Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלמה , פשוט טעים...:-P

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אצלנו באסטרו זה 6V. זה אומר 6 צילינדרים?

וכמה שסתומים? 198HP

תמיר

פורסם

אכן, נהג מדהים ושני מתנדבים אמיצים (אולי יותר מדי?!)... גם אם אבא/אח שלי היה הנהג לא הייתי דורך על המסלול ללא ביטוח מקיף (מהראש עד כפות הרגליים! כולל האצבעות), סכום סמלי (ארבע-ספרתי) ונעלי מתכת... :wink:

רציתי לתקן...

לפי רעש המנוע ניתן להבין שלא מדובר במנוע V8... אלא במנוע ששייך לאחינו הדו-גלגליים.

מכוניות מסוג זה נקראות: Legends Cars

מנוע: Yamaha 1200cc

הספק: 122HP

0-100: ~4.8 sec

תמונות:

2005_07.jpg

2005_06.jpg

פורסם
אכן, נהג מדהים ושני מתנדבים אמיצים (אולי יותר מדי?!)... גם אם אבא/אח שלי היה הנהג לא הייתי דורך על המסלול ללא ביטוח מקיף (מהראש עד כפות הרגליים! כולל האצבעות), סכום סמלי (ארבע-ספרתי) ונעלי מתכת... :wink:

רציתי לתקן...

לפי רעש המנוע ניתן להבין שלא מדובר במנוע V8... אלא במנוע ששייך לאחינו הדו-גלגליים.

תודה על ההא/ערה :)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אכן.

יצא לי לנהוג על אחת וזה בכלל לא טריוויאלי לנהוג עליהן בדיוק כזה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...