Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לרוב הידיות האילו מצורפות לתנוחת נהיגה של "טייס חלל", בתנוחה הזו יותר "קל" להעביר הילוכים בידית קצרה...

גם ההגה המיושר מלמטה מקל על הכניסה לתא הנהג הצפוף והחלקה למושבי ה"באקט"...

בקיצור, תוצאה של יותר מידי "מעיר (את השכנים) ועצבני"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

יש היום תיבות אוטומטיות וטיפטרוניק שמעבירות הילוכים במהירות כמו שהבנאדם הכי מוכשר לא יוכל

לתפעל גם אם תביא לו ידית קויקשיפט שנופלת ליידים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
כי לי דווקא נראה שיותר קשה אפילו להעביר הילוכים עם ידית כזאת דוגמא מצורפת.

הידית בהודעה שלך נראית כמו דגדגן של משאית שהלך לאיבוד...

אכן, צדק גילי בתיאור הקולע של "מעיר ועצבני"

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

פחות מהלך ידית , משמע , העברה מהירה יותר של ההילוכים .

יעיל רק לדראג...

לא יעיל לסיבובים מפני שהקיזוז במהירות החלפת ההילוכים באה על חשבון מהירות החזרת היד הגה...

אני לא מכיר נהג שלוקח סיבובים עם יד אחת

מלבד בוריס ( GSI16V ) בקארטינג

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

עם היד שלא על ההגה אני מנופף לבחורות שנועצות בי עיניים

ושלא נדבר על זה שאני לא מיסתכל לאן אני נוסע...

מי שראה אותי נוסע 300 הקפות רצוף לא היה מאמין לך כי אי אפשר לעשות 300 ביד אחת :lol: , אאה כי לא היו בנות...

בכל מקרה בידני ככל שמהלך הידית קצר יותר וכמובן שהנהד צריך להיות מורגל לזה והמנגנון יעבוד טוב ..זה טוב וגם כדי לתפעל הילוכים המסלול צריך לדעת לתפעל את הרגליים עוד יותר טוב

בתיבות כשההילוכים מההגה או כל דרך אוטומטית אחרת אז יש גם שיטה אחרת של עבודת רגליים.. יותר קלה , לכן לא רק שהיידים עובדות פחות אלא גם הרגלייים וכדי להיות טוב בזה צריך להיות פחות מומחה

עכשיו ללחוץ CTRL+A

הנה ברכה : מזל טוב ליום הולדתך עלה והצלח,

ובהצלחה עם הבנות :-)

ניב: יאשה יאשה אבן פז , היה נאמן לאם ולאב.

פורסם
כי לי דווקא נראה שיותר קשה אפילו להעביר הילוכים עם ידית כזאת דוגמא מצורפת.

לא הבנתי אם זאת ידית ההילוכים או פשוט שיש ברכב הזה 2 מצתי סיגריות....

איזה טימטום לקצר את הידית בכל כך הרבה..

פורסם

לפני שאתם כולללללללללללללללללללללללכם(נתקעה האות ללללל במקלללדת) פה מתחילים לדבר שטויות ולהיות פילוסופים ולזרוק תיאוריות אתם מוזמנים לבוא ולעשות סיבוב על האוטו שלי ולאחר מכן על האוטו של השכן(אותו אוטו בידיוק) ואז תיראו בעצמכם שאין שום הבדל בהעברת הילוכים בין הידית(מצית) שלי לבין הידית(מנופי אבי) של השכן,ההבדל היחידי הוא אכן באסתטיות של פנים הרכב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
לפני שאתם כולללללללללללללללללללללללכם(נתקעה האות ללללל במקלללדת) פה מתחילים לדבר שטויות ולהיות פילוסופים ולזרוק תיאוריות אתם מוזמנים לבוא ולעשות סיבוב על האוטו שלי ולאחר מכן על האוטו של השכן(אותו אוטו בידיוק) ואז תיראו בעצמכם שאין שום הבדל בהעברת הילוכים בין הידית(מצית) שלי לבין הידית(מנופי אבי) של השכן,ההבדל היחידי הוא אכן באסתטיות של פנים הרכב.

צריך לשים הבדל גדול בין קיצורי ידית וקיצור מהלך ידית

פורסם

אני יודע שיש הבדל גדול בין קיצור הידית לבין QUICK SHIFT אבל מה לעשות עדין לא הגעתי לפרויקט של בניית QUICK SHIFT ל אוטו שלי ברגע שאני אבנה אחד מבטיח לפרסם תמונות. ולבנתים אני מסתפק בזה(מצית) כי לפי דעתי האישית זה יפה ונוח לי לנהוג כך(כל מי שלא מוצא חן בעיניו העניין של הידית שישאר עם המנוף המקורי שיש ברכב שלו).

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
בהעברת הילוכים בין הידית(מצית) שלי לבין הידית(מנופי אבי) של השכן,ההבדל היחידי הוא אכן באסתטיות של פנים הרכב.

:rofl::loco:

יש לי שאלה אליך:

העברת ההילוכים לא נפגמה? האם אין לך קושי בהכנסת ההילוכים כעת?

סתם מתוך עניין.....

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

אני ממש חששתי שיהיה לי קושי בהעברת הילוכים עם ידית כזו אבל לאחר ההתקנה של הידית(מצית) ממש לא מורגש שום הבדל אבל שום הבדל בהעברת הילוכים ולא בהכנסתם לא בבוקר ולא ביום ולא בלילה ולא בקיץ ולא בחורף. מבטיח לכם שהפרויקט הבא זה יהיה QUICK SHIFT לאוטו שלי על מנת להרגיע פה את הרוחות ואת התגובות(מצית/דגדגן :-D) אבל רק לאחר שאני אסיים עם הפרויקט של Strut brace http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=79557&highlight=%EE%E5%E8+%F4%E9%E8%E5%EC כי אני תקוע עם הפרויקט הזה ולא מוצא את הזמן לסיים אותו.

לבנתיים אני אלך "להעיר (את השכנים) ועצבני" עם הידית אופסס סליחה מצית/דגדגן ההילוכים שיש לי באוטו.

פורסם

צודק על טעם וריח אין על מה להיתווכח.

תודה!.

• תוכן חדש...