Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיאור מדויק שלי אחרי קריאה חוזרת של הכתבה: :shock:

משטרת ישראל, שנת 2005, ומישהו מתקשה קצת לחשוב...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3142107,00.html

אם הבנתם שאנשים לא עוצרים בעצור, לא יותר הגיוני להעמיד שוטר בצומת? או שחם לו בלי המזגן של הניידת? :roll:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצויין שם שכמות התאונות בעיר עלתה עקב אי ציות לתמרורי "עצור", "תן זכות קדימה" ואי שמירה על המהירות המותרת ולכן הותקנו המכמונות.

אז אני מנחש שהמכמונות הן בשביל "עברייני המהירות"...

פורסם

שים לב היטב לדבריו של הרב-פקד...

"גילינו כי הסיבה להן היתה אי ציות לתמרור עצור ותן זכות קדימה, כמו גם נסיעה במהירות גבוהה מדי". נראה כאילו את המהירות הגבוהה הוא הוסיף בסוף המשפט, כדי לתרץ את דברי החוכמה שהשמיע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא ניראה לי שהפקד הוא כל כך הדיוט בענייני תנועה. בטח כוונתו פשוט לא הובנה, אני בטוח שהוא התכוון שלשים מכמונת כדי להילחם בעבירות המהירות.

בכל מקרה, אתה יודע שבארץ כל דבר זה תירוץ למה להתקין עוד מכמונת מהירות ולתרום עוד קצת לקופת המדינה.

פורסם
לא ניראה לי שהפקד הוא כל כך הדיוט בענייני תנועה.
אבל בטוח שהוא אדיוט.

עריכה- נקודה למחשבה; תגידו- איך זה שמאז שאני זוכר את עצמי, מספר התאונות והנפגעים רק עולה מדי שנה...?

dirty old man

need love too

פורסם

יצא לי לקרוא כמה וכמה תגובות שלו בעניינים שונים הקשורים לתחבורה, ועל כן אני קובע כי הבנאדם אדיוט, או מתחזה לאדיוט.

דווקא בנושא תחבורה הוא לא הדיוט- הוא מפקד מתנ"א אילת.

dirty old man

need love too

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער להקפיץ שירשור מ-2005, אבל הייתי חייב להגיב:

ואם הוא מפקד מתנ"א אילת, הוא לא אדיוט?!?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אי אפשר לעצור בתמרור עצור גם אם רוצים, הקו ממוקם רחוק מדי מקו הצומת ואם תנסו לעצר בקו העצירה מיד יצפרו לכם כמו משוגעים מאחור. תמרור עצור לא אפקטיבי מכיוון ש99 אחוז מהנהגים לא עוצרים בתמרור עצור, הכוונה לא עוצרים בקו העצירה. לכו לצומת עם תמרור עצור ותראו בעצמם שפשוט אף אחד לא עוצר וגם די טיפשי לעצור לגמרי.

פורסם

אני דווקא חשבתי על רעיון אחר,

כל אחד שהחליט לצפור{כי הוא בטח ממהר מאוד} בשטח העיר ושוטר ראה אותו עושה את הצפירה, יבקש ממנו לעצור בצד, יעכב אותו במשך 20 דקות על שטויות, ואז נראה אותו צופר עוד פעם.

במיוחד את כל אלה שצופרים לך כשהרמזור עוד אדום, להזכיר לך להתכונן לפול גז בירוק.

----

פורסם
אי אפשר לעצור בתמרור עצור גם אם רוצים, הקו ממוקם רחוק מדי מקו הצומת ואם תנסו לעצר בקו העצירה מיד יצפרו לכם כמו משוגעים מאחור. תמרור עצור לא אפקטיבי מכיוון ש99 אחוז מהנהגים לא עוצרים בתמרור עצור, הכוונה לא עוצרים בקו העצירה. לכו לצומת עם תמרור עצור ותראו בעצמם שפשוט אף אחד לא עוצר וגם די טיפשי לעצור לגמרי.

מסכים במאה אחוז. אני תמיד מוריד לראשון שני מתגלגל לנקודה שיש בה שדה ראייה, עוצר, מסתכל ורק אז מתחיל לנסוע.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

קודם כל שהשוטרים יעצרו בתמרור עצור , באיזור שאני גר יש תמרור עצור קבוע ששוטרים לא עוצרים בו .

שבוע שעבר נתקעתי עם האוטו בדיוק ליד תמרור עצור וקלטתי ניידת משטרה מגיעה עם מוזיקה פול ווליום ועוברת את הצומת בלי לשים ז*ן על התמרור עצור. זאת משטרת ישראל !

פורסם
קודם כל שהשוטרים יעצרו בתמרור עצור , באיזור שאני גר יש תמרור עצור קבוע ששוטרים לא עוצרים בו .

שבוע שעבר נתקעתי עם האוטו בדיוק ליד תמרור עצור וקלטתי ניידת משטרה מגיעה עם מוזיקה פול ווליום ועוברת את הצומת בלי לשים ז*ן על התמרור עצור. זאת משטרת ישראל !

מותר למשטרה לעבור את כל עבירות התנועה לצורך מילוי התפקיד, ולא חייב סירנות או מהבהבים, וגם לא רכב כחול לבן.

תבינו את זה כבר.

Xbox12341

פורסם

יש פה אילתים?

יותר חשוב כרגע:

איפה עומדת הניידת עם המולטנובה ברחובות

ששת הימים ושד' הארגמן ?

פורסם
מותר למשטרה לעבור את כל עבירות התנועה לצורך מילוי התפקיד, ולא חייב סירנות או מהבהבים, וגם לא רכב כחול לבן.

תבינו את זה כבר.

אני גם מאוד מאמין שאם משטרה עוברת עם מוזיקה אז היא בתפקיד כלשהו:roll:

• תוכן חדש...