Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שומאכר נוהג במכונית כביש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סרטון חביב..

חביב בהחלט, כל פניית היירפין הוא מצמיד תדוושה ביציאה מהפניה ויצא עם המן סחרור גלגלים..

שמעים את הגחלגלים מתענים..:-)

אור.

פורסם

מישהו יכול להסביר על מה הרעש ?

על מה חשבתם שהוא נוסע למכולת לקנות חלב, במכונית פורמולה ? :|

חוץ מזה, הוא צנון רציני. הוא נוהג באדישות (צפוי) ומדבר כאילו הוא מקריא מהקטלוג של הרכב.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

גם הנסיעה לא נראיית לי מרגשת ממש.

אולי קצת "חמה" אבל לא משהו שהייתי מצפה מאלוף עולם.

אני הייתי רוצה לראות את הדרך מחלון הנהג, דריפטים מטורפים ונסיעה מהנה ...

פורסם

הפנים שלו היו כאילו הכניסו אותו למזדה לנטיס

:wink:

כל כך רגוע גם כשהאוטו התחיל לאבד טיפה שליטה הוא אפילו לא מצמץ לרגע

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם

סרטון משעמם, הייתי מעדיף (בהרבה) לראות את ג'רמי קלארקסון מוכיח שוב כמה מזארטי זה לא אוטו ספורטיבי...

ושומאכר נוהג ממש משעמם, מקריא מקטלוג משפטים מפגרים, זה מדהים מה בנאדם יעשה בשביל כסף...

נהגי ראלי נוהגים על אספלט הרבה יותר מעניין, כמו בWRC ביוון שהם אירגנו תחרות על אספלט עם דריפטים וכו'...

יש לשומאכר מה ללמוד...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני חושב שצריך לקחת בחשבון שהוא נהג מרוצים מקצועי ביותר, אבל לא שחקן או שדרן. אז מה לעשות? הם החליטו שיעשה יותר גימיק שיווקי שהוא ינהג, למרות שהוא לא שחקן קולנוע או שדרן טלוויזיה. ונראה לי שזה עובד יותר משהם ציפו.

לא ראינו ב-YNET סרט עם של שחקן של BMW, או סרטון מתחרות ראלי. את זה כן!..

פורסם

KUNDASON

אני בספק אם יש לשומאכר מה ללמוד מנהגי ראלי.....יותר מזה ? על אספלט - תשים כל נהג ראלי על F1 הוא יוצא תוצאות של לאנטיס...זאת מכוניות מטורפת שהשליטה בה זה דבר מפגר....

ואני בספק אם על אספלט יש הרבה אנשים שיוציאו תוצאות טובות יותר משומאכר...כן גם אם זאת איזו איבו על אספלט...

פורסם
KUNDASON

אני בספק אם יש לשומאכר מה ללמוד מנהגי ראלי.....יותר מזה ? על אספלט - תשים כל נהג ראלי על F1 הוא יוצא תוצאות של לאנטיס...זאת מכוניות מטורפת שהשליטה בה זה דבר מפגר....

ואני בספק אם על אספלט יש הרבה אנשים שיוציאו תוצאות טובות יותר משומאכר...כן גם אם זאת איזו איבו על אספלט...

לא אמרתי שיש לו מה ללמוד בנהיגה, אין ספק הוא המלך ששולט בצורה החלקה והטובה ביותר במכוניות האלו שאני מחשיב כמפלצות נהיגה.

יש לו מה ללמוד באספקט של לתת SHOW לקהל, שזו הייתה מטרת האירוע של הWRC.

כי חייבים להודות - F1 זה די משעמם, לא?

אז לפחות בפרסומת שיראה קצת עניין ולא קריינות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

רק נדמה לי או שהידית הילכוים במזארטי נמאת מתחת להגה, כמו שזה במכוניות פורמולה 1?

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...