Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע למה ואיך אבל אני כל פעם מתעניין באוטו אחר..

לא יודע למה אבל אני לא יכול להישאר תקוע על רכב מסויים אחד..זה כאילו שכל פעם אני רוצה רכב אבל אני משנה את דעתי ורוצה רכב אחר..

-לפני כמה ימים זה היה אופניים בשביל הכיף(עדיין רלוונטי) ועכשיו זה סובארו טנדר מודל 79..

מישהו יכול לעזור לי בבעיה ה "קטנה " הזאת? תודה לכולם:-P

אור,

מחפש אופניים....אופנייםםם:wink:

מי שיודע\ראה\שמע\מכיר\יש לו שיצור איתי קשר בפרטי..

אופניים עם מספר ....בדיוק כמו שהיה פעם עם כמה שיותר חלקים מקוריים.. חלודה- לא חשוב כמה חלודה יהיה אבל רק לא במצב שלא יהיה אפשרי לשיקום..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=85624

תודה, אור

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע למה אבל אני לא יכול להישאר תקוע על רכב מסויים אחד..זה כאילו שכל פעם אני רוצה רכב אבל אני משנה את דעתי ורוצה רכב אחר..

-לפני כמה ימים זה היה אופניים בשביל הכיף(עדיין רלוונטי) ועכשיו זה סובארו טנדר מודל 79..

אור,

זו בעיה "גברית" ידועה לא מסוגלים להשאר נאמנים לאחת יותר מדי זמן, מזל שלכלי הרכב אין רצונות ובחירה משלהם

אירית

פורסם

זאת לא בעיה, אתה נמשך וחולם על יותר רכבים, זה טוב, יש כאלו שיש להם מספר רכבים שהם אוהבים או רכב אחד מאותו סוגף כמו משה והרנו 16 או ליאור והפרינ'ץ וכל מיני עם חיפושיות ורכבים אחרים.

אל תפסיק לחלום ותגשים את חלומך האספני.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ברוך הבא לקבוצה הטיפולית! אוהבים אותך, אור! (וכולם, לחזור: "אוהבים אותך, אור"):-P:wink::-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
זו בעיה "גברית" ידועה לא מסוגלית להשאר נאמנים לאחת יותר מדי זמן, מזל שלכלי הרכב אין רצונות ובחירה משלהם

אירית

Says who?:wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מוכר לכולנו.

ברגע שממש תתאהב לרכב תרצה להישאר רק איתו.

בינתיים זה סטוצים:wink: .

אל דאג,הרכב שממש ימשוך אותך עוד יגיע,ולא תיתן לו לברוח.

לירון(קורטינה).

פורסם
זו בעיה "גברית" ידועה לא מסוגלים להשאר נאמנים לאחת יותר מדי זמן, מזל שלכלי הרכב אין רצונות ובחירה משלהם

אירית

אולי הבעיה היא בעצם "נשית" ידועה, ואלו נותנות את כל הסיבות לא לרצות להיות נאמנים להן?.... חבל שלכלי הרכב אין רצונות בחירה משלהם....אחרת הם היו מבינים שאנחנו נותנים את הלב והנשמה ולא היו עושים לנו כל-כך הרבה בעיות.... :)

ואני מדבר על מכוניות, כמובן... ;-)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
אולי הבעיה היא בעצם "נשית" ידועה, ואלו נותנות את כל הסיבות לא לרצות להיות נאמנים להן?.... חבל שלכלי הרכב אין רצונות בחירה משלהם....אחרת הם היו מבינים שאנחנו נותנים את הלב והנשמה ולא היו עושים לנו כל-כך הרבה בעיות.... :)

ואני מדבר על מכוניות, כמובן... ;-)

גם אני, הכל תלוי בטיב הסחורה הנבחרת, הכל תלוי בבחירה, ככל שתהייה איכותית יותר ושתצרוך יותר השקעה כך תשאר היחידה לאורך זמן......

אירית

פורסם

אור,

אם אני אתחיל את הרשימה שלי היא לא תסתיים....

כל אחד פה רוצה כמה מכוניות.

אני היתי ממליץ לך להתחיל מאחת (לא משנה איזו ע"פ סדר עדיפות שלך.) תשפץ אותה בצורה יסודית ואז תעבור לעוד אחת ועוד ועוד כמובן שבמגבלות התקציב.

סובארו טנדר יהיה לך קשה למצא מהמודלים האלו. אני מחפש כבר שנתיים.

בהצלחה.

משה.

sub  102.jpg

sub  103.jpg

sub  101.jpg

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אור,

ד"ר אהוד כהן

טלפון: 03-5258976

בהצלחה.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
אם אני אתחיל את הרשימה שלי היא לא תסתיים....

כל אחד פה רוצה כמה מכוניות.

אני היתי ממליץ לך להתחיל מאחת (לא משנה איזו ע"פ סדר עדיפות שלך.) תשפץ אותה בצורה יסודית ואז תעבור לעוד אחת ועוד ועוד כמובן שבמגבלות התקציב.

סובארו טנדר יהיה לך קשה למצא מהמודלים האלו. אני מחפש כבר שנתיים.

בהצלחה.

משה.

טנדר סוברו סוף שנות השבעים אני רואה אותו נוסע מדי פעם,כתוב עליו מוסך גיל ,ואם אני לא טועה מהוד השרון אבל לא בטוח... שווה לברר...

פורסם
טנדר סוברו סוף שנות השבעים אני רואה אותו נוסע מדי פעם,כתוב עליו מוסך גיל ,ואם אני לא טועה מהוד השרון אבל לא בטוח... שווה לברר...

הרכב שייך לחבר שלי, תושב רעננה, הרכב לא יימכר תמורת שום סכום..... מדובר ב4X4 שנת 79

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

האמת בחרת ברכב מעניין שאני במשך שנים ארוכות רוצה להניח את ידי עליו,וכמו תמיד גם

האופציה הזו נפלה לי ואני מתעצל ללכת ולבדוק לגביה(ככה אגב הפסדתי תור של GSRים)!!!

אני אגש יום אחד לראות את הרכב ובמידה ולא אסתדר עם הבחור אני זוכר אותך.

אגב על הכוונת שלי גם GFT(הרדטופ)מבציר 79 שאני מדסקס עם הבעלים עליה משהו כמו

8 שנים,ושים לב...........חלום לא קטן שלי-" GLS"(הרדטופ )1800 83 דיגיטלית והיחידה

בארץ מסוגה שאני זומם עליה תקופה ומתלבט?!?!?!

פורסם

אור,

יש לי את אותה בעיה. זה כרוני, ניורולוגי, דלקתי, ויראלי, מיקרוסקוםי וחשוך מרפא לחלוטין...תענוג ! :-P

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...