Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיסכון בדלק

zvi.doc
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש בפורום זה ומקווה לעניין את השותפים בו, מאחר וכבר כתבתי מספר רעיונות בנושא חיסכון בדלק וראיה אקולוגית בפורום אחר אני מרשה לעצמי להעביר לפורום זה עותק מהכתוב.

לעיתים יש התייחסות לנושא אשר הועלה בפורום אחר אולם תוך קריאה אפשר לראות את הכוון הכללי. לכן נא לא להתיחס להתרעמות שלי על האטימות לככתוב לפורום זה אלא אם אתם מרגישים כנוגעים בדבר.

בנוסף לתגובה אשר פרסמתי על הכתבה בעטיה של עליית הדלק האחרונה ואלו אשר באו לפניה , אני סבור כי יש מקום ואולי אפילו חשוב יותר מהרבה נושאים אחרים, לטפל בצריכת הדלק הורדה בזיהום האוויר והורדת פרופיל ב"גאווה " של מחזיקי מכוניות גדולות,4X4למיניהם אשר מבזבזים דלק רב מזהמים את האוויר תוך כדי דריסת שמורות טבע וכל חלקה טובה. כמובן שאין הם היחידים האחראים למצב ולכן יש לפתוח בדיון רחב על מציאת פתרונות לבעיות בכלל ולנסותלתת תשובה למצוקת מחיר הדלק העכשוית. ואני מבטיח לכם יש הרבה פתרונות , חלקם ידועים לי ולבטח אחרים יש לכם לחלוק עם כולם.

דבר ראשון אשר יש לדרוש מהממשלה לעשות: להתאים את רמת המיסים לזו אשר התקציב קבע ולא לנצל את עליית מחיר החבית ע"מ להגדיל את רווחי המדינה ממיסים לא מתוכננים, זו לא רולטה בקזינו. דבר זה נעשה כבר ברוב ארצות אירופה המערבית, דבר אשר איפשר בייחוד לבעלי המקצוע כגון בעלי משאיות ורכב חקלאי הנדסי לעמוד בהתחיבויותיהם מול הצרכנים . ללא צעד זה היו הרבה פשיטות רגל אי עמידה בחוזים וכו.

במקביל יש לערוך ולאכוף את חוקי זיהום האויר כאשר פועל יוצא הוא חיסכון בדלקים.

המשך יבוא..

**נערכו ניצני פרסום**

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

שלום מר צבי -

בתחילה אבקש ממך לקרוא את כללי הפורום, הם מופיעים על הסרגל הכחול למעלה ויש גם קישור אליהם בחתימה שלי ככה שתוכל לעבור אליהם מיידית עם סיום קריאת ההודעה.

בין כללי הפורום מופיעים הפרטים הבאים -

* איסור פרסום למטרה מסחרית כלשהי ללא אישור מפורש מהנהלת הפורום.

אין לפרסם ו/או לקדם מוצר זה או אחר בפורום, שזה נראה לי בדיוק כמו מה שאתה כרגע עושה.

אנחנו בהחלט מעוניינים במפרסמים באתר בתשלום - אם אתה מעוניין בפרטים אנא פנה לכל אחד מן המנהלים בה"פ.

* כמו כן, למטרת שמירת הסדר ותצוגה הולמת של השרשורים, ישנם מספר כללים נוספים שמופיעים גם הם, איך לא, בין כללי הפורום, ביניהם כללים הנוגעים לשימוש מופרז בסימני שאלה, סימני קריאה, נקודות וכו' כמו גם שימוש מוגזם בפונטים מוגדלים / מודגשים וצבעוניים.

נא קח לתשומת ליבך.

השרשור ננעל.

מוטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...