Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני כועס

subaru555
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל פעם שאני מפרבם הודעה באתר הזה כותבים לי פורסם הודעה בנושא זה וההודעה נמחקה למה?

פפעם האחרונה שאלתי לגבי פגו 205 1992 וההודעה נמחקה כרגיל תחזרו אלי בתשובה לגבי ה 205 על ביצועים אמינות ודלק תודה

פורסם

חכה כמה דקות גם שמר וגם מוטי וגם כל שאר המנהלים יכעסו.

בבקשה ממך תלמד לתת כותרת עניינית ומלאת תוכן אשר משקפת את תוכן ההודעה שאתה רוצה לכתוב.

לדוגמא במקום אני כועס היית כותב: בעיה-מדוע כל פעם שאני מפרסם הודעה בפורם מוחקים לי אותה?

ואז את תוכן ההודעה שרשמת.

בהצלחה בפעם הבאה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
כל פעם שאני מפרבם הודעה באתר הזה כותבים לי פורסם הודעה בנושא זה וההודעה נמחקה למה?

פפעם האחרונה שאלתי לגבי פגו 205 1992 וההודעה נמחקה כרגיל תחזרו אלי בתשובה לגבי ה 205 על ביצועים אמינות ודלק תודה

במקום לכעוס, לפני שאתה מפרסם הודעה, תריץ חיפוש, אולי שאלו קודם.

וקרא את חוקי הפורום, זה יאריך באופן מפתיע את אורך החיים של ההודעות שלך.

This thread will self distruct in

3

2

1

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
אני כועס

אל תכעס. אף אחד לא מכריח אותך לגלוש באתר הזה.

אם קשה לך לעמוד בכללים האלו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737

אז אל תכעס, אלא פשוט תכנס לפורום אחר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...