Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צלחות בילום - לא לחסוך !!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת תמונה של דיסק בלם של אחת החברות הידועות בשוק (ברמבו\צימרמן וכו) שעם הזמן הופיעו בהם סדקים קטנים מאוד שאנחנו רואים בהרבה מכוניות, ויום אחד זה מה שקרה ללא כל התראה.

במקרה הספציפי הזה כולם יצאו בשלום ,אבל מה היה קורה אם ....??? אני אתן לדמיון שלכם לעבוד.

לכן אם הדיסקים שלכם מראים סדקים, מספיק גדולים כדי שתבחינו בהם או שהעובי שלהם הוא פחות מהגדרות היצרן, אתפ יודעים מה לעשות.....פה זה לא המקום לחסוך.

IMG_3118.JPG

פורסם

אני לקחתי את זה לתשומת ליבי ..ואני יסתכל מחר מה קורה שמה למטה.

אבל הבעיה פה זה עם חבר'ה שאין להם ג'נט חשוף , קשה לי להאמין שמישהו יפרק את הג'נטים סתם ככה בשביל לבדוק את זה .

ואם לא עושים את זה סתם ככה אז לפחות חייבים להקפיד על זה בזמן הטיפולים באוטו.

יוגב

פורסם

בכול כניסה למוסך, אפילו כאשר מדובר בהחלפת מצבר, המוסכניק שלי מרים את הרכב על הליפט ומפרק גלגלים. אני בא ונותן מבט לוודא מצב הבלמים; כך גם לא אקבל בהפתעה את הדרישה להחליף צלחות בטיפול הבא מבלי להיות מוכן. כאשר אני רואה בלאי מתקרב, יש לי מספיק זמן לארגן לבד צלחות + רפידות איכותיות ולבוא איתן לטיפול הבא. אני לא נאלץ להתרוצץ ולהתפשר. אה, כן: גם כדאי כמובן להחליף את כול נוזל הבלמים בהזדמנות זו מבלי לחכות למועד הרשום לכך בהוראות היצרן. ככה, על הדרך.דרך אגב: Brembo נחשב ליצרן OEM וידוע בצלחות האיכותיות שלו. לא ברור לי כיצד בלאי יכול לגרום לצלחת להתפרק כך. לדעתי יש כאן בעיה אחרת!

פורסם
לא ברור לי כיצד בלאי יכול לגרום לצלחת להתפרק כך. לדעתי יש כאן בעיה אחרת!
לא יודע כמה פעמים יצא לך להיות על מסלול מירוצים... ראיתי דיסקים שבורים ככה יותר מפעם אחת.

מוטי.

פורסם
לא יודע כמה פעמים יצא לך להיות על מסלול מירוצים... ראיתי דיסקים שבורים ככה יותר מפעם אחת.

איזה כיף לי, גם אני ראיתי כבר דיסקים שבורים ולא על המסלול, אבל למיטב הבנתי הבחור לא התחרע במסלול כלשהו אלא נסע באופן רגיל ומישהו אחר שאל האם מדובר בבלאי רגיל.

פורסם

איזה כיף לי, גם אני ראיתי כבר דיסקים שבורים ולא על המסלול, אבל למיטב הבנתי הבחור לא התחרע במסלול כלשהו אלא נסע באופן רגיל ומישהו אחר שאל האם מדובר בבלאי רגיל.

כנראה לא קראת את השירשורים האחרים שלו ו של ה M3 שלו :)

פורסם

זהו לא הרכב שלי.

במקרה הספציפי הזה הבחור הזה הגיע ליום מסלול ולפני העלייה למסלול הוא נסע למשטח בלימה כדי לבדוק את הבלמים וזה מה שקרה!!! בר -מזל !!!

אז כן, אני בטוח שהוא נסע על המסלול בעבר, אבל לדעתי הסיבה היא בלאי בכל מקרה, אומנם הבלאי הוא מואץ על מסלול, אבל גם רכבי יום יום שוחקים את הדיסקים אל מתחת לעובי המותר , ולכן מראים סימני תורפה בדמות סדקים קטנים.

גולן

פורסם

אני נורא שמח בשבילך :?.

הייתי גם מאוד שמח אם היית מצליח פעם אחת לצטט הודעה אחרת בלי לדפוק את הציטוט שיהפוך לחלק מההודעה שלך (רמז - אל תמחת את ה-QUOTE בסוף הציטוט) וגם מפסיק להדגיש הודעות שלמות בצבע שנראה כאילו השרשור הוא איזה תוכי או סיוויק של ערסים.

תודה.

גולן, עיקר הסדקים מופיעים עקב בעיות הקשורות בטמפ' עבודה דווקא ולא בעובי הדיסק עצמו - קירור לא אחיד של שטח הדיסק, קירור לא מספק של הדיסק אחרי שימוש מאומץ ועוד...

עוד סיבה להתייחס ברצינות להקפות קירור.

מוטי.

• תוכן חדש...