Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה בפיג'ו 205 GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש פיג'ו 205 GTI והייתי מעוניין לדעת כמה דברים מאיזה שנה עד איזה שנה הכי מוצלחות כי שמעתי שיש עם 120 כחות סוס ויש עם 130 ומה בערך המחיר ואם יש איזה דברים שאני צריך לשים לב לפני הקנייה..

תודה מראש...

פורסם
אני מחפש פיג'ו 205 GTI והייתי מעוניין לדעת כמה דברים מאיזה שנה עד איזה שנה הכי מוצלחות כי שמעתי שיש עם 120 כחות סוס ויש עם 130 ומה בערך המחיר ואם יש איזה דברים שאני צריך לשים לב לפני הקנייה..

תודה מראש...

תריץ חיפוש. אתה לא יודע כמה דיברו על זה כבר.

מה זה הכי מוצלחות? זה אותו האוטו.

ה1900 יותר חזקה ב15 סוסים (היום כבר בטח לא.).

ותעשה לי רק טובה

גם אם האוטו שווה 10 אלף שקל.

קח אותו לבדיקה. אני מבטיח לך שלא תתחרט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...