Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היום נכנסה ה vw notchbackלפחחות כללית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולל החלפת חלק מהגג שיפוץ ריצפה וצבע כללי אצל בני דודנו בכפר ברתעה זה משהו מוזר כפר פלסטיני בשליטה ישראלית אין מחסומים בדרך מלבד איזה גייפ מגב בכניסה לכפר מפחיד לרגע כשרואים לוחיות רישוי של השטחים אבל לא היתה הרגשה עוינת והתלהבות מהרכב הישן שלי

מישהו עשה שם פחחות ????????

נשאר לבחור את בצבע רעיונות בבקשה

תמונה 001.jpg

תמונה 003.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

המלצה שלי (מבוססת על נסיון מר) השתדל לא להשאיר שום מפתח של הרכב ללא פיקוח צמוד שלך (זה לא מה שימנע גניבת הרכב במידה ומישהו יסמן אותו) אבל זה יקל לאללה על הגניבה... בסיום הפחחות החלף מנעולים הוסף מנעול הגה והילוכים,דאג למערכת אזעקה טובה וסוויץ סודי...אין לראות בדברים הנ"ל אלה אמצעי זהירות נדרשים בלבד....אם אתה מעוניין בסיפור בגדול דבר איתי, אגב מדובר בחיפושית שהיתה קרובת משפחה של הרכב שלך...בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אבל לא היתה הרגשה עוינת והתלהבות מהרכב הישן שלי

בטח תסתכל איך האוטו נראה אז הם בטוח חשבו שאתה אחד מהם.

סתםםם! מקווה שהאוטו יצא בובה ושתיהיה מרוצה מהפחחות הכללית.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מתעלק טיפה על השירשור:

באחד מהקליפים בערוץ 24 ראיתי רכב דומה מאד לזה אך בעל גג נפתח ובצבע כחול.

ראיתי מעט מהקליפ ,לכן קשה לי לזהות בוודאות.

מישהו יכול לאמת זאת?

ולפותח השירשור: בהצלחה בשיפוץ.

לירון

פורסם

אני הייתי צובע למקור.

אבל, לדעתי שילוב שני צבעים יהיה יפה מאוד, שילוב של קרם עם בורדו, או להפך משהו יותר רענן כמו תכלת.

cover3.jpg

משכנתא זה קל

פורסם
אני הייתי צובע למקור.

אבל, לדעתי שילוב שני צבעים יהיה יפה מאוד, שילוב של קרם עם בורדו, או להפך משהו יותר רענן כמו תכלת.

אם אפשר לשאול:

מהיכן השגת את הצבעים המקוריים?

והאם יש כאלה גם לפורד?

תודה מראש

לירון

פורסם

רעיון לצבע?

זה תלוי איך אתה רוצה אותה יותר מקורית כמו שהייתה בעבר או לקשקש עליה ולעשות אותה מרוצים משופרת?

דעתי אוטו כזה אפשר לשחזר למקורי ויהיה פצצה של אותו או מצד שני כמו שראיתי בסטודיו במוסקווה לקחו מרצדס שנות 40' ופיחלצו אותה במערכות ממרצדס S600 עם כל התוספות כוללת כל תוכלת סלון מושבים דשבורד DVD מערכות ניהוליות מנוע גיר, הגה, כריות אויר.....פשוט פצצצההההה.... רק שזה גם עולה המון :mm_wink:

DROZD

פורסם
אם אפשר לשאול:

מהיכן השגת את הצבעים המקוריים?

והאם יש כאלה גם לפורד?

תודה מראש

לירון

אסור בשום פנים ואופן לשאול, איך אתה מעז?! :evil:

התמונה הגדולה מתייחסת לצבעים ב1968. (דור 2).

התמונה הקטנה מתייחסת לצבעים ב1973. (דור 3).

זה הכי טוב שמצאתי.

1973_0003s.jpg

colour2.jpg

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...