Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולה CL עם גלגלים שלא עוברים טסט.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לגולף דור שלישי היה מנוע 1.8 עם 90 כ"ס. אם הרכב שלמכירה לא משופר, אז הוא לא 1.8CL רגיל.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

00 זה 92 ? מימתי??

92 זה 07 כמו שלי.

לגולף דור שלישי היה מנוע 1.8 עם 90 כ"ס. אם הרכב שלמכירה לא משופר, אז הוא לא 1.8CL רגיל.

ומה לא רגיל ב1800CL פשוטה??! .......... אם זה היה GL אפשר להבין. CL זה הכי פשוט

ייבוא......הרבה מכוניות אני מכיר ביבוא בדרך כלל גולף סימן 3 זה החל מ93 ולא 92 יש בודדות שהם 92. וזה לא משהו מיוחד זה אותו רכב, הוא רשם שהיא מיוחדת בגלל האגזוז והצמיגים והמגנזיום זה הכול.

תמיר

פורסם

ומה לא רגיל ב1800CL פשוטה??! .......... אם זה היה GL אפשר להבין. CL זה הכי פשוט

עזוב, אני כנראה בהזיות :shock: . הייתי בטוח שכתוב שם שהאוטו עם 115 כ"ס.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תוכן חדש...