Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה 2007?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה כמו קונספט RUNX מתיחת פנים עם אינטרקולר.

בכל מקרה, זה אילוסטרציה.

ובכל מקרה, את מי זה מעניין? טויטה קורולה... גם כן.... עוד פחנוע חסר רגש ואופי.

פורסם
נראה כמו קונספט RUNX מתיחת פנים עם אינטרקולר.

בכל מקרה, זה אילוסטרציה.

חסר רגש ואופי?! הטויוטה ראנקס יפה מבחוץ ומבפנים ואמינה!! בניגוד למכוניות אירופאיות אחרות.

קח לדוגמא את הטויוטה ראנקס מול פיג'ו 307 לדוגמא.

שנת 2006, מנוע 1600 סמ"ק, אותו גודל. איזה אוטו יותר טוב?!

פורסם
חסר רגש ואופי?! הטויוטה ראנקס יפה מבחוץ ומבפנים ואמינה!! בניגוד למכוניות אירופאיות אחרות.

קח לדוגמא את הטויוטה ראנקס מול פיג'ו 307 לדוגמא.

שנת 2006, מנוע 1600 סמ"ק, אותו גודל. איזה אוטו יותר טוב?!

הפיג'ו 307...

הטויוטה קורולה היא מכונית טובה למדי בכל הסעיפים,ולא יותר מזה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מבלי להיכנס למי יותר טובה וכ"ו, מה ציפית למצוא במוסך אם לא מכוניות לא תקינות? :roll:

ואני מבטיח לך שגם אצל טויוטה יש עבודה במוסכים. לא מאמין, תבוא לכמה מוסכים באזור ת"א ותיווכח בעצמך.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
באמת? תעבור ליד המוסך המרכזי בחיפה של פיג'ו ותראה כמה עבודה יש להם ואח"כ תעבור ליד המוסך של טויוטה ותשווה.
תעבור פעם בקופת חולים מאוחדת במרכז ראשון ותראה כמה אנשים חולים יש שם!

אם לא היתה עבודה במוסכי טויוטה הם היו ניסגרים מזמן.

עם כל הכבוד,גם מוסך טויוטה הוא עסק כלכלי ואם הוא לא היה כדאי הוא היה ניסגר מזמן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
באמת? תעבור ליד המוסך המרכזי בחיפה של פיג'ו ותראה כמה עבודה יש להם ואח"כ תעבור ליד המוסך של טויוטה ותשווה.
לא אתייחס להשוואה של הקורולה מול ה307 (סטייה ממטרת השרשורובנוסף דובר עליהן מספיק בפורומים) אך אזכיר לך ש"אמין" לאו דווקא שווה ל"טוב" (אני מבטיח לך שמכוניות כגון פרארי ועוד מספר רכבים, יהיו פחות אמינים, רגישים וזקוקים לטיפולים תכופים מאשר קורולה ואתה עדין תעדיף אותן על פניה...).

נ.ב.

פרחי, אם היית יפני אז לא היית צריך ללכת לקופ"ח :-P

פורסם
אני חשבתי שהגדרה של אוטו טוב זה לפי פרמטרים של נוחות (307 עדיפה) אחיזת כביש והנאה מנהיגה (307,שוב עדיפה),תוצאות מבחני ריסוק (עדיין,307 טובה יותר),איבזור וצורת הגשה (נוק אוט של הפיז'ו),מרווח פנימי (הטויטה יותר צפופה).

תודה לך שהצלחת להאיר את עיניי,אבל הסקר שעשית ע"י הסתכלות על המכוניות במוסך של פיז'ו,הצליחה לגרום לי להבין שאני טועה,הטויטה כנראה טובה יותר...

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

פעם הבאה תקרא טוב טוב לפני שאתה ממהר ללחוץ על "פרסם תגובה"....

ובכל מקרה - טויטה קורולה וראנקס, זה אותו זבלה.

פורסם
פעם הבאה תקרא טוב טוב לפני שאתה ממהר ללחוץ על "פרסם תגובה"....

ובכל מקרה - טויטה קורולה וראנקס, זה אותו זבלה.

sheled יקר!

פרט נא את נסיונך עם הקורולה שאתה מכנה אותה "זבלה" ?

אכן זו יפנית טיפוסית, אך רחוקה מאד מאד מלהיות "זבלה".

אגב, מעניין למה כל האנשים אצלו בעבודה שצריכים להחליף את ה-307SW רוצים מזדה 5...

( כן, חלקם גם יודעים ומבינים משהו בכלי רכב... והם גם חובבי נהיגה )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...