Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשנה הזהירה משטרת מרחב ירקון את ציבור הנהגים מפני חוליית שודדי כלי רכב הפועלת במרכז תל אביב, ובפרט ברחוב אבן גבירול. מרבית כלי הרכב, שנשדדו או נגנבו, הושארו בצד הרחוב לכמה רגעים, כאשר בעליהם ירדו לרגע לקנות דבר מה.

המשטרה ידעה שמסתובבת חוליית שודדי כלי רכב ברחוב אבן גבירול, אז למה הם לא תפסו אותם?!

עד כמה קשה זה יכול להיו:

משאירים רכב פתוח... מחכים... ותופסים!

:roll:

חבל.

פורסם
המשטרה ידעה שמסתובבת חוליית שודדי כלי רכב ברחוב אבן גבירול, אז למה הם לא תפסו אותם?!

עד כמה קשה זה יכול להיו:

משאירים רכב פתוח... מחכים... ותופסים!

:roll:

חבל.

לידיעתך, מארבים כאלה בהחלט מתבצעים, בעיקר באזורים מועדים לפורענות ובכך נתפסים לא מעט גנבי רכב.

הבעיה היא שבעיר ת"א "הקטנטונת" קצת קשה לתפוס חוליה(2 אנשים?) גם כשיודעים עליה.

פורסם

חבל שאנשים לא לומדים שלא משאירים אותו פתוח בכלל ולא נלחים בגנבים בפרט.

כמה מקרים כבר היו של אנשים שנפגעו כתוצאה מנסיון למנוע את גניבת מכוניתם.

אם כבר היית מספיק טיפש להשאיר את האוטו שלך פתוח/מונע אז לפחות צריך לדעת שסה"כ אוטו זה חתיכת פח ואפשר להחזירו, אבל חיים לא.

פורסם
לידיעתך, מארבים כאלה בהחלט מתבצעים, בעיקר באזורים מועדים לפורענות ובכך נתפסים לא מעט גנבי רכב.

הבעיה היא שבעיר ת"א "הקטנטונת" קצת קשה לתפוס חוליה(2 אנשים?) גם כשיודעים עליה.

כאשר המשטרה מודיע שרוב הגנבות מתרחשות באבן גבירול זה "קצת" מצמצם את האפשרויות...

והסיכויי לתפוס גנבים "קצת" עולה.

אפשר להסיק מהמקרה הנ"ל דבר אחד: אם גונבים לכם את הרכב על תסכנו את החיים שלכם!

פורסם
מה אנחנו צבי נינג'ה? צריכים להילחם בפשע אחרי קבלת מידע משטרתי?
כששרדר הרשע מנסה לפגוע, משה קראדי נלחם ברוע,

שחר איילון לימד אותם שיגעון, לשים בצד הכביש בובות מקרטון..

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
כששרדר הרשע מנסה לפגוע, משה קראדי נלחם ברוע,

שחר איילון לימד אותם שיגעון, לשים בצד הכביש בובות מקרטון..

קורובאנגה!!

ולענינינו באמת מקרה מאוד מצער, ושתמיד גורם לי לחשוב לאיזה רמה הגענו..

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

שמע ברור שזה לא בסדר לגנוב רכב, וברור שלדרוס אדם בשביל זה זה טימטום מוחלט וצריך לדון אותם למוות....אבל מדובר פה בשתי טעויות בסיסיות של הבן אדם והוא שילם עליהם את המחיר הגבוה ביותר שאפשר

א.לא משאירים לא משאירים ל-א משאירים רכב מונע ויוצאים החוצה.....אני שאני יוצא למלא אוויר בגלגלים בתחנת דלק אני לא משאיר רכב מונע....

וב.כבר נכנס גנב לאוטו והתחיל לנסוע - מה הוא חשב שהוא יעצור אותו עם הגוף ? הריי במקרה הכי רציני הגנב היה מאט ופונה הצידה עובר אותו וממשיך...בטח הוא לא היה עוצר...

פורסם

אם האיש הזה הייה מוציא איכשהו את הגנב מהרכב ושובר לו תעצמות זאת הייה נחשבת תקיפה ואת האיש המסכן היו שולחים למעצר.

ישראל, מדינת טימטום אין סופי .

פורסם

עצוב מאוד על המקרה, ובמיוחד שיוצא לך לראות את הנרצח מדי פעם לפעם.

אבל (וזה אבל די חשוב)

הוא השאיר את הרכב מונע, ועוד איזה רכב - הונדה סיוויק, בבת עינם של גנבי הרכב.

הגנב תפס את הסוכרייה שזרקו לו ולא התכוון לעזוב אותה.

מזכיר לי את השרשור על הבחור שאמא שלו השאירה ג'יפ של וולבו מונע ביפו רק כדי שיהיה לה מזגן שתחזור לרכב ופתאום הרכב נעלם... אתה יכול להיות הבנאדם עם הכי פחות IQ ביקום, אבל קצת הגיון!

לא נעים לי כי הכרתי פחות או יותר את הקורבן, אבל על טיפשות משלמים, הפעם המחיר היה יקר מדי.

תנחומיי הכנים למשפחת מזרחי, מי יתן ולא תדעו עוד צער.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

אכן מוות טפשי, אבל גם אני מצאתי את עצמי פעם רודף אחרי גנב רכב שהרים רכב שנשאר בו מפתח, מה שבדיעבד הוא מעשה "לא חכם", בלשון המעטה. ברגע שזה קרה, הדם עלה לראש. ישר חשבתי: "אצלי, בשכונה, יבוא מאנייק וירים רכב?! בחיים לא!". הוצאתי את האישה והילדה מהאוטו, אספתי את בעל הרכב מהכביש ורדפנו אחרי הגנב, שנטש את הרכב ברמזור הראשון. הדבר היחיד שאני יכול לאמר לזכותי זה שלא ניסיתי לאגף אותו אלא לרדוף אחריו מבלי שישים לב ולצלצל למשטרה תוך כדי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

1. אכן מקרה מצער והתראת המשטרה לא ממש משנה שכן בכל מקרה יש גנבות והפרצה קוראת לגנב (וזאת בייחוד כשאין אכיפה מספקת...). עם זאת, במקרה הנוכחי במידה ובעל הרכב השאיר את הרכב מונע כפי שSuBaRu_MaN אמר, אז אין ממש מקום לבוא בתלונות למשטרה בנוגע לאכיפה.

2. עתיד, מה יש לגנב להפסיד? רוב הסיכויים הם שלא יתפסו אותו וגם אם כן הוא יטען שהוא עשה פעולת טרור, אז הוא יקבל כבוד ומשפחתו תקבל סיוע כספי מהחמאס והוא ישוחרר תוך שנים ספורות בהסכם זה או אחר עם הרש"פ וכיו"ב.

3. SuBaRu_MaN, קל לדבר בדיעבד. לפעמים בזמן אמת לא חושבים ופועלים ע"פ אינסטינקט של להגן על רכושך...

• תוכן חדש...