Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי!!

בדרכי היום בבוקר לכיוון פ"ת, מעט לאחר מחלף ירקון, שוטר תנועה (לא)נחמד בשם *** ***** חתך אותי, פשוטו כמשמעו, עם הניידת וכרז במערכת הקריזה "אוטו לבן תעצור בצד!", כמובן שמיד זזתי לכיוון השוליים, למעשה לא ממש התאמצתי שכן העובדה שהוא חתך אותי בצורה ברוטלית כמעט וגרמה לי לרדת לשוליים גם ככה...

הניידת עצרה לפני והשוטרים שהיו בה לא יצאו. גם אני לא יצאתי. לאחר כחצי דקה הוא קורא לי בכריזה לצאת מהרכב ולבוא אליו. לא יצאתי, אני לא אסכן את חיי בשביל אף שוטר ואצעד על השוליים/כביש, בכביש סואן זה. הוא קרא לי שוב ושוב ואני עשיתי לו סימנים מהחלון שיבוא אליי.

שני השוטרים יצאו מהרכב, שמו כובע על הראש, שניהם נעמדו על הכביש באופן מסוכן (מכוניות נאלצו לעקוף אותם, להאיט, לצפור וכו') ואחד השוטרים התחיל לצעוק עליי שהוא יעצור אותי על סירוב הוראת שוטר.. הסברתי לו בנימוס שהחוק אוסר על הליכה על שולי כביש בינעירוני או על עמידה על הכביש, בנוסף לכך החוק מחייב את השוטר להגיע לרכב אותו הוא עצר ולא להיפך. מה גם, שהוראות המשטרה לשוטריהם היא לעמוד בצד הנוסע ולא בצד הנהג, זאת בכדי לא לסכן את חיי הנהג.

בשלב זה, ראיתי את השוטר מאדים מכעס ואני דווקא נורא נהנתי מארשת הפנים השלווה והבטוחה שלי. הוא אמר לשוטר השני ללכת להביא את פנקס הדו"חות והוא רשם לי קנס על התחצפות לשוטר וקנס נוסף על נסיעה ברכב אספנות בין השעות 7:00-9:00 בבוקר, הסיבה אשר לשמה לטענתו הוא בעצם עצר אותי.

בשלב זה, שלפתי מכיסי את תעודת העיתונאי שלי במגאזין אוטו וביקשתי שימסור לי את פרטיו ואת פרטי השוטר שאיתו. כשהוא שאל אותי למה, אמרתי לו שאני מתכוון להגיש תלונה עליו ועל השוטר השני על הטרדה, מתן הוראה לאזרח אשר עלולה הייתה לסכן את חייו בניגוד להוראות המשטרה, מתן הקנס על הנסיעה בשעות הבוקר ללא ווידוא התקנות וכן על התנהגות ויחס פוגע ומעליב כלפי אזרח. אותו שוטר לקח את השוטר השני הצידה, בלי למסור לי את הפרטים אשר ביקשתי. השוטר השני חזר אליי, לקח את הדו"חות, רשם על שניהם ועל הקופי מבוטלים, אמר לי לנסוע ושתהיה לי שבת שלום....

ואני אומר..אהחחח....איזו מדינה.... :)

הפרינץ ואני המשכנו בדרכינו, עם חיוך מרוח על הפנים...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
כל הכבוד על העמידה האיתנה על זכויותיך! (למרות שהשימוש בתעודת העיתונאי היה ככל הנראה מיותר)

מניסיונך הטרי :-P מה גובה הקנס לנסיעה ברכב אספנות בשעות "אסורות"?

160 ש"ח והוא עוד אמר לי שהוא "מוותר" לי כי הוא יכול להזמין אותי למשפט....

אגב, השימוש בתעודת העיתונאי היה רק לאחר שהוא סרב שוב ושוב לתת לי את פרטיו ואמר שאני ארשום מספר ניידת ואגיש תלונה...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
כל הכבוד על מה?

על זה שהוא עבר על החוק?

דרך אגב,איום על שוטרים בפנייה למח"ש נפוץ מאד בקרב עבריינים,ובגלל זה המישטרה שלנו נראית כמו שנראית.

ואם חלילה היית מעורב בתאונה?

יופי,יצאת גבר וניצחת את השוטרים...

אפשר לראות בזה המלצה לנסוע בין 7-9 ברכב אספנות?

ההערה-זה לא אישי נגדך ליאור,וברור שהתנהגות השוטרים לא היתה תקינה.

ביום שישי מותר לנסוע ברכב אספנות בשעות האלו ועל כך כל המהומה!:evil:

ואם הייתי יוצא מהרכב כפי שאמר השוטר, מי היה ערב לבטיחותי כשאני צועד על השוליים/כביש? יש עשרות אנשים בשנה שנפצעים/נהרגים בדיוק ממקרים כאלו!

האיום לפנות למח"ש היה במקומו, ההוראה שלו מסכנת חיים וכן שוטר אמור להכיר את התקנה בגינה הוא נותן דו"ח, אף אחד לא היה משלם לי או מפצה אותי על הזמן שהייתי משקיע אח"כ במכתבים ופניות לביטול שני הדו"חות הנ"ל, מה גם שמי יודע מה השוטר היה מספר שלא בנוכחותי.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

אגב, למיטב ידיעתי, מותר לנסוע ביום שישי, שבת וחגים בין 7 ל 9, לא ?

ערכיה: ליאור הקדים אותי...

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

כל הכבוד לך ליאור, אני בטוח שהם היו מיתנדבים שאוהבים לעשות רושם.

אופיר :-D

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
כל הכבוד לך ליאור, אני בטוח שהם היו מיתנדבים שאוהבים לעשות רושם.

אופיר :-D

אני לא מחפש כאן את ה-כל הכבוד, היה חשוב לי לרשום את זה בכדי שתדעו שמקרים כאלו קורים, יש להזהר מהם (נושא השוליים וכו') ואת העובדה שיש שוטרים שיתנו לכם דו"ח, גם אם הם לא ממש בקיאים בחוק..

רק להבהרה, אין לי שום דבר נגד המשטרה ככלל, הם עושים מלאכתם נאמנה, יש לי בעיה עם רק השוטרים לא מקצועיים... אלו שעצרו אותי היו שוטרים ולא מתנדבים, סמל (כך זה נקרא במשטרה? 3 פסים בשרוול...) וקצין צעיר.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

ליאור,אי אפשר לשלוח לך פרטיות,התיבה שלך מלאה...

קבל את היתנצלותי אם נפגעת,זה לא חלילה אישי נגדך.

בכל מיקרה,בתקופה האחרונה אני רואה הרבה יותר מידי רכבי אספנות שנוסעים בין 7-9,ובזה צריך לטפל ובמלוא חומרת הדין.

הודעתי נימחקה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ליאור אתה צודק 100%.

לדעתי בכל מקרה אתה צריך להגיש נגדם את התלונה.

אזרח "רגיל" שאינו מודע בצורה כל כך טובה לתקנות היה פשוט "חוטף" מהמשטרה.

צריך להעביר את המסר לכמה שיותר כחולי המדים!

ושליחת תלונה היא בהחלט דרך להפצה רוחבית של הנושא במשטרה

פורסם
אני לא מחפש כאן את ה-כל הכבוד, היה חשוב לי לרשום את זה בכדי שתדעו שמקרים כאלו קורים, יש להזהר מהם (נושא השוליים וכו') ואת העובדה שיש שוטרים שיתנו לכם דו"ח, גם אם הם לא ממש בקיאים בחוק..

רק להבהרה, אין לי שום דבר נגד המשטרה ככלל, הם עושים מלאכתם נאמנה, יש לי בעיה עם רק השוטרים לא מקצועיים... אלו שעצרו אותי היו שוטרים ולא מתנדבים, סמל (כך זה נקרא במשטרה? 3 פסים בשרוול...) וקצין צעיר.

ליאור.

התכוונתי שכל הכבוד לך שאתה מכיר את החוקים ולא רצית לקבל דו"ח סתם על דבר שהשוטרים לא מבינים בו, פשוט יש המון שוטרים שנותנים דוחות על דברים שהם לא בקיאים בהם, מניסיון.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

היי ליאור וכולם ,

כל הכבוד על הזכות לעמוד על הצדק והוראות המשטרה שהם בעצמם לא ממלאים .

אני ממש מתעב את אותם שוטרים שמרגישים שיש להם כח בידיים והעולם כולו שלהם.

מה זה צריך להיות : נהג צא מהרכב וגש אלי

בזמן שהם יודעים היטב את ההוראה שהם ורק הם חייבים לגשת לנהג , ואת זה אני יודע לא מהיום ! אבל יותר קל להיות שוטר מלך העולם ולבקש מהנהג הפראייר והפחדן לגשת אל השוטר .

מי מכם זוכר את המקרה עם האופל הצהובה שלי ששוטר עשה לי ביקורת בשבת

והוציא לי את הנשמה וכ' וכ' ..... דרך אגב הסיפור עדיין לא נגמר ועדיין דנים בבית המשפט על נסיעה לצורך תיקונים בשבת .

ליאור , עשית להם בית ספר , הראת להם שיש עוד אזרחים שיודעים את התקנות וההוראות (אפילו ) הפניימיות שלהם ! :-)

ואגב - ממש אין לי בעיה עם שוטרים מנומסים שעושים עבודתם ( הקשה ) נאמנה , אבל מקרה כזה היה צריך להיות מדווח שלא במאמר מוסגר למי שצריך לדעת זאת במשטרה .

שלא ירבו מקרים כאלו - ושירבו האזרחים שיודעים מה מותר ומה אסור .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
היי ליאור וכולם ,

כל הכבוד על הזכות לעמוד על הצדק והוראות המשטרה שהם בעצמם לא ממלאים .

אני ממש מתעב את אותם שוטרים שמרגישים שיש להם כח בידיים והעולם כולו שלהם.

מה זה צריך להיות : נהג צא מהרכב וגש אלי

בזמן שהם יודעים היטב את ההוראה שהם ורק הם חייבים לגשת לנהג , ואת זה אני יודע לא מהיום ! אבל יותר קל להיות שוטר מלך העולם ולבקש מהנהג הפראייר והפחדן לגשת אל השוטר .

ליאור , עשית להם בית ספר , הראת להם שיש עוד אזרחים שיודעים את התקנות וההוראות (אפילו ) הפניימיות שלהם ! :-)

ואגב - ממש אין לי בעיה עם שוטרים מנומסים שעושים עבודתם ( הקשה ) נאמנה , אבל מקרה כזה היה צריך להיות מדווח שלא במאמר מוסגר למי שצריך לדעת זאת במשטרה .

שלא ירבו מקרים כאלו - ושירבו האזרחים שיודעים מה מותר ומה אסור .

דרור .

כל מילה בסלע!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ליאור היקר - פרסם את הכתבה באחד מהעיתונים שאתה כותב בשבילם. זה לא יזעזע אף אחד, אבל אולי אנשים תמימים ידעו כיצד לתפקד במקרה והם נקלעים לאורגיית כוח של כחול.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תוכן חדש...