Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזיהוי הקרבורטור בתמונות למטה. לא רשום עליו שם חברה או דגם... מדובר בקרבורטור גדול למדי, כ-25 ס"מ רוחב, עם 4 לועות ( 4bbl). קוטר טבעת עליונה כ-10 ס"מ, אין לי מושג מאיזה רכב הוא ירד.... מה שכן, הוא הגיע עם אחלה פילטר של K&N :)

בנוסף, צירפתי בתחתית העמוד תמונות של זוג ה-Weber 40 DCOE ששיפצתי, תודות לשמוליק שהביא לי את החשק לשיפוץ שלהם, כשראיתי את השיפוץ שלו... :smile:

תודה מראש לעונים,

ליאור.

הקרבורטור לזיהוי... :

ncarb1.jpg

ncarb3.jpg

ncarb5.jpg

ncarb6.jpg

ncarb2.jpg

ncarb4.jpg

ה-Weber שלי לפני השיפוץ:

DSC00040.jpg

הקרבורטורים לאחר השיפוץ:

mcarb1.jpg

mcarb2.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

נראים יופי ה DCOE ;)

לגבי הקרבורטור, יכול להיות שמדובר ברוצ'סטר?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/GM-4-JET-ROCHESTER-4-BARREL-CARBURETOR-MID-1950s_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33550QQitemZ7999240380QQrdZ1

יהיה נוח אם תתן תמונה מלמעלה של הקרבורטור, כאשר הקלפטות סגורות וגם פתוחות

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

הקרבורטור נראה כמו רוצ'סטר אמריקאי,ודומה מאד לזה שהיה מורכב ב GMC וונדורה V8.

למרות המראה שמזכיר היטאצ'י(בורג מרכזי ופתח עליון עגול),הוא לא,כי משאבת התאוצה בו אופקית,ולא אנכית כמו בהיטאצ'י.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הקרבורטור נראה כמו רוצ'סטר אמריקאי,ודומה מאד לזה שהיה מורכב ב GMC וונדורה V8.

למרות המראה שמזכיר היטאצ'י(בורג מרכזי ופתח עליון עגול),הוא לא,כי משאבת התאוצה בו אופקית,ולא אנכית כמו בהיטאצ'י.

ידידי היקר, אני רואה שהמשאבת תאוצה בקרבורטור הנ"ל הינה אנכית ולא אופקית... תקן אותי אם מראה עיניי מטעני.

אני אומר שנית, הקרבורטור הזה ממש מזכיר לי קרבורטורים של היטאצ'י... מבנה, משאבת תאוצה, חיבורים... הכל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
ידידי היקר, אני רואה שהמשאבת תאוצה בקרבורטור הנ"ל הינה אנכית ולא אופקית... תקן אותי אם מראה עיניי מטעני.

אני אומר שנית, הקרבורטור הזה ממש מזכיר לי קרבורטורים של היטאצ'י... מבנה, משאבת תאוצה, חיבורים... הכל.

איציק[/quote

במבט מאחד מצדדיו של המאייד באמת שמתי לב שמשאבת התאוצה שלו אנכית,אתה צודק.

זה מחזק את ההשערה שזהו מאייד יפני,כנראה של מכונית בעלת נפח מנוע גדול יחסית,משנות ה 70 או ה 80.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

במבט מאחד מצדדיו של המאייד באמת שמתי לב שמשאבת התאוצה שלו אנכית,אתה צודק.

זה מחזק את ההשערה שזהו מאייד יפני,כנראה של מכונית בעלת נפח מנוע גדול יחסית,משנות ה 70 או ה 80

אכן.

ניסיתי לחפש קצת אינפורמציה ב GOOGLE אבל יש מעט מאוד אינפורמציה על היטאצ'ים עם 4 לועות (למרות שהם מוזכרים בלא מעט מקומות...)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני חושב שמדובר בקרבורטור של סובארו מסויימת.

הוא נראה בדיוק כמו של סובארו רק עם 4 לועות, נראה דיי מפלצתי הייתי אומר:)

אגב, איך הברקת את חלקי הקרבורטור? הזהב נראה כמו זהב אמיתי? מה , צבעת אותם?

פורסם
אני חושב שמדובר בקרבורטור של סובארו מסויימת.

הוא נראה בדיוק כמו של סובארו רק עם 4 לועות, נראה דיי מפלצתי הייתי אומר:)

אגב, איך הברקת את חלקי הקרבורטור? הזהב נראה כמו זהב אמיתי? מה , צבעת אותם?

מה שלא עושה הטבע, עושה ציפוי אבץ צהוב :) יתר החלקים עברו פוליש עדין עם דרמל.

סובארו, זאת התקדמות.... אני ממשיך בחיפושי... היטאצ'י, ,כפי שאמר איציק, כמעט ולא מופיע בתמונות אלא רק במלל... אין לי ספק שאני אמצא של מה זה (גם בעזרתכם, כמובן) , זה רק עניין של זמן :lol:

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...