Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי אסקורט אספנות מודל 71. שאלתי היא האם אפשרי לאבור טסט ללא הטמבוני ניקל. ההיגיון אומר מיד ש"לא", אבל יש לי כמה מכרים שהורידו את פגושי הניקל מרכבם ונוסעים ככה...

תשובות מלומדות יתקבלו בברכה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

שלום לך

אני חושב שהתשובה היא דווקא כן

וזאת מכוון שהשבוע היה לי טסט למיני שלי והיא עברה טסט ללא טמבוני ניקל שפורקו וללא גריל קידמי .

אני לא יודע על ההבדלים בין האסקורט למיני מבחינת טבונים אבל אני עברתי .

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

גרשון, עוד נקודה ששכחתי לספר לך עליה - אני חושב שאיזשהי יד ברכב עשתה טרנספורמציה בין הפגושים. כלומר העבירה את הפגוש האחורי לקדימה ולהפך.

רציתי לסדר את זה בשלב כלשהו, אבל תמיד דחיתי את זה.

בכל מקרה - אל תזרוק חלקים מהאסקורט. אלה חלקים שיעלו לך כסף מאוחר יותר במידה ותרצה לחזור למקוריות.

במידה ואתה עדיין רוצה להפטר מהם - אני אשמח לקלוט אותם אצלי.

יש לך את הפלאפון שלי במידה ותרצה לשאול או להתייעץ.

בהצלחה,

עידן.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

קודם כל, כשמפרקים לא צריך לזרוק. אפשר לשים במחסן.

לגבי החוק. יש קשר רופף בין מה שרשום בספר החוקים לבין מה שרשום ל"טסטרים" בראש כשהם בודקים רכב במכונים...ולכן אני שואל מה קורה בתכלס, ולא מה אומר החוק.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

תראה... בעיקרון, הטסטר הוא בן אדם, וכל טסטר בן אדם מפני עצמו, וחוץ מזה, זה גם יכול להיות תלוי במצב רוח שלו באותו היום, אז תכלס- תלוי במזל. אבל, רוב הסיכוים, שלא- בד"כ, מכשילים על הדברים הרבההההה פחות משמעותיים, הם מסוגלים להכשיל על חוסר ידית הרמת חלון בדלת האחורית, הוואנדורה שלי הכשילו על זה, שאין לה כסאות מאחורה (מסחרית, כן!)!

אז...

ומה כ"כ בעיה להרכיב זמנית טמבונים?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תשמע... למה לך בכח לחפש צרות? תאמין לי, מניסיון, לא חסרות להם גם ככה סיבות להכשיל אוטו ישן, אז למה לתת להם עוד אחת, ועוד כ"כ בולטת? בחייך!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...