Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלתם דו"ח תנועה, ובתמורה מציעים לכם שינוי בסעיף העברה?

לא לשלם ולא להסכים לפשרה, כנראה שלתביעה אין מספיק ראיות ולכן מנסים לשכנע אתכם לפשרה זו כדי להרשיע אתכם.

בכתבה שפורסמה בזה הרגע בערוץ 2 פורסם כי משנים את סעיף העברה למשהוא שונה לגמרי בתמורה להפחתת נקודות והפחתה בקנס.

"ערוץ 2"

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תראה לדוגמא אני - נתפסתי על מהירות, עכשיו עורך הדין שלי הגיע לעסקת טיעון עם התובעת שקיבלתי קנס של 750 שקל ונקודות כמובן - בלי שלילה בפועל בלי שלילה על תנאי....

עכשיו תאחלס אם הייתי הולך למשפט הייתי מקבל בראש כי נסעתי יותר מ30 מעל המותר בתחום עירוני

וזה לא שהתובעת לא תצליח להרשיע אותי היא פשוט אומרת לעצמה "וואלה, הוא בא עם עורך דין, עכשיו לנהל תיק - העורך דין יתחיל לדרוש מסמכים של כיול ממלז, אני אצטרך ללכת למצוא אותו - למה לי כל זה ? שישלם קנס ויקבל נקודות העבירה ממיילא גבולית וזהו" אתה מבין ?היא מעדיפה להפחית מעצמה+ממערכת בתי המשפט עומס בזה שהיא מקלה מעט בעונש....

פורסם

אם הפרטים שמסרת פה חלים עליך אז כנראה שגם אתה נפלת..

מחד גיסא העורך דין שלך, אם הוא דורש מסמכים של כיול הממל"ז ומסמכים אחרים שחייבים להמצא בדרישת עורך דינך אז כנראה שאלו דברים חיונים שלא מקפידים עליהם השוטרים מהנחה שלא תלך רחוק כל כך וכנראה שעל הסעיפים האלו יכולים לבטל לך את העברה בכלל.

מאידך גיסא באם ימצאו המסמכים האלו גם אם זה דורש מהתובעת עבודה רבה היא עלולה ללכת עד הסוף ותבקש עונש קשה יותר שעלול לכלול שלילה בנוסף לנקודות ולקנס.

אז אולי יצאת בזול ואולי יכולת לצאת מזה "נקי".

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

• תוכן חדש...