Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוב אז המיכל דלק בחוץ(מהמכס)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנזק הוא 220 שקל.פקססתי להם את הקבלה מאיי ביי וזה סיפק אותם.

עכשיו בעיה אחרת.המיכל דלק חלוד מאוד מבפנים.

לנקות אותו אני יכול עם חומצה אבל השאלה שלי איך לעשות לו ציפוי שלא יחליד שוב.

אני חשבתי על לשפוך צבע יסוד אפוקסי ופשוט לנער אותו עם הצבע בפנים ואז לשפוך את העודף וככה בעצם תהיה צביעה פנימית.

יש למישהו רעיון יותר טוב?

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

ש.ש רדיאטורים יפו,מול אצטדיון בלומפילד יפתח לך אותו לשניים ינקה טוב טוב ויצפה אותו כמו

שצריך-קיצורי דרך בעיקר כשהמדובר במיכל הדלק אינם מומלצים.

פורסם

אין לי בעיה לפתוח את המיכל בעצמי ולרתך לאחר מכן.

רק מה שאני רואה את זה כמיותר היות והמיכל במצב מעולה פרט לעובדה שיש לו חלודה מבפנים.

החלודה היא מהלחות שהייתה בתוך המיכל,לא משהו רציני.

אז שוב אני שואל אם מישהו יודע על דרך לציפוי מיכל הדלק מבפנים שלא יחליד.

ותודה על המידע.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

ישנו חומר מיוחד לציפוי מיכלי דלק יש חברה שמיבאת אותו ,נימכר בעיקר למוסכי אופנועים .

אני אנסה להשיג לך את שם היבואן.

פורסם

גם אני נתקלתי בחומר הזה

לצערי, שכחתי מי היבואן...

מבצעים קודם כל ניקוי עם חומצה ולאחר ייבוש שופכים פנימה את החומר, מנערים ומחכים לייבוש

החומר מתקשה כמו צבע אפקוסי בפנים

תהליך לא יקר ומעולה

מצטער שאין לי עוד פרטים ...

בעלים של BSA42 עם סירה - אין שירות של היבואן, אבל גם לא ממש צריך אותו ! :smile:

פורסם

לגבי מיכלי דלק חלודים, שום ציפוי לא יעזור לך , בארץ לא יודעים לעשות את זה כמו שצריך, אני שוחחתי עם משהו שעבד בתחום 25 שנה, ציפויים למיכלי דלק, אין מה לעשות, מספיק נקודה בגודל של גרגיר חול שלא צופתה, ותוך זמן קצר, חודשים ספורים, הכל מתקלף ואז זה גורם לבעיות , לא עלינו, מספיק שלא מערבבים את החומר כמו שצריך או שהציפוי לא אחיד ב 100%, והכל מתפוצץ ומתקלף.

אין הרבה מה לעשות, שלח אותו לניקוי, בשום פנים ואופן לא לציפוי כי אתה תאכל הרבה קש מזה.

הציפוי צריך להתבצע במקצועיות ובתנאים מיוחדים, פה(בארץ) לא משקיעים ולכן התוצאות נראות כמו שהם נראות.

הדרך היחידה היא לשלוח את המיכל לניקוי יסודי, כשתקבל אותו תבדוק עם פנס האם כל החלודה יצאה, תוכל לבדוק זאת גם ע"י אינדיקציה של הפילטר דלק.

בכל אופן בהצלחה, ואל תעשה ציפוי בשום אופן.

פורסם

אם אני לא אעשה ציפוי אז הוא יחליד שוב.

וזה לא מה שאני רוצה להגיע אליו,כי עם הזמן החלודה תעשה את שלה.

עמית.

פורסם

אוקי תודה אני אשקול בכובד ראש את העניין.

אני עדיין פוזל לכיוון הצבע יסוד אפוקסי.

• תוכן חדש...