Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכול שנותי הקצרות אני יכול לספור על כף יד אחת את האנשים (העוסקים בשיפוץ, יצורים כמונו) שרצו/שמחו/נאותו לעזור לשאלותי. יש מן קטע כזה של שושו, חס וחלילה לא אגיד לך היכן עשיתי פחחות. חס וחלילה לא אגיד כמה עלה שיפוץ האגזוז ועוד כול מיני... האם אלה לא מבינים שכוחנו בכך שנעזור האחד לשני? לדוגמא, בלי שמות, רק אגיד כי מדובר ברכב אנגלי משופץ מדהים:

"וואו! איזה יופי! תתחדש! מי עשה לך את עבודת הצבע הזאת?"

"מישהו (...)"

"ברור שמישהו, אבל מי?"

"פחח אחד"

"תראה חבר, אני די בטוח שפחח עשה את זה ולא בעל מכולת. אבל מי? מה הסוד הגדול? אני חושב שיש לך יופי של אוטו ושעשו לך עבודה מדהימה. גם אני רוצה! למה לא תגיד לי מי?"

"עזוב, איזה מישהו מירושלים, אתה לא מכיר(!). עכשיו, יאללה, לך מפה"

כבר נתקלתם בכך? שכואב לעזור לאחר או לשתף ולמסור אינפורמציה?

לא מבין את זה.

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל כל מי שאני שאלתי אותו, ענה לי בשמחה.

בנוסף, כל מי ששאל אותי איפה אני עשיתי משהו (המעט שכן עשיתי), אני עונה בשמחה ואפילו ממליץ אם כדאי לעשות אצלו או להיתרחק.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
בכול שנותי הקצרות אני יכול לספור על כף יד אחת את האנשים (העוסקים בשיפוץ, יצורים כמונו) שרצו/שמחו/נאותו לעזור לשאלותי. יש מן קטע כזה של שושו, חס וחלילה לא אגיד לך היכן עשיתי פחחות. חס וחלילה לא אגיד כמה עלה שיפוץ האגזוז ועוד כול מיני... האם אלה לא מבינים שכוחנו בכך שנעזור האחד לשני? לדוגמא, בלי שמות, רק אגיד כי מדובר ברכב אנגלי משופץ מדהים:

"מישהו (...)"

"ברור שמישהו, אבל מי?"

"פחח אחד"

"תראה חבר, אני די בטוח שפחח עשה את זה ולא בעל מכולת. אבל מי? מה הסוד הגדול? אני חושב שיש לך יופי של אוטו ושעשו לך עבודה מדהימה. גם אני רוצה! למה לא תגיד לי מי?"

לא מבין את זה.

אני חייב להגיד שלא נתקלתי בזה אף פעם, למיטב זכרוני.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

"מישהו (...)"

"ברור שמישהו, אבל מי?"

"פחח אחד"

לא מבין את זה.

ירחמיאל

בוודאי שישנם אנשים כאלו, מה לעשות לא כולם נחמדים, אולם יש הרבה שכן שמחים לשתף במידע, ואם אתה חבר מועדון ,משרד המועדון יכול להיות לך לעזר, אני נכחתי בסיטואציה לא אחת שפשוט "הטריפו לאיש את השכל", בסופו של דבר הוא לא היה מוכן יותר למסור מידע, אינני טוענת שזה המצב אצלך, אולם לעשות הכללה כזו הייתי אומרת שהיא קצת נמהרת ואולי נובעת מאכזבה.

אירית

פורסם

אני עוסקים בתחום "מיסטי"... ולכן כל הדברים הם בגדר "תעלומה"....

אולי הוא רוצה שתתחקר אותו טיפה...

כשחברים שלי מדברים איתי ואומרים "אל תישאל מה קרה" הם נישארים עם פרצוף של "נו... תישאל כבר..."

כיום (מאילו שנישארו) הם יודעים שזכות הדיבור שלהם, אני לא צריך לתחקר אותם, והם לא צריכים אישור ממני...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני חייב להגיד שלא נתקלתי בזה אף פעם, למיטב זכרוני.
חייב להגיד לך שניתקלתי בזה הרבה - ולא רק אני

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם

לגבי בעל המקצוע והשיתוף במידע אני לא חושב שראיתי אי פעם בעיה, פרט לקומץ שלא רוצים שכולם יחלקו את "פינת החמד שלהם".

לגבי מחירים יש קצת יותר בעיה. אם אני אגיד לך שהפחחות שלי עלתה 7602 ש"ח (רק בשביל הדוגמה), אז ברגע שתגיע אל הפחח הוא יהיה ממולכד. חלק מהאנשים לא יסכימו לשלם יותר מזה כי הרי "לאליבאבא עשית ב 7602 אז למה לי לא", למרות שהעבודה יכולה להיות שונה בכל מקרה.

לכן לגבי מחירים אני חושב שנכון לתת מושג כללי וכל אחד ישא ויתן עם בעל המקצוע כראות עיניו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ירחמיאל ערב טוב!

לא יכולתי שלא להגיב על הדברים שנאמרו כאן.

ישנה מידה של צדק בדברך, אך יחד עם זאת ישנם חברים בפורום הנ"ל-

(הגל השקט) אשר לא מרבים לפזר את מחמאותיהם ברבים והם בדרך כלל יוצרים קשר-

בהודעות פרטיות.

אשמח לעזור תמיד:mm_yeah:

אורי

audi coupe gt 1987

n.s.u prinz 1000c 1973

פורסם
ירחמיאל ערב טוב!

לא יכולתי שלא להגיב על הדברים שנאמרו כאן.

ישנה מידה של צדק בדברך, אך יחד עם זאת ישנם חברים בפורום הנ"ל-

(הגל השקט) אשר לא מרבים לפזר את מחמאותיהם ברבים והם בדרך כלל יוצרים קשר-

בהודעות פרטיות.

אשמח לעזור תמיד:mm_yeah:

אורי

אורי תודה על הצעת העזרה! לא שאני כרגע בבעיה ולא רוצים לעזור לי. זה לא. מעולם לא התעלמו ממני כאן בפורום הזה או לא עזרו. מעולם. אני מדבר פשוט סתם באופן כללי; אתמול שוב פגשתי איזה מיסתורי ושושואיסטי ולכן נזכרתי שכבר נתקלתי בכך רבות בעבר ושתפתי אתכם. במלוא הצניעות אגיד שגם אני שייך לאלה שמנסים או רותים לעזור. אינני מבין את אלה שלא מוכנים לחלוק. לילה טוב לכולם.
פורסם
אורי תודה על הצעת העזרה! לא שאני כרגע בבעיה ולא רוצים לעזור לי. זה לא. מעולם לא התעלמו ממני כאן בפורום הזה או לא עזרו. מעולם. אני מדבר פשוט סתם באופן כללי; אתמול שוב פגשתי איזה מיסתורי ושושואיסטי ולכן נזכרתי שכבר נתקלתי בכך רבות בעבר ושתפתי אתכם. במלוא הצניעות אגיד שגם אני שייך לאלה שמנסים או רותים לעזור. אינני מבין את אלה שלא מוכנים לחלוק. לילה טוב לכולם.
לילה טובבבב עולה כסף....... ליל מנוחה

ואני שמחה שהטון נשמע חיובי יותר בכל מקרה, לשרותך בה"פ תמיד

אירית

פורסם

נתקלתי לא פעם באנשים ברחוב שכששאלתי עלרכב ,דיגמו ,ותהליך השיפוץ נאנתי במילמול מתנשא.

אולי זה בגלל שאני נראה צעיר מידי לקשישים אלו (23) ואולי הם סתם אליטיסטים ,יש כמה כאלה שאני אשמח להתעלם מהם כשירצו ממני עזרה.

לגבי האנשים פה בפורום ובמועדון החיפושיות (ב5 אני עוד לא חבר) כולם בסדר גמור ויותר מזה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הנושא שהעלה כאן, לגבי "מוזריות" הבריות, קיים, ולפעמים בצורה בוטה, האפקט הזה משתרע על הרבה מישורים, החל בזלזול, סתם, של אחד בשני, דרך חילוקי דעות מיקצועיים, שלא תמיד ה"קשוח" צודק, ועד ללכלוך אנשים מאחורי גבם, יש דוגמאות רבות. אבל מכיוון שהאנשים כולם מבוגרים, אף אחד כבר לא ישתנה, עיסוקינו כאן הם תחביביים בלבד, ובעיקר, נושא זה הוא "תיבת פנדורה", אני ממליץ לא להתעסק בזה, אלא, שאיש, איש יבחר את חבריו בזהירות, ועם השאר להיות קורקטים.

פורסם
הנושא שהעלה כאן, לגבי "מוזריות" הבריות, קיים, ולפעמים בצורה בוטה, האפקט הזה משתרע על הרבה מישורים, החל בזלזול, סתם, של אחד בשני, דרך חילוקי דעות מיקצועיים, שלא תמיד ה"קשוח" צודק, ועד ללכלוך אנשים מאחורי גבם, יש דוגמאות רבות. אבל מכיוון שהאנשים כולם מבוגרים, אף אחד כבר לא ישתנה, עיסוקינו כאן הם תחביביים בלבד, ובעיקר, נושא זה הוא "תיבת פנדורה", אני ממליץ לא להתעסק בזה, אלא, שאיש, איש יבחר את חבריו בזהירות, ועם השאר להיות קורקטים.
כשהבחור צודק הוא צודק!

זה מה יש.

ערב טוב לכל בית ישראל.

אורי.

audi coupe gt 1987

n.s.u prinz 1000c 1973

• תוכן חדש...