Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hyundai Accent SR (קונספט)

מצמץ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל היא נראית די טוב (חוץ מהפרונט), יחסית ליונדאי. :)

אלא מה, הלוח שעונים מעוצב בסגנון עתידני ומצועצע (לטעמי, יותר מדי). והכי גרוע, תיבה אוטומטית?!?!?!?!?

נ.ב בשביל מה לשים 18"?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

תחליף את ה-H של יונדאי ב-H של הונדה ותגיד לי שאתה לא רואה את הטייפ R החדשה.. :?

לא נורא, יצא להם קונספט יפה לאללה מלבד הטיפשות המתבקשת של גלגלי מאתיים אינצ' וכונסים שלא קשורי לכלום כמו אילו שנמצאים לפני הגלגלים הקדמיים.

מוטי.

פורסם

זה הרמיקס הכי מוזר שראיתי...

פנסים של מאזדה 3, גריל של יאריס ואחוריים של סיוויק האצ'בק...

מעצבי יונדאי שתו יותר מדי... :drinking:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפי דעתי היא די יפה1

קצת מזכירה את מאזדה 3 וקורולה ראנקס, אבל בסה"כ היא נראית טוב,

גם האינטריור נהדר!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

חמוד, ובשביל משהו שיונדאי עשו זאת המחמאה הכי גדולה שאני יכול לתת

ממש יפה הלוח שעונים!!

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

לא אהבתי את האקסנט עד עכשיו אבל זאת ממש אהבתי

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אה..לא מלהיב..יונדאי זה יונדאי ולא יעזור כלום

עיצוב חמוד אני חייב להודות,נראית פחות כמו "משפחתית חמה" ויותר כמו האצ'בקית ממוצעת (המימדים שלה נאים קטנים, יותר בכיוון הגטס)

אבל, וזהו אבל גדול..זהו קונספט, וכמו הרבה מאוד קונספטים אם וכאשר היא תצא (ולא תגיע לישראל)

הגימור יראה שונה לגמרי לטובת מחיר נמוך, הדאג'אטים יעלמו כלא היו מאותה סיבה, הפנסים הקדמים יהיו רגילים..כנראה גם את פסי האור מקדימה יורידו בגלל תקינות מסויימות...הג'אנט יוחלף ותקבלו קוראנית "חמה" אולי עם עיצוב חיצוני מעניין, ומאפיינים של ציי רכב.

1.8T 8)

פורסם
תחליף את ה-H של יונדאי ב-H של הונדה ותגיד לי שאתה לא רואה את הטייפ R החדשה.. :?

לא נורא, יצא להם קונספט יפה לאללה מלבד הטיפשות המתבקשת של גלגלי מאתיים אינצ' וכונסים שלא קשורי לכלום כמו אילו שנמצאים לפני הגלגלים הקדמיים.

מוטי.

מוטי אתה חולה במקרה? :???: אתה לא מתכוון להתלונן על התיבה האוטומטית??

העיצוב באמת בסדר אבל עם כל הכבוד, תיבה אוטומטית (שהיא אפילו לא טיפטרוניק אם אני לא טועה) במכונית כזאת נראה לי צעד קצת תמוה.. :neutral:

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

איפה מאזדה 3 ואיפה סיוויק האצ'בק???

היא נראית מדהים!!! זה כל כך ברור שאם הדבר הזה יצא לכביש הג'אנטים האלה יוחלפו בצמיגי 14" וטאסות :)

• תוכן חדש...