Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנטיס F

<<MaZaFaKa>>
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני חושב לקנות לאנטיס F (הצורה עם הפנסים הקטנים)

תוכלו לעזור לי טיפה להתמצא?

הכוונה היא איזה שנתונים קיימים, נפח מנוע וכד' כמו כן מחיר (אני יודע שכאן זה לא מחירון אבל בכל זאת..)

אני גם מעוניין בידנית, האם זה קשה למצוא אחת ידנית או שיש הרבה?

תודה רבה מראש (:

E46 330CI

פורסם

מזדה לנטיס F בגירסה שאתה מתכוון אליה יובאה לארץ בשנים 96-98. נפח מנוע 1840CC הספק 114כ"ס, רוב המכוניות עם תיבת הילוכים אוטומטית, ישנן מעט ידניות.

*** עריכה - נמחק ציטוט מהמחירון. אין לפרסם בפורום מחירונים ללא אישור מהמו"ל שלהם לפי חוק הגנת זכויות יוצרים ***

פורסם

אכן קשה למצוא ידנית מאשר אוטומטית אבל אפשרי ואפילו כדאי.

רכב מאוד זריז בייחוד עם תיבה רגילה, נוח יחסית ואמין מאוד. מה שהפריע לי ב-F היא הראות לאחור אבל זה פרט שולי. חפש ידנית שמורה ומתוחזקת, קניה כדאית!

פורסם

אחלה אוטו, אני מרוצה כבר 3 שנים.

עם צמיגים רחבים ואיכותיים וקיט הקשחת מתלים, הרכב השתפר בהתנהגותו.

צור קשר בפרטי למידע נוסף.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

[אני מכיר מישהו שמוכר אחת, יד 3, ידנית, שנת 98!!

זה דווקא מוזר מאד, בגלל שידנית יובאה לארץ רק ב-96, וב-97-98 היו רק אוטומטיות. אז האוטו שאתה מדבר עליו יכול להיות רק יבוא אישי.

פורסם

אני גם מכיר שנת 97 ידנית (אחד בשם דודו).

יש מספיק ידניות לכולם !

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כבעל F טרי

אני יכול להגיד שהרכב באמת זריז, בשבילי הוא נוח מאוד, אך זה כבר עניין של נוחות אישית.

בהצלחה.

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם
זה דווקא מוזר מאד, בגלל שידנית יובאה לארץ רק ב-96, וב-97-98 היו רק אוטומטיות. אז האוטו שאתה מדבר עליו יכול להיות רק יבוא אישי.

אתה טועה, ידניות יובאו לכל אורך השנים. 96-98.

פורסם

ישנם גם דגמי 97 ו98 ידניות.

פורסם
אכן קשה למצוא ידנית מאשר אוטומטית אבל אפשרי ואפילו כדאי.

רכב מאוד זריז בייחוד עם תיבה רגילה, נוח יחסית ואמין מאוד. מה שהפריע לי ב-F היא הראות לאחור אבל זה פרט שולי. חפש ידנית שמורה ומתוחזקת, קניה כדאית!

מסכים איתך בכל מילה בקשר לראות...זה דבר שגם הציק לי...

אם אני לא טועה תאכל למצוא רכב טוב בסביבות ה40 פלוס מינוס...

פורסם

אהלן

לגבי הידני לפני מספר שנים חיפשתי אחת כזאת ידנית במשך תקופה ארוכה יחסית

מצאתי אחת בלבד ובמצב על הפנים (מוכה ויד 4 )

מה שאני מנסה להגיד שקשה מאוד למצוא ידנית...

אגב התפשרנו על אימפרזה ידנית אומנם 1.6 ונראה לי שגם קצת יותר צפופה מאחורה אבל זריזה מאוד.

• תוכן חדש...