Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

שמתי לב שברישיון של מי שיש לו הגבלת 2 נוסעים לא רשום את זה, אז חשבתי לעצמי שבטח יודעים לפי תאריך הוצאת הרישיון, אבל התאריך של הוצאת הרישיון לא רשום בכרטיס..

חשבתי אולי ברישיון של נהג חדש, תאריך קבלת הרישיון הוא שנתיים לפני התאריך שרשום ב"בתוקף עד" אבל גם זה לא יכול להיות כיוון שלמשל ברישיון שלי אם אני מוריד שנתיים מהתאריך שבו פג תוקף הרישיון מתקבל תאריך שלא הייתי בו עדיין בן 17 (ליתר דיוק 5 ימיים לפני) ככה שגם לפי זה אי אפשר לדעת מתי הוציאו את הרישיון..

לסיכום, מישהו בבקשה יכול להסביר לי, איך שוטר יכול לדעת האם חל עלי החוק של 2 נוסעים עד גיל 21 או לא?

*** במקרה שלי זה לא ממש משנה אין לי את ההגבלה הזאת, אבל מעניין בכל זאת***

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אני חושב שזה כן רשום, כמו שרשום משקפים וכמו שרשום נהג חדש או כל מגבלה אחרת.

וברישיון כן רשום את תאריך ההוצאה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אני חושב שזה כן רשום, כמו שרשום משקפים וכמו שרשום נהג חדש או כל מגבלה אחרת.

וברישיון כן רשום את תאריך ההוצאה.

לא רשום בדקתי!!

וכמו כן לא רשום תאריך ההוצאה, בדקתי גם את זה

בכבוד רב

לאון חבקין

פורסם

קודם כל לפי שנת ההוצאה כל מי שכתוב לו יצא ב2005 אז זה חל עליו, מי שהוציא ב2004 הוא גבולי ואפשר לראות לפי התוקף - פלוס מינוס שנתיים אבל כבר דובר שלרוב הגדול של השוטרים בישראל יכולת אינטלקטואלית נמוכה ומכאן אי ההקפדה על החוק.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
קודם כל לפי שנת ההוצאה כל מי שכתוב לו יצא ב2005 אז זה חל עליו, מי שהוציא ב2004 הוא גבולי ואפשר לראות לפי התוקף - פלוס מינוס שנתיים אבל כבר דובר שלרוב הגדול של השוטרים בישראל יכולת אינטלקטואלית נמוכה ומכאן אי ההקפדה על החוק.

אתה מוזמן לבדוק ברישיון שלך, לא רשום תאריך ההוצאה..

בכבוד רב

לאון חבקין

פורסם

עזוב שוטרים, עזבו משטרה... בוא נגיד נהג חדש נוסע עם 3 או 4 נוסעים ברכב. קרה המקרה והם נפגעו בתאונה - כל ה-4 או 5. עכשיו לכו לנסות להגיש תביעה לביטוח - מה קורה? נהג חדש שיש עליו מגבלה ל2 נוסעים ונסע עם יותר מ-2 נסע בעצם לא לפי תנאי הרישיון, דהיינו ללא רישיון. וזה אומר גם - ללא ביטוח...

יש בזה משהו, לא?

פורסם

יופי שזה לא נראה לך. תנסה ותודיע לנו, עד אז אל תזרוק השערות (לא נכונות) לאוויר.

וזה שלא בודקים לא אומר כלום, לא בודקים בלמים, לא בודקים היגוי אז? זה אומר שאפשר לסוע עם רכב לא תקין?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

למה לא בוודאי שיש בזה משהו

הרי הביטוח לא ישלם את הנזק שניגרם לך

ולא את הנזק שגרמת, וזה במיקרה הטוב.

במיקרה הרע האנשים הניפגעים גם ישלמו על טיפוליהם.

אבל אני לא יודע מי אמר לי ולא יודע אם זה נכון

אבל שמעתי שלשטורים בכל אופן גם לא איכפת (זה לא שהביטוח חובה לא חל עלייך כי שילמת אותו)

אלא שוב במיקרה של תאונה רק אז הביטוח מתנער

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...