Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היי חזרתי

Benni Haspel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי מארה"ב וקנדה.

טסתי ב 737 של אל על לוינה ומשם ב A340 של אוסטריין לטורונטו. חזרה מטורונטו ב A330 ומוינה ב 737 של אל על (קודשייר עם אוסטריין). מי שהיה בנמל התעופה של טורונטו רק יכול להעריך את נתב"ג...

חוצמיזה יש לי תמונות של אוטובוסים מאיזורי הספר של קנדה וגם רשמים של נסיעה באוטובוס פורד משנת 1928 ועוד אחד שעשה הסטוריה במאבק של השחורים בארה"ב ושוקם ונמצא במוזיאון.

לצערי משהו לא בסדר בחיבור של המצלמה למחשב ולכן הכל יבוא על מקומו ביום ראשון...

בנתיים יש לי שבת להתאושש מהג'ט לג...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ברוך השב ....

איזה התפתחויות היו כאן בהעדרותך ...

רכישות חדשות וכ' וכ' ,

תעבור על השרשורים , ושלח תמונות , אם לא לראות מקרוב אז

לפחות מרחוק :-)

ביייייייי

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

הי בני (שלא יטעו)

אם אתה עדיין בשלב היעפת, אז לבטח נראך במפגשישי, כי לפי זמן מקומי זה בוקר באמריקה הצפונית???

ברוך השב

אירית

פורסם

אני יהיה קצת אמיתי:

טוב שחזרת כי כבר יש בפורום כמה דברים לא קשורים. ונמחקו ע"י מנהלים אחרים דברים שהיו צריכים להישאר.

לא טוב שחזרת כי את שוב תמחק לי ולאחרים חלק מהתגובות :wink:.

שתיהיה לך חזרה קלה וסוף שבוע מהנה.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...