Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף מכרתי את הקוואליר. עכשיו אני מתכוון לקנות אותו חדש. אני נוטה לכיוון הראנקס והייתי רוצה לשאול האם תהיה לי בעיה למכור אותה בגלל השוק הישראלי השמרני שאוהב רק משפחתית-סדאן-1600-אוטומט והראנקס היא 5 דלתות?

ועוד שאלה. איך היא ביחס למתחרות שלה? שללתי את האפשרות של מאזדה 3 בגלל מחיר הביטוח (11340) יש עוד אוטו יפני שהייתם ממליצים שהתקציב שלו בסביבות ה120 ומשהו? הדרישות הן נוחות, חסכון דלק, התנהגות והנאה מנהיגה- יתרון.

תודה לעונים :)

פורסם

יש לנו קורולה סדאן

בדיעבד ההורים שלי מתחרתים שלא לקחו את הRUNX

לדעתי היא יותר יפה, ובגאז' לא כל כך קטן יחסית לסדאן.

לראיה היצרן מעדיף את דגם הRUNX כי גרסת LUXURY מיוצר רק בדגמי RUNX

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
סוף סוף מכרתי את הקוואליר. עכשיו אני מתכוון לקנות אותו חדש. אני נוטה לכיוון הראנקס והייתי רוצה לשאול האם תהיה לי בעיה למכור אותה בגלל השוק הישראלי השמרני שאוהב רק משפחתית-סדאן-1600-אוטומט והראנקס היא 5 דלתות?

ועוד שאלה. איך היא ביחס למתחרות שלה? שללתי את האפשרות של מאזדה 3 בגלל מחיר הביטוח (11340) יש עוד אוטו יפני שהייתם ממליצים שהתקציב שלו בסביבות ה120 ומשהו? הדרישות הן נוחות, חסכון דלק, התנהגות והנאה מנהיגה- יתרון.

תודה לעונים :)

1. להפך, יש סיכוי למכור את הראנאקס מהר יותר מאשר את הסדאן בשל הכמויות הקטנות שלה ויש לה ביקוש לא קטן (אתה אפילו תוכל למצוא בפורומי הרכב השונים הודעות של אנשים שמחפשים ראנאקס משומשת אך לא מוצאים). כמו כן חברות הליסינג לרוב משווקות את דגמי הסדאן ולכן אתה לא צפוי להיפגע משוק הליסינג בעת שהרכבים ימכרו לידיים פרטיות.

2. 11340 ש"ח!? מחיר ביטוח למאזדה 3?!, אתה צריך לגור ליד משחטת רכב, לעשות תאונה כל שני וחמישי ולהיות נהג דנדש בשביל שידרשו ממך סכום עגול ויפה שכזה. אני ממליץ לך לערוך מחדש בירור בעוד חברות ביטוח (במקרה של הרכב הנ"ל גם בחברות ביטוח ישיר. כמו כן תבדוק אופציות בלינק הנ"ל> http://www.b2bit.co.il/).

פורסם

סבבה.. תודה.. אבל הייתי רוצה לשמוע עוד אנשים בקשר לראנקס

ובקשר למאזדה 3 אני מדבר על מחיר הביטוח שרשום במחירון לוי יצחק...

כמובן שזה לא הסכום שאני אשלם אבל הביטוח של הראנקס למשל הוא 8K באותו המחירון לכן ההבדל ממש משמעותי.

פורסם

אבל מה בקשר לראנקס? היא אמינה? לא חלשה? לא שותה יותר מידי? מהנה לנהיגה? והכי חשוב האם תהיה לי בעיה למכור אותה?

פורסם

הקורולה בסה"כ נחשבת אמינה, לא חלשה...אומנם לא טיל אך היא בהחלט סוחבת. תצרוכת הדלק שלה סבירה (אך יש לזכור שתצרוכת הדלק מושפעת מעוד גורמים כגון צורת הנהיגה שלך, תוואי השטח שבו תנהג, המשקל המועמס על הרכב וכו'). לא הייתי מגדיר אותה כרכב מהנה לנהיגה ואינני צופה שתהיה בעיה למכור אותה (כמובן שאף אחד לא יכול להתחייב בעניין האחרונה). דובר עליה לא פעם בפורום ובאמצעות חיפוש תמצא די והותר מידע עליה שיענה על שאלותיך הנ"ל.

• תוכן חדש...