Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות מכירה מפתיעה של האוטו שלי (שבכלל לא תכננתי למכור), אני צריך לחפש אוטו חדש לקנות...

התקציב שלי מצומצם, ואני מחפש מכוניות שהמחירון שלהן מקסימום 35K.

דרישות: מינימום שנת 97, לא משנה ידני/אוטומט, לא מכונית מיני (הכי קטן בגודל של פיאט בראבו/גולף), צריכת דלק ממוצעת+ (לא אוטו של 1:6), מראה חיצוני סביר (לא אחת היצירות המכוערות ראה ערך:מולטיפלה/אטוס).

תודה רבה מראש.

אני רק יכול להגיד שיש מועמדות ביניים:

פיג'ו 306, שנת 98-99.

רובר 214 . לא יודע עד כמה כדאי.

סיטרואן קסנטיה 96-98.

סיאט איביזה 2000.

פורסם

306 טיפה מיושנת אבל עדיין אופציה סבירה.

רובר לא לגעת אפילו בצחוק. אולי תפול על אקזמפלר שמור ואולי היא לא תעשה לך הרבה בעיות אבל אתה תאכל מרורים כשתנסה למכור אותה (אם בכלל תצליח).

סיטרואן קסנטיה, אופציה מצויינת, נוחה מאוד, מרווחת ומאובזרת אבל לא הכי אמינה (לא רשמת בדרישות שום דבר לגבי אמינות לכן היא תתאים לך). הייתי בודק גם את הקסארה, היא תהיה יותר צפופה מאחורה והפלסטיקה שלה לא להיט אבל היא דיי אמינה וגם תוכל למצוא אחת 1800 סמ"ק ידנית שתתן גם ביצועים טובים.

סיאט איביזה גם אופציה טובה, חבר שלי לא מזמן קנה 2001 ומאוד מרוצה. רצוי ללכת על גיר ידני, טיפולים טיפה יותר יקרים (שים לב שעשו טיימינג כי זה קנס רציני), נוחות פחות טובה מהצרפתיות, נראת טוב מאוד (חיצונית).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

גם האמינות בהחלט חשובה, אבל מבירורים לגבי הקסנטיה הבנתי שעם טיפול נכון, היא "תחזיר אהבה".

כרגע קסנטיה היא מה שאני מחפש, אבל פתוח להצעות נוספות.

פורסם

קסנטיה היא ה-דבר.

בייחוד אם המערכת ההידראולית טופלה כראוי.

הרכב גדול, נוח מאוד, מחיר מצחיק למה שהוא מציע.

אני הייתי מחפש אחת עם מנועי 16 השסתומים.

בהצלחה.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...