Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה -

לאחר כמה חודשים חודשים של חיפוש, הגעתי למסקנה שכ-80% ממפרסמי הרכב למכירה הם סוחרים, או כאלה שמסתירים פגמים רציניים.

אני רוצה לפנות לסוכנויות למכירת רכב יד שנייה, כמו אלבר, אויס וכו'.

על מי אתם ממליצים, מבחינת אמינות, אחריות וכו'? מה עדיף? מהשכרה או מליסינג?

פורסם

הסוכניות הנ"ל שווי ערך לסוחרים.

קח את הזמן באיזי, תעשה סיבובים בעיר בשעות הערב\לילה, תרשום מספרי טלפון של מכוניות, לא מהעיתון אלה מפתקים שעל הרכבים עצמם.....תתפלא לדעת , ישנם המון מציאות, צריך רק לחפש אותם.

בסוכניות לא תמצא מציאות ורוב הסיכויים שירמו אותך ואתה אפילו לא תדע מכך.

בקיצור , להתרחק כמו מאש.

בהצלחה.

פורסם

קח את הזמן באיזי, תעשה סיבובים בעיר בשעות הערב\לילה, תרשום מספרי טלפון של מכוניות, לא מהעיתון אלה מפתקים שעל הרכבים עצמם.....תתפלא לדעת , ישנם המון מציאות, צריך רק לחפש אותם.

בהצלחה.

ידידי, זה בדיוק מה שאני עושה, ופשוט לא מוצא!!!

פורסם

לפי דעתי עדיף מליסינג ,הוא עובר פחות התעללויות מאשר רכב מהשכרה

הוא עובר טיפולים בזמן , וציי הרכב משחררים אותו מהר יחסית

חברות כמו אלבר ,אלדן וכו' מציעים דילים נחמדים

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

כשאני חיפשתי רכב, פשוט הייתי עושה הליכות עם אשתי משהו כמו שעתיים כל לילה בשעות 22:00 והלאה, לוקחים את הכלב ועושים הליכות.

אחרי שבועיים כמעט והתייאשתי.

בשבוע השלישי, חזרתי מלבדוק רכב ובמקרה ראיתי מה שאני מחפש, עשיתי פרסה,כתבתי את המספר,אמרתי לעצמי אני אתקשר מחר, אחרי חצי דקה בערך עשיתי שוב פרסה והתקשרתי אל הבחור, מתברר שרק לפני שעתיים הוא שם את השלט וכבר התקשרו אליו 4 אנשים, הבחור ירד עם אבא שלו, בדקתי את הרכב, לקחתי למוסך שאני מכיר ובו במקום סגרתי איתו זכרון דברים, כל התהליך לקח שעה בדיוק.

שרייד יד שנייה, 130 אלף ק"מ, שנת 93 ,עשה טסט לפני שבועיים, טיפולים מתועדים במוסך, אוטומטי, לבן, יפה,שמור.

הכל עניין של מזל ידידי.

לגבי מגרשים\סוחרים\ליסינג\השכרה...להתרחק כמו מאש.

פורסם

מסכים עם איציק. בליסינג יש סיכוי קטן שתיפול על רכב נורמאלי. בהשכרה הסיכוי הזה לא קיים בגלל ריבוי משתמשים.

אתה עדיין ממקד את החיפושים לפוקוס?

משכנתא זה קל

פורסם

ממליץ בחום על אלדן, גם לאחר הקנייה שירות מעולה ואדיב.

התגלתה אצלי תקלה מינורית ברכב, הם הכניסו את הרכב למורשה מטעם היבואן וסיפקו לי רכב חלופי מהשכרה באותו רגע.

הייתי ממליץ מנסיון לקנות מליסינג ולא מהשכרה.

בהצלחה

פורסם

ברור, אבל תן להם ....להנות מין הספק.

שופוני...יש לי רכב שנת 2003.

אנחנו כולנו ישראלים..ליסינג\השכרה\מגרשים...כולם מרמים את כולם.

העיקר שהקונה מרוצה.

פורסם

גם אני קניתי באלדן לא פעם ולא פעמיים - ויצאתי מאד מרוצה.

בפעמים המעטות שהייתי צריך את שירותיהם לאחר הקניה הטיפול היה מעל ומעבר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בכל מקרה תבדוק את הרכב במוסך מקצועי.. לא משנה ממי...

אני מכיר איזה סוחר שרצה לקנות רכב מאיזו חברת השכרה והרכב היה פשוט 2 מכוניות מחוברות...

קשה להאמין אבל הרכב היה ממש ככה.. כולו מולחם באמצע...

מוזר...

בקיצור: לקחת את הרכב לבדיקה יסודית אצל מוסך מקצועי שאתה מכיר \ מוצא.

אבל בכל זאת... חברות השכרה\ליסינג - לא ממש מציאה, מה גם שערך הרכב יורד כשאתה קונה מהשכרה, כך גם שתרצה למכור...

אתה צריך קצת סבלנות... יש מציאות...

תוכל לחפש באינטרנט (לוח יד2, הקרטל), מומלץ לחפש גם ככה חונות.. יש גם הרבה עם שלטים של סוחרים...

בהצלחה

fast......

פורסם

לחברות ההשכרה (הגדולות לפחות) יש כלל בלתי כתוב:

את המכוניות הדפוקות מוכרים לסוחרים (שיודעים בד"כ בדיוק מה הם קונים)

לפחות באלדן ובהרץ בפעמים שקניתי מכוניות, היה גילוי נאות ואמרו לי בדיוק מה עבר על כל רכב.

(כולל רכבים עם פגיעת שלדה שהומלץ לי על ידם לא לקחת)

לכן רוב הסיכויים שאם תלך לקנות במגרש רשמי של חברת ההשכרה/ליסינג לא תפגוש מכוניות מולחמות ודומותיהן...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפני חודש וחצי מצאתי סובארו GL עומדת למכירה באחת מהרחובות הראשיים של חולון.

התקשרתי לבחור, והוא אמר שהוא מוכן להפגש, רק אם אני אוכל לאסוף אותו ממקום העבודה כי הוא השאיר את הסובארו במקום מרכזי כדי שתהיה לה יותר חשיפה. הוא התחייב שהוא יד פרטית וראשונה והרכב שמור.

אין בעיה, לגיטימי.

קבענו להפגש ב16:00 בצהרים, הבחור הביא לי את הכתובת של מקום העבודה, באתי אליו בשעה שצוין, איך שהתגלגלתי וראיתי מה שהתגלה בפנייה - חשכו עיניי! ה"מקום העבודה" התגלה כמגרש סוחר רכב. :x

שמתי גז ונסעתי. נראה לי שהוא עדיין מחכה לי שם....

שיטה של סוחרים היא לפזר מכוניות ברכבי העיר כדי לתת להם "אותנטיות". לכן - יש להזהר.

בהצלחה.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תוכן חדש...