Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקסוואגן באס...

Guest RAFIZ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת ואחרי של כמה חודשי חיפוס כמעט מייאשים , מצאתי ככל הנראה את כלתי לעתיד... פולקסוואגן באס.

אולם לפני השימלה צריך קצת (קצת הרבה) עבודת פחחות.

לצערי אצל כל הפחחים שהייתי לא ראיתי איזה מגע אישי , רגישות או זיק בעיניים ובכלל לא משנה התמורה הכספית שיקבלו על העבודה...

אם משהו מכיר פחח עם סבלנות, עם רגישות ולא כאלה שעובדים עם סוכנויות ביטוח ששם הזמן חשוב יותר מהעבודה... מוזמן להמליץ ולייעץ לי ...

פורסם
בשעה טובה ומוצלחת ואחרי של כמה חודשי חיפוס כמעט מייאשים , מצאתי ככל הנראה את כלתי לעתיד... פולקסוואגן באס.

לצערי אצל כל הפחחים שהייתי לא ראיתי איזה מגע אישי , רגישות או זיק בעיניים ובכלל לא משנה התמורה הכספית שיקבלו על העבודה...

אם משהו מכיר פחח עם סבלנות, עם רגישות ולא כאלה שעובדים עם סוכנויות ביטוח ששם הזמן חשוב יותר מהעבודה... מוזמן להמליץ ולייעץ לי ...

איזה אזור של הגלובוס?

יש את אוטו פח בפ"ת... הרבה דברים טובים נאמרו עליו, כמו כן הוא מעביר את הקורס של ליאור ברוך אצלו וניתן להיתרשם מהמיקצועיות והפדנטיות...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ספר איזה באס קנית מהיכן ואים אפשר תמונה אני מחפש בנרות רכב כזה
פורסם
מזל טוב

שלי בקרוב נכנסת לשיפוץ

ווסטפליה כמובן

קבלו תמונה

אוייי, איזו יפיפיה!!!

שיהיה שיפוץ נעים!!! (אני מקווה גם למצא אחת ביום מן הימים :| )

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
בשעה טובה ומוצלחת ואחרי של כמה חודשי חיפוס כמעט מייאשים , מצאתי ככל הנראה את כלתי לעתיד... פולקסוואגן באס. מזל טוב והמון הצלחה :-D.

אם משהו מכיר פחח עם סבלנות כן הפחח שעבד לי על הרכב, עם רגישות ולא כאלה שעובדים עם *סוכנויות ביטוח ששם הזמן חשוב יותר מהעבודה... מוזמן להמליץ ולייעץ לי ...

אני ממליץ לך בחום על מוסך מרום טל בראשון [רחוב פלוטיצקי 3 (מול הטיב טעם מאחורי הצמיגים) אזה"ת הישן]. הוא עבד לי על הסובארו מכל הלב, וכרגע הוא עובד על קמרו 1979 ועל דודג' דארט 1974. אל תצפה למחיר זול ואל תשכח כל עבודה זה מחיר שונה.

* ההכנסה הקבועה של הפחחים היא מהביטוחים וחברות הליסינג. בלעדיהם הפחחים יכולים לסגור וללכת הביתה את הענתיקות הם עושים בשביל הכיף (וחלקם גם מיתוך אהבה לנושא).

תן לנו תמונות לשטוף תעינים.

ובהצלחה בשיפוץ.

משה אזולאי.

003.jpg

011.jpg

007.jpg

014.jpg

P9037643%20(Medium).jpg

P9037644%20(Medium).jpg

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

תודה על ההתעניינות... תמונות יגיעו בהמשך...

חברים תנו שמות!!! זה רכב גדול ולכן גם ההשקעה בפחחות וצבע שונה מרכב קטן כדוגמת חיפושית (שכבר יש לי)

אם אפשר שמות אולי מספרי טלפון וכמובן המלצות... אני מניח שכל אחד ששיפץ חווה את אותה חוויה שציינתי בהודעה הקודמת שלי...

פורסם

יש מקום , למעשה מוסך גדול מאוד המחולק לאיזורים, יש שם איזור פחחות לרכבים קלאסיים, כרגע יש שם לארק שכבר עובדים עליה חודשיים ימים, לאט ובמקצועיות, כרגע היא על צבע יסוד ועדיין כל יום עובדים עליה לאט לאט ...צריך לראות את זה בעיניים,המקום מתמחה בשיפוץ קלאסיות ובמיוחד בתור הובי של בעל העסק שאף זכה לא פעם בעיתון אבטמוביל במקום השני והשלישי בשיפוץ קלאסיות, ברשותו גם כן מספר מכוניות קלאסיות.

קוראים למקום מוסך רימון , הוא נמצא בקריית חיים לייד טיב טעם\אולמי כלה, אתה מוזמן להתקשר או לקפוץ לשם, אנשים נחמדים באמצע הדרך לא קל למצא בימינו.

הנאה מובטחת.

בהצלחה.

048413719

048412011

פורסם

דבר ראשון - מזל טוב !

מאיפה השגת אותה ? אשמח לתמונות! אני מחזיק באס 78 2000 סמ"ק מפנקת ( העונה לשם לוסי) בתהליכי שיפוץ- אין לי כרגע על המחשב - יותר מאוחר אעלה תמונות מתחילת השיפוץ -בקשר לפחח - ישנו בחור בשם עלי בכניסה המזרחית לטירה שבמשולש- אל תרתע מהרעיון - מדובר בפחח אומן שבנוסף יקח ממך פחות מרשרשים מכל פחח אחר - בהצלחה - אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי לעזרה הדדית

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

באיזור התעשיה של בת ים צמוד למוסך רנו.

פחח לא רעה אם מחירים הגיוניים.

צור קשר בפרטי למידע נוסף.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...