Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבי רדיו באוניברסיטת ת"א

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל מצטער אם אני שמתי את זה במקום הלא נכון, משום מה אני לא יכול לכתוב ב Off-Topic.

אז ככה, הכל התחיל בשנת הלימודים האחרונה, התחלתי לצעוד לעבר שער היציאה מהעבודה בדרך ללימודים כאשר שמעתי קול מוכר קורא בשמי, זה היה הבוס שלי.

מיד היה לי ברור שללימודים אני לא הולך להגיע בזמן...

כעבור כחצי שעה בנשימות כבדות רצתי מהחניון לכיוון האודיטוריום ואז נזכרתי שלא לקחתי את הפנל של הרדידיסק MP3 של פיונייר החדש שקניתי לפני מספר חודשים.

"עזוב אותך, מי יפרק לך את האוטו באמצע היום, ועוד כאן, באוניברסיטה" אמרתי לעצמי והמשכתי.

טוב, את ההמשך אתם יכולים לדמיין כבר...

חזרתי לרכב, שמשה מנופצת, רדיודיסק עקור, והבן זונה אפילו לא לקח את השלט והקופסא של הפנל שהיו מונחים ליד.

לאחר שביררתי את הנושא גיליתי שזה קורה המון בחניונים סביב אונ' ת"א.

הגעתי למסקנה שהילדים שעובדים כסדרנים בחניונים סביב אונ' ת"א, שהם איך לומר בלי להעליב אף אחד, "בני מיעוטים", מסמנים רכבים וקוראים לחברים שלהם.

אין שום דרך אחרת, אין סיכוי שהפורץ ימשיך לגנוב שוב ושוב באותו חניון מבלי שהסדרנים יבחינו בו, וגם מספיק שפעם אחת תשכח להוריד את הפנל ותוך חצי שעה הלך הרדיודיסק (כך זה היה גם לכל מי שדיברתי איתו).

את משטרת ישראל כמובן שכל הסיפור הזה לא מעניין, ועוד את מחוז איילון!!! כן בטח...

אז תגידו, יש כאן עוד מישהו שזה קרה לו?

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תופעה מוכרת וידועה, לחניונים שבהם חונים הרבה שעות (כגון חניוני רכבת) יש נטייה לקרוא לגנבים.

ברכבת בראשון לדוגמא (פעם יותר, גם היום אבל פחות) היו מספר פריצות מדיי יום! כל ערב שהייתי חוזר הייתי יכול לראות את שברי החלונות על הרצפה.

המשטרה התלבשה עליהם איזה שבועיים והכמות ירדה, אך לא נפסקה.

פורסם

בהחלט תופעה מוכרת בחניוני האוניברסיטה.

עד כמה שידוע לי הבעיה היא בעיקר בחניון דרום והחניון הצמוד להנדסה... למזלי ארבע שנים עברו "בלי נפגעים לכוחותינו" (או לרמקולינו).

פורסם

תפנה למחלקת האבטחה של האוניברסיטה ותתלונן, אם מדובר בחניון מסודר של האוניברסיטה והסדרנים כמו שאתה אומר קשורים לעניין הפריצות אז במקום לשבת בשקט תעשו עם זה משהו

פורסם

או שפשוט אל תשכח להוציא את הפאנל.

לא משנה עד כמה אני ממהרת - אין אצלי מצב שאני שוכחת את הפאנל באוטו. לא סומכת על אף אחד.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
או שפשוט אל תשכח להוציא את הפאנל.

לא משנה עד כמה אני ממהרת - אין אצלי מצב שאני שוכחת את הפאנל באוטו. לא סומכת על אף אחד.

צר לי להרוס, אבל לא פעם הגנבים פורצים גם לרכבים בתקוה שיש בהם פאנל ושהם מגלים שאין אז לא פעם הם לוקחים את הרדיו בלי הפאנל (כבר פרצנו ופירקנו, אז מה? לא ניקח?)

פורסם

זה מובן - אבל מהרגע שאי אפשר לראות את הפאנל יורד הסיכוי דראסטית לזה שיפרצו לך את הרכב במטרה להוציא אחד

פורסם

אני מבין שהמצב במרכז ממש קשה מהבחינה הזו, כי אצלי הפאנל על הרדיו-דיסק כבר כמעט שנה, ואפילו לא ראיתי שמישהו התעניין בו. ואני גר, איך לאמר, בשכונה לא הכי טובה באיזור.

משכנתא זה קל

פורסם

הגעתי למסקנה שהילדים שעובדים כסדרנים בחניונים סביב אונ' ת"א, שהם איך לומר בלי להעליב אף אחד, "בני מיעוטים", מסמנים רכבים וקוראים לחברים שלהם.

ואת זה ראית בעיניים שלך?

GOT סחוג?

פורסם

אחלה הכללות יש לך "בני מיעוטים" בוא תגדיר את זה...

לפי מה הגעת לזה, אם הוא עובד כשומר הוא עובד וחי על כספו ובטח שלא יקרא לחבריו במקום עבודתו לפרוץ ולהרום, תחשוב על זה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני לא יודע איפה אתם חניתם , אני שנה ומשהו חניתי רכב דיי בולט בשטח עם או בלי כיסוי , ומעולם לא התקרבו לי לרכב ( חוץ מיאשה הנבלה המרים וישרים הזה :) ).

גם בלימודי חוץ וגם ליד כיתות ( 2 החניונים שצמודים להנדסה )

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אחותי כבר 3 שנים מחנה בחניון חוץ ליד הנדסה - ואני אמשיך לחנות שם בשלושת השנים הבאות - אף אחד לא העז לגעת לי באוטו למרות ששומעים בעוצמה לא רעה את כניסתי לחניון.

• תוכן חדש...