Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מחפש רכב משפחתי (זוג +2) שהכי חשוב לי בו שיהיה חסכוני ואמין.

חשבתי על DL , אקסנט ו323 מה דעתכם?

:agrue:
פורסם

DL = אמינה בטרוף...מנוע שיכול להחזיק מעל ל300 אלף ק"מ בלי אוברול...מכוערת(לפי דעתי) ומיושנת...בטיפול ותחזוקה נכונה יכולה להחזיק שנים..בקיצר אם אין לך יותר מידי כסף לטיפולים שוטפים זה הרכב בשבילך.

מאזדה 323= מהנה הרבה יותר לנהיגה מהסובארו אבל נופלת ממנה (במעט) באמינות..מעט מאוד אקסמפלרים למכירה ועוד יותר מעט במצב סביר..(שים לב שרשמתי סביר ולא "טוב" מי שיש לו כזו במצב טוב לא יימכור)

אקסנט= החדישה בחבורה..רכב אמין עגלה שנוסעת בעלת סחירות גבוהה...לא מהנה לנהיגה ומסוכנת מבחינת בטיחותית..לא נראה לי שנכנסת לתקציבך..ואגב לא מרווחת בכלל..

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...