Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות של הספיידר, סתם ככה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הספיידר חוגגת כבר שבעה חודשים בארץ הקודש.

ביום שישי האחרון היא אפילו עברה טסט (לא לפני שהבוחן ניסה להכשיל אותה על "רקבון בתחתית". העניין הוא שלהכשיל פיאט מודל 1971 על רקבון בתחתית, זה כמו להכשיל מאזדה על זה שיש לה מנוע).

עוד שבועיים אנחנו עוברים לבית פרטי, ואז (טפו טפו) יתחיל שיפוצה, מכף רגל ועד ראש.

השבוע ביקר אותה צלם של עיתון לקראת כתבונת שבה היא עומדת לככב.

סוף סוף יש לי כמה תמונות שבהן רואים כמה שהיא יפה... :-)

תיהנו.

פורסם

כל הכבוד על התמונות.

באמת תמונות מעולות.

בהצלחה בשיפוץ:

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

מהכרות עם רכבי פיאט ספיידר, אני קובע בוודאות שהן צולמו בגשר המוביל לבני דן מצומת רידינג (מעל הירקון) ובתצפית שממזרח לאוניברסיטת ת"א (עליה מרוקח).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

סחטיין ארנון סוף סוף רואים התחלה של משהו .

ואם מוסך "קובלנץ" עובד על הרכב שלך. לא צריכה להיות לך שום בעיה בטסט.

דני הוא אחלה מין אחלה של מכונאי.

אני קורא לו (ד"ר דני) והספיידר שלך ביידים טובות.

לגבי התמונות סוף הדרך.

מה עם התחממות שלה ???????????????

מצורפת תמונה של דני ונתי "ממוסך קובלנץ" עובדים על הספיידר שלי

להשתמע

ירון

DSC00034.JPG

פורסם

Cool!:wink::-D And, what about the BX? Something new

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...