! 10 שנים מעל 200 אלף קילומטרים והכל על אותם צמיגים!

כמו-כן, אני מכיר מישהו שהריפוד בגג שלו נפל אז הוא לקח אקדח סיכות ועם הסיכות "הדביק" חזרה לתקרה

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

כשעבדתי במוסך, הגיעה אישה עם בעייה שהאוטו שלה ניכבה כל הזמן.

לאחר בדיקה קצרה, גילינו שהרדיאטור וגם מיכל העודפים צחים כמו מידבר יהודה, בלי טיפה אפילו קטנה של מים.

מה שעוד מעניין בסיפור הזה שלא שמנו לב לאיזה שהיא נזילה או סיבה אחרת ליציאת המים, אז מעניין אותי עד כמה היא הזניחה את הרכב כדי להגיע למצב הזה.

פורסם

כשגרתי עוד באשקלון היה לי שכן,בעל איביזה שנת 88 מוזנחת ביותר,חלונות לא היו בה ריפוד באוטו לא היה ,מאחורה לא היה מקום איפה לשבת הכל היה מלא חלקים של מכוניות פנסים שבורים, מראה אחת...

באגזוז היה לו חור שכל בוקר היה מעיר לא רק את השכונה אלא חצי מאשקלון,כל בוקר התנעה של חצי שעה עם עשן לבן שכיסה את כל האוטו,במקום מיכל של המים של הווישרים היה לו בקבוק קולה מחובר לשם,מייסבים שעשו רעש מעצבןןן,צמיגים שחוקים...

למזלו(למזלנו) הוא נסע בא רק שבועיים אחרכך פירק אותה לחלקים בשביל האלפא הבאה שהייתה לו,אבל זה כבר סיפור אחר

פורסם

סובארו DL, שנת 86 1300 אוטומטית.

עומדת בחלק הצפוני של הרחוב שלי, שייכת למשפחה דתית. הרכב צץ לו בסוף 2002 ברחוב, הגיע במצב סביר (עד כמה שניתן לומר), ומאז עובר מסכת התעללות.

• חמשת הילדים נדחסים במושב האחורי והבולמים בסוף חייהם (אבל למה להחליף? "זה סובארו, זה נוסע בכל מצב בלה בלה בלה!")
  • הרכב עובר שטיפה רק כאשר יש גשם נדיב.
  • המנוע דופק (לבוקסר יש צליל מיוחד, אבל לסובארו הזו - סימפוניה!).
  • חור באגזוז שמעיר את הרחוב מנמנום הצהרים.
  • צמיגים - בני 6-5 שנים אם לא יותר (בטח מהיד הקודמת) מפוצצים וסדוקים.
  • השמשה האחורית סדוקה וכדי לפצות על זה הודבקו אינספור מדבקות המשבחות את השקאל מלמעלה שרק עליו ניתן לסמוך.
  • שאיך אפשר בלי פנס איתות קדמי חסר ובקליט אחורית מפוצצת מתאונה שנגסה מהרכב עוד קצת.
  • הפגושים כבר מחפשים זווית חדשה להתלות בה (ידוע בסובארו שהם סופגים את המכה, אבל אצלהם זה משהו מיוחד!)
  • ולבסוף: הדלתות חבוטות מכל כיוון אפשרי כאילו חיפשו איך לדפוק אותם כמה שיותר, רק על שתים מהם נותרו פסי הקישוט.

מקווה שלא שכחתי כלום.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

האוטו של אבא שלי, עבר 6 שנים בלי שום טיפול, מים היו נכנסים דרך הדלתות הקדמיות בגשם והאוטו היה נראה כמו חרא לבן.

בסוף אחרי 6 שנים הוא מת מנזילה בגיר אבל חוץ מזה הוא הראה אמינות ממש מופלגת בשביל רנו 11.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

לפניי חמש או שש שנים הייתה לאחותי פיאסטה 86 צבע כחול

אחת המוזנחות שראיתי

האוטו עבד עם שלוש בוכנות משהו כמו שנה עד שהיא שמה לב שמשהו לא בסדר והיא הייתה צריכה להחליף אטם ראש וכל השיט הזה .

ים long time no

פורסם

מיצובישי (הדגם המרובע הזה שהביאו אותו ל שנה בערך) סטישן

עם מנוע גמור (ענן ענק לבן כל הנסיעה שלו )בלי שמשה אחורית !היה נילון

ללא מראות צדדיות כי הוא עשה מספר תאונות - הדלתותו שלו עקומות לגמרי

ללא !!! טמבון קדמי (דברתי עם האיש וניסיתי להסביר לו שהוא מזהם את האוויר -לא היה אכפת לו כי ---- זה הבית שלו,כן כן הוא גר באוטו

הוא פתח לי את הבאגז ושם היו לו מזרון מתקפל,סכו"ם כסאות שקיות ומה לא - הבאגז = אין מושבים אחורים כי ככה יש יותר מקום) בגלל תאונה.

לא ברור לי איך האוטו הזה עובר טסט

פורסם

בדרך לת"א יש איזה מאזדה 323 אבל מהדור הקודם. בקשר לפחחות הקטע הוא למצוא איפה אין מכה או שריטה! אין ס"מ ברכב שלא הרוס. כל פעם שאני עובר משהו נעלם בהתחלה הפגוש האחורי כמטע נפל לאחר כמה ימים הוא נעלם ואז הקדמי... בקשר לשטיפה כנראה שלא ניקו אותו מאז שהוא עזב את המפעל.:-P

פורסם

אחד בדברים הביזאריים שראיתי מעודי, היה שבוע שעבר.

נסעתי בכביש ואדי ערה כשלפני נוסעת SL500 מראשית שנות ה 90.

כל פעם שהנהג האיץ יצא מהאגזוז השמאלי עשן סמיך שחור ומהאגזוז הימני עשן סמיך כחול.

צד אחד של ה V8 אוכל שמן והשני מקבל יותר מידי דלק...:-D !

בכל מקרה, ממש חאראם על האוטו.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לאדה של קרוב משפחה שנת 88 יבוא אישי

הדש בורד החליף צבע מבז" ללבן כמו שלג (נשרף בשמש) דוקא היה מראה יוקרתי כזה :)

ריפודים שהוא "תפר" לבד שנראה כמו שק תפוחי אדמה שפשוט הלבישו על המושב

הדלתות האחוריות לא נפתחות בכלל והקדמיות רק מבפנים כך שאם סגרתה את החלון של הנהג אתה לא תכנס לאוטו יותר בחיים!

והשוס: רדיו קטן נייד(שקולט רק am) שמודבק עם איזולירבנד לתריסים של האיוורור

פורסם

ראיתי פעם בכביש החוף סיאט איביזה 89 או 90 נוסעת בצורה מוזרה. היא נסעה ישר אבל היא ניראית כאילו היא פונה. היא ניראית כמו הניידת בתמונה רק שהניידת פונה והיא נסעה ישר במצב כזה:-D ..

שילדה עקומה?

http://www.rbrownlawyers.com/law_images/inside/car_wreck1.jpg

פורסם

בדיוק.

רנו קנגו של חיל הים. מאוורר הרדיאטור נשרף, יוצא עשן לבן מתחת למכסה המנוע אבל מה? הנהג המשיך בנסיעה כרגיל!

• תוכן חדש...