Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כתבה מצוינת מעיתון מצוין!

כל מי ששקל לקנות רכב מליסינג, או לקחת/או לא רכב חברה, כדאי מאוד שיקרא.

במיוחד זיעזע אותי העמדה של היבואנים אשר מוכרים לליסינג בחיר נמוך, תוך כדי ידיעה שהרכבים יקרעו ויחזירו רווחים בדמות חלקי חילוף, לאחר שהרכב יעבור לידיים פרטיות.

משכנתא זה קל

פורסם

עדיין לא קראתי את הכתבה ,אבל אני מבין את הכיוון

מה שאני עדיין לא מבין איך אפשר להתעלל ככה ברכב

גם כשהשכרתי רכב ,התייחסתי אליו יפה , לא קרעתי אותו ,נהגתי כמו בנאדם

ועל אחת כמה וכמה ,רכב צמוד מחברה , בשביל מה להתעלל בו , מה התועלת בכך ?

לא מבין , פשוט לא מבין , רוצים לפרוק אגרסיות , אחלה , בשביל זה יש שק איגרוף

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אתם יודעים זה ממש אבל ממש לא מצחיק, עכשיו כשאני חושב על זה, (יש לנו בבית גם רכב צמוד מהעבודה) באמת שקעתי עם האוטו לא מזמן בחו"ל במקום שבחיים שלי לא הייתי חושב להכנס אליו עם הרכב השני בבית, שהוא הרכב שלנו..

~~~

להגנתי אני רק אגיד שזה היה בפארק האגם בראשון לציון ליד הסופרלנד ככה שזה מקום שכן אמורים להכנס אליו עם אוטו

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

פשוט גועל נפש.... כל מילה בכתבה נכונה...! אני המון בכביש והרבה ממכוניות ההייטק נוסעים כמו חיות פשוט בגלל שלא מעניינת אותם צריכת הדלק, או שמירה על הרכב. הישראלי המכוער... :x

פורסם

די משעשע אבל גם די עצוב...

לי אישית אין בבית רכב חברה (אולי בקרוב יהיה :-P ) אבל גם אם היה לי כזה בטח שלא הייתי מתייחס אליו ככה...

אולי הייתי שוטף אותו פחות מאשר את הרכב הפרטי (במקום פעם בשבועיים, פעם בשלושה שבועות או פשוט לוקח לשטיפה במכונה ומשקיע פחות בשטיפה), אולי גם הייתי עם רגל יותר כבדה על הגז, ועולה על פסי האטה לא ב10 קמ"ש אלא ב20 או 30, וגם נוסע בדרכי עפר מידי פעם (מה שאני לא עושה עם הרכב הפרטי אם המקום לא רחוק), ופחות מתרגש אם יש מכה קטנה או ציפור חירבנה על הרכב, ומרשה לעצמי להסתובב קצת יותר עם הרכב ולנהוג יותר בצורה אגרסיבית ולהרביץ פה ושם...

אבל, בטח שלא הייתי מתנהג עם הרכב כמו כל המקרים שתיארו... קודם כל בטוח שלא הייתי עושה טיול שטח, לא הייתי כל היום נוהג עם רגל על הגז (מילא אם זה כביש מהיר אז אפשר במקום 110 לתת 130 או אם יש כביש פנוי, אבל סתם ככה מרמזור לרמזור זה טיפשי), לא הייתי עולה על פסי האטה, מדרכות ושאר ירקות במהירות גבוהה ובטח שלא הייתי מזניח את הרכב והייתי בודק לחץ אוויר וגם מדי פעם שמן, מים וכל שאר הדברים (כמובן שאין אפילו מה לדבר על להשאיל לשכנים את הרכב)...

זה כבר פשוט התנהגות מגעילה, הרי מאנשי היי טק שחלק גדול מהם אקדמאים, מהנדסים וכדומה לא הייתי מצפה להתנהגות כזאת (כמובן אני לא מכליל אבל כנראה שגם חלק מהם מתנהג ככה)...

בכל מקרה אולי כדאי לחנך חלק מהם מחדש כדי שיתנהגו בצורה קצת יותר נורמלית...

פורסם

"נסעתי לחפש את החוף הנסתר באזור חוף דור", מחפש דני א', עובד באחת מחברות הסלולר שנוהג במכונית ליסינג צמודה, קאיה "ריו"."

דניאל(DRUGSTORE), יש לך משהו לספר לנו? :)

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

פשוט גועל נפש !

כל כך מתאים לישראלים המצויים לעשות כאלה דברים...

אני תמיד הייתי נגד כל הדבר הזה שנקרא ליסיניג , זה סתם פוגע בשוק הרכב וגרוע מיזה זה גורם רציני לתאונות הדרכים.

אני תמיד רואה אותם, את כל רכבי הליסינג היפנים המצועצעים האלה , טסים בכביש במהירויות מסחררות שממש לא מתאימות לתנאי הדרך וממש מסכנים אותנו , ציבור הנהגים.

אפילו לא מזמן היה לי קטע רציני עם רכב של חברת "מטריקס", אני נסעתי לאיטי עם הבובה שלי בכביש מעוקל בעל קיו הפרדה רצוף ופתאום ה#$% עקף אותי או בעצם ממש חתך לי את הצורה בצורה שהייתי חייב לרדת לשוליים וכמעט ליפול לתהום!

ולכן לפי דעתי צריך ליסגור את הדבר הזה שנקרא ענף הליסיניג!

זה ממש לא מתאים למדינה כל כך לא מתורבתת וחסרת תרבות נהיגה שזה כבר סכנת נפשות ליסוע בכביש עם כל הצעצויים היפנים האלה..

יוגב

פורסם

זה שהוא עקף אותך זה בגלל שהוא בן ז**ה ולא בגלל שיש לו רכב מליסינג אז אל תכליל סתם

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

לאון ידידי, לא מכליל אף אחד פשוט ציינתי דוגמה אישית שלי ממפגשים עם הרכבים האלה (ויש עוד המון דוגמאות ..).

אין לי בעיה שיקבל מה שהוא רוצה מהעבודה , אבל על הכביש שיסע כמו בן אדם שלא יסכן אותי !

זה הכל .

יוגב

פורסם

כשאנשים רוצים להשתגע וקרוע הם לא יעשו את על בשרם כמובן בגלל זה מנסיון משכירים רכב ליום יומיים ועושים עליו נהיגה מתקדמת ויותר מזה

לא ניסיון שלי של חברים

לא מצדיק את מעשיהם

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

כל הכבוד ליואב קווה על הכתבה.

ליסינג בארץ שלנו זה אסון.

המנטליות הישראלית זה בדיוק מה שהיא אוהבת: בחינם, וגם אם לא בדיוק בחינם (כי ש'למתי אלפ'חמשמאות שקל על האוטו 'זה) אז למה מי מת? זה לא האוטו של אבא שלי.

וזה רע. רע מאוד.

ועם כל הכבוד לבעלי הצימרים שבזכות "ההיי טק" יש להם עבודה, אנשי הייטק יבלו הרבה בצימרים גם אם הם יצטרכו לשלם 150 ש"ח לסופשבוע על דלק ברכבם הפרטי, יש להם את הממון הזה בכיסם.

צריך להפסיק עם העניין הזה של רכב צמוד.

אפשר לתת החזר הוצאות רכב - ואז נראה איזה טיולי שטח \ מירוצים יעשו נהגים עם המכוניות הפרטיות שלהם...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לי יש היום רכב מהעבודה ואני ממש לא מזניח אותו.

כל יומיים שולח אותו לשטיפה ,שם עץ ריח,דואג שבפנים יהיה נקי ולא פח זבל...נכון שלא קניתי אותו אבל אני מתייחס לרכב כאילו הוא שלי אני ממש לא מצליח להבין את אלה שמכסחים ומזניחים.

אבל הכיף הכי גדול שהרכב לא מגולם בתלוש השכר שלי...:wink:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

מצחיק... קאיה ריו, פוקוס, מגאן...

שכחו את ה-ג'יפ! : (....תופים...) קנגו!!

רק חבל שיש כמה חסרונות:

1. אין צמיגי שטח.

2. אין הנעה כפולה.

3. אין הילוך כח (לא קריטי).

אגב, אין תלונות על מרווח הגחון.

נ.ב הכותב כמעט ולא נכנס לשטח עם הקנגו. בכלל, אני נגד לקרוע את הרכב חברה בלי שום סיבה, ובמיוחד לסכן את מקום העבודה.

• תוכן חדש...