Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום של רנו 16

Type34
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי שתי רנו 16! אחת לבנה נוסעת בכביש י-ם - ת"א, ואחת אדומה אצל פחח או רפד באיזור רחוב המסגר בת"א.

ממש מוזר. . . אז כמה יש כאלה בכבישים?

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

אלה כנראה הרנו 16 המוכרות:

הראשונה היא כנראה זו של יובל המכונה "משה והרפורמים".

והשניה היא האדומה שקרסו משפצים לטובת מוזיאון רנו - שאת הסיפור גילה לפורום יובל מהמשפט הקודם.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
אלה כנראה הרנו 16 המוכרות:

הראשונה היא כנראה זו של יובל המכונה "משה והרפורמים".

והשניה היא האדומה שקרסו משפצים לטובת מוזיאון רנו - שאת הסיפור גילה לפורום יובל מהמשפט הקודם.

היות ואני מכיר את יובל, ואת המכונית שלו, אני יכול להגיד בוודאות שזה לא היה הוא. ראיתי כמה פעמים רנו 16 במודיעין, ויכול להיות שזה האוטו שראיתי היום.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

תודה למתענינים ואכן התרגשות רבה

הלבנה, אני משער היא של נרקיס, איש יקר שגר במודיעין ונוסע ברנו 16 מודל 75 ובעוד רכב צרפתי...

פשוט הרנו 16 הלבנה הנוספת שאני מכיר לא נוהגת לצאת מתחומי פתח תקווה...

בתמונה המצורפת תוכלו לראות את הרכב שלי ואת של נרקיס עונדות יחדיו בשוקעתיק מלפני חצי שנה.

האדומה, נקנתה לא מכבר על ידי קרסו והיא משתפצת לה שיפוץ מדוקדק למצב תצוגה ותגיע למוזיאון רנו באזור התעשייה בראם. אם אני לא טועה היא הופיע לפני חצי שנה בערך בשרשור ענתיקות בדרכים בתור רנו 16 באשקלון...

LONG LIVE THE R16

zzzPCDV0007.JPG

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תוכן חדש...