Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע לא יודע על מה אתה נוסע אם בכלל אתה נוסע מה לכל הרוחות אתה מבקש שיעלה הדלק????????????????

כשאני שומע את זה כבר בא לי לבכות אני בקושי משלם עכשיו ואתה עוד רוצה שיתייקר?

שאני אסע עם מזגן בעיר? אפילו כשחם לא תודה גם את התענוג הזה אני לא יכול להרשות לעצמי.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
הנפט עולה ויורד מדי יום

לפי מה שכתוב שם כרגע זה עומד על 65.09 לחבית

העלייה האחורנה הייתה כשמחיר החבית חצה את ה70 דולר לחבית

לכן לא בטוח בכלל שהדלק יעלה

נכון, כמעט..

המלאי נקנה גם במהלך החודש ולא רק ביום האחרון,

כך שהממוצע לחודש זה פחות מ70$.

לפי מחית של 65$ לחבית לא יעלה הדלק, אפילו ירד קצת.

אגב, המחיר ברגע זה עולה עוד קצת ל65.48$,

מי שיש לו ערוץ CNBC (ערוץ71 בהוט) יכול לראות את זה און ליין.

פורסם

אוקי אז לא נבוא אליך בטענות ש "אמרת" לנו..

אהה וגם בלי עזרת השם הדלק יעלה..וימשיך לעלות..

בסוף העלום יגיע לעולם שבסרט מקס הלוחם בדרכים , דלק יהיה דבר שבישבילו הורגים , דלק זה המים של החיים , דלק יהיה רק ל MADMAX ו ל מונגולואידים שרודפים אחריו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
למי שיש רכב מהעבודה..מצידו שיעלה ליטר גם 10 שקל.

הכי טוב.

רכב עבודה , תופעה חולנית אשר אינה קיימת באף אחת מארצות אירופה ואכן אצלינו זה גורם לצריכת דלק בלתי מבוקרת זיהום אוויר ופקקקקקקקקקים...

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

ועוד יותר גרוע לשיעמום טוטלי על הכביש, בגלל כל המזדות 3,פורד פוקוס ושאר המכוניות העבודה המשעממות מאוד, רק בישראל !

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...