Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

יותר ויותר גורמים ממלצים לי לשנות את מערכת החשמל בנסיכה ל-12V לכן רציתי לשתף אתכם בהחלטה.

הסליל של הנסיכה כניראה דפוק, בי-ם לא הישגתי מתאים, בתל-אביב אני צריך עדיין לבדוק, באנגליה יש...

הסבת המערכת ל- 12V תקל עלי במציאת מצבר מתאים, השאלה פרט לכוהיל מה עוד אני אצטרך להחליף

פרט לנורות ולפלאג? והאם לדעתכם כדי לבטל את הפלטינות ולעבור להצתה אלקטרונית? ואם כן כמה זה מסובך? -תודה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הצתה אלקטרונית תקל לך על החיים עם הכלי...

אם אתה רוצה להשקיע... המעבר ל 12V יצריך החלפה של חוטים. החוטים של ה 6V יותר עבים, של ה 12V יותר דקים. זה לא נראה כאילו יש יותר מידי "חשמל" בטוסטוס הזה, הכנה של צמה דומה תהיה קלה מאוד, ואפשר לעשות זאת לבד... באותה הזדמנות אתה יכול להחליף את כל החוטים, שבין כה וכה יבשים ומלאי אילתורים...

אם אתה מחליף/מלפף מחדש את המגנטור תוודא שהוא מוציא מתח יציב, תרכיב מייצב וסגור עניין...

הרבה יותר קל למצא חלקים ל12V. זה מתחיל מהדברים הפשוטים כמו מנורות, וניגמר בכויל (וגם חלונות חשמל :roll: )...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גם אני שמעתי על "המלצות" כאלה, עד עתה ללא שום הסבר משכנע/הגיוני - למה. ההסבה עולה כסף, לא מעט וצריכה להעשות ע"י בעל מקצוע שמבין, לא סתם... כמו כן החלפת חלקים (כמו שאמרו קודמי) ומצבר זה גם לא בעיה: פשוט תחצה לשניים מצבר של 12V.

פורסם
גם אני שמעתי על "המלצות" כאלה, עד עתה ללא שום הסבר משכנע/הגיוני - למה. ההסבה עולה כסף, לא מעט וצריכה להעשות ע"י בעל מקצוע שמבין, לא סתם... כמו כן החלפת חלקים (כמו שאמרו קודמי) ומצבר זה גם לא בעיה: פשוט תחצה לשניים מצבר של 12V.[/quote [b]אהה?! שווו?! איך בדיוק?![/b]]

אם לא ממש איכפת לך מהאותנטיות, שדרג את מערכת החשמל שבין כה וכה זקוקה לשיפוץ. ברכב לא הייתי ממליץ לך לעשות את זה כי יש הרבה חוטים וזה לא פשוט. כאן, אתה יכול לספור את המטרים של החוטים על אצבע אחת :wink:

גילי

פורסם

ואני חשבתי שהנסיכה נמצאת אצלי...:roll:

בוקר טוב

יותר ויותר גורמים ממלצים לי לשנות את מערכת החשמל בנסיכה ל-12V לכן רציתי לשתף אתכם בהחלטה.

הסליל של הנסיכה כניראה דפוק, בי-ם לא הישגתי מתאים, בתל-אביב אני צריך עדיין לבדוק, באנגליה יש...

הסבת המערכת ל- 12V תקל עלי במציאת מצבר מתאים, השאלה פרט לכוהיל מה עוד אני אצטרך להחליף

פרט לנורות ולפלאג? והאם לדעתכם כדי לבטל את הפלטינות ולעבור להצתה אלקטרונית? ואם כן כמה זה מסובך? -תודה-רן

NSU Club Israel

פורסם
גם אני שמעתי על "המלצות" כאלה, עד עתה ללא שום הסבר משכנע/הגיוני - למה. ההסבה עולה כסף, לא מעט וצריכה להעשות ע"י בעל מקצוע שמבין, לא סתם... כמו כן החלפת חלקים (כמו שאמרו קודמי) ומצבר זה גם לא בעיה: פשוט תחצה לשניים מצבר של 12V.[/quote [b]אהה?! שווו?! איך בדיוק?![/b]] עם משורית! מה זאת אומרת "איך"?
פורסם

ויהיה לזה יתרון כך שישאר חצי מצבר רזרבה.

לגבי מערכת ההצתה אתה תצטרך להשיג הכל קומלפלט וזה אומר מאופנוע לפירוק.

לרכוש את החלקים בנפרד יהיה יותר מידיי יקר היות ותצטרך להשיג גם מגנטו להצתה האלקטרונית וגם CDI (מחשב הצתה) וכוהל.אבל אם תמצא אופנוע שלם לחלקים אז המחיר שלו יהיה נמוך מהסלילים שאתה צריך לשפץ אפילו.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
תודה עמית, גם אני ראיתי את אלה... אני מצרף עוד שירשור לעיונך (שים לב בצד המסך ניתן להיכנס למסכי משנה מעניניים...) השמיים הם הגבול..

http://www.monkeybikesdrp.co.uk/cat.asp?Category=10

http://www.monkeybikesdrp.co.uk/cat.asp?Category=5

אני עדיין לא בטוח אם לשמור על מקוריות, או להחליף... במידה ואני אשיג כוהיל 6V אני מעדיף להשאיר מקורי, בנתיים מבררים לי את מחירו בחו"ל,,, בכל מקרה המון תודה ומזל טוב על הרכישה החדשה.-רן

פורסם

מאיפה לך שהכוהל שלך לא תקין?

ז שהוא קצת התעוות לא אומר שהוא שבק חיים.לדעתי כדאי לך לבדוק אותו אם הוא עובד או לא.

לגביי מערכת ההצתה להחליף לאלקטרונית זה דבר מבורך היות וההצתה משתנה בהתאם לסל"ד ובכך עבודת המנוע תהיה יותר יעילה,אם זה צריכת דלק ואם זה ביצועים.

ובכלל לדעתי אתה צריך יותר לחפש את החלקים הללו בארץ(שוב של הסופר קאב) ולהמנע ככל האפשר ממשלוחים מבריטניה שהם יקרים בטירוף.חבל על המכס,באמת שלא מגיע להם.

ומזל טוב יהיה מגיע לי שהאופנוע יראה כך...

עמית.

0e_12_sb.jpeg

3a_12_sb.jpeg

96_12_sb.jpeg

bb_1.jpeg

פורסם
מאיפה לך שהכוהל שלך לא תקין?

ז שהוא קצת התעוות לא אומר שהוא שבק חיים.לדעתי כדאי לך לבדוק אותו אם הוא עובד או לא.

לגביי מערכת ההצתה להחליף לאלקטרונית זה דבר מבורך היות וההצתה משתנה בהתאם לסל"ד ובכך עבודת המנוע תהיה יותר יעילה,אם זה צריכת דלק ואם זה ביצועים.

ובכלל לדעתי אתה צריך יותר לחפש את החלקים הללו בארץ(שוב של הסופר קאב) ולהמנע ככל האפשר ממשלוחים מבריטניה שהם יקרים בטירוף.חבל על המכס,באמת שלא מגיע להם.

ומזל טוב יהיה מגיע לי שהאופנוע יראה כך...

עמית.

אין לי ספק שהוא יראה יותר יפה אפילו....אם תישמע על קאב עדכן אותי תודה-רן

פורסם

רגע יש בירושלים דומינוס פיצה?

לא באה לך פיצה במקרה:roll:

:wink: אבל נראה לי שבתל אביב לא חסרים כאלה כילים מושבתים.

סה"כ הגיר לא עמד בעומס...

פורסם
גם אני שמעתי על "המלצות" כאלה, עד עתה ללא שום הסבר משכנע/הגיוני - למה. ההסבה עולה כסף, לא מעט וצריכה להעשות ע"י בעל מקצוע שמבין, לא סתם... כמו כן החלפת חלקים (כמו שאמרו קודמי) ומצבר זה גם לא בעיה: פשוט תחצה לשניים מצבר של 12V.[/quote [b]אהה?! שווו?! איך בדיוק?![/b]] עם משורית! מה זאת אומרת "איך"?
אתה רציני?! עוד מישהו כאן עלול לקחת אותך בצורה רצינית ולנסות את זה...

אחרי זה להגיד ש"ירחמיאל" מהפורום שלח אותו למיון עם ידיים מומסות מחומצה :roll:

גילי

פורסם
אתה רציני?! עוד מישהו כאן עלול לקחת אותך בצורה רצינית ולנסות את זה...

אחרי זה להגיד ש"ירחמיאל" מהפורום שלח אותו למיון עם ידיים מומסות מחומצה :roll:

שמע, אם מישהו הולך מיד ומנסר מצבר - הוא בבעיה והאחריות כמובן עליו, לא עליי. אבל ככה, בדיוק ככה, אתה עושה מצבר 6 וולט. כמובן שיש להזהר ולחבוש מסכת פנים, כפפות וכו'. האחריות היא תמיד על המבצע. כאשר אני מסביר לך איך להגיע למקום מסוים ואומר לך "שם אתה חוצה הכביש ופונה ימינה", ואתה נדרס בשעת החיציה (חס וחלילה, כמובן), אז חוץ מזה שהבעיה היא שלך, גם האחריות היא שלך.

• תוכן חדש...