Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק להכוונה/עצה. ב.מ.וו 120i או אודי A3 2.0FSI SPORTBACK

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלה המכוניות שהגיעו אצלנו לקו הסיום, עכשיו רק נותר לבחור ביניהן.

אשמח אם תוכלו להמליץ על איזו מן המכוניות, לתת לי חסרונות ו/או יתרונות, ובכלל דברים שיעזרו

לי להחליט בצורה ברורה במי אבחר. אם תוכלו, גם לתת קריטריונים ברורים בהן אחת המכוניות מובילה

או להפך- כמו נוחות, נהיגה, וכו'- וכל מה שיש לכם להגיד !

תודה רבה,

אדם.

פורסם

לטעמי האאודי היא רכב WANNABE.

היא כנראה אוטו נפלא אבל למחירה היא לא מציעה שום ערך מוסף על מתחרות זולות ממנה משמעותית.

לב.מ.וו יש ערך מוסף משמעותי בדמות של הנעה אחורית, שם, והאיכות המפורסמת של ב.מ.וו [שוב, לא אומר שהאיי שלוש לא טובה, אלא שבמחיר המסויים שלה יש תחליפים טובים יותר]

לדעתי - הב.מ.וו תיתן יותר תמורה לשקל.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

קדמית או אחורית זה ממש לא משנה פה , אתה לא הולך לעשות סלאלומים בכביש , שניהן מתחרות איכותיות מאוד , אתה צריך לגשת לכל אחת מהסוכנויות ולעשות נהיגת מבחן בכל אחת מהן

העיצוב של אודי יותר יפה בעיני , קווים יותר נקיים וחלקים חזית וישבן מרשימים , כריס באנגל חי על סמי הזיות :screwy: מה זה כל הכיפופים האלה בפח ?!

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

לדעתי הפתרון מאוד פשוט:

אם בראש סדר העדיפויות מרווח ונוחות - לכו על האאודי.

אם בראש סדר העדיפויות ביצועים וניהוג - לכו על הב.מ.וו.

אני בכוונה לא מתייחס לעיצוב כי זה כבר טעם אישי. וכמובן, נהיגת מבחן יכולה לפתור הרבה דילמות.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

הבעיה העיקרית של ה-BMW זה שדגמי 05 שנשארו ברמת האבזור שלהם אפשר לקבל (עם קצת מאמץ) A3 TFSI עם DSG מודל 06. אני מסכים שאין ל-2.0 FSI שום דבר מיוחד, מלבד היותה יפה ואיכותית מבחינת הגימור. לגירסת הטורבו כבר יש ביצועים מעניינים ורמת אבזור גבוהה יותר.

לשאלתך הישירה, יש 120i אחת, ידנית, מאובזרת בנדיבות בתצוגה. זה לא שאין לגירסה האוטומטית גיר טוב (אפילו מאוד), אבל לשלדה המצויינת של ה-120 מגיע גיר ידני. היא קשיחה, הביצועים לא יותר מטובים, אבל התנהגות הכביש פנטסטית, כמו גם ההיגוי. גם היא מתומחרת באופן שגורם לך לחשוב שהיבואן בכלל לא רוצה למכור אותה, אבל מבלי להתייחס לסוגיית המחיר, לעומת ה-A3 2.0 FSI לפחות יש לה איזושהי ייחודיות, איזשהו יתרון מוחץ על "העדר".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הב.מ.וו כנראה עדיפה בסופו של דבר (אמנם לא בהפרש גדול, אבל עדיפה). אבל, אני אישית לא הייתי משלם כל כך הרבה כסף בשביל להסתובב בדבר שנראה ככה. זה לא נועז, זה מכוער. באנגל פשוט פישל במקרה של ה-1. ה-7 נראתה ממש טוב לפני המתיחה, ה-5 גם נראית לא רע, הזד4 נראית נהדר, וה-6 היא יצירת מופת מודרנית. כנראה כשהוא עיצב את ה-1 ואת ה- x3 הוא עישן משהו והרי לכם התוצאה.

DSC09914.40Kai.JPG

האודי, לעומת זאת, יפהפייה בעיני. וכמובן שאין על ה-DSG.

אני הייתי לוקח את האודי (רק אם היה לה DSG וקוואטרו. כן אני יודע שזה מקפיץ את המחיר, אבל אני מאוד בררן)

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

גם לדעתי ה1 נראית מצויין.

ההנעה האחורית מטה את הכף לטובתה בצורה די פראית.

מה שמאזן קצת את המשוואה:

1. הBMW מגיעה בהיצע מנועים עלוב (רק 2 ליטר בנזין, הטורבו-דיזל 2 ליטרים עדיף על ה2 ליטרים בנזין בכל פרמטר)

2. העיצוב הפנימי של הBMW ורמת הגימור קצת מאכזבים בשביל יצירה בווארית ובכל מקרה - לא מתקרבים לרמת החומרים והגימור של האודי.

3. המחיר של הBMW גבוה יותר.

בכל מקרה - אני, כנראה, הייתי לוקח את הבימר :)

פורסם

מאחר ושכחתי לכתוב את זה בהודעה המקורית אני אומר את זה עכשיו: כמובן שזה עניין של טעם.

אם הטעם שלך הוא להסתובב כל היום בתוך מכונית שנראית כאילו היא נמסה (מה, לא?), אני לא אתווכח איתך :smile:

סתם, אם היא יפה לדעתך, שיהיה לך בתיאבון. ככל הנראה אתה תהנה מכל רגע.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

תודה רבה לכל העונים,

בסופו של דבר החלטנו להזמין את ה-120i בצבע שחור מטאלי.

רכב חמוד ללא ספק, אך האיבזור הסטנדרטי גובל בחוצפה.

כמעט כל אפשרות לאבזור הינה כרוכה בתשלום נוסף.

המכונית הסטנדרטית מגיעה עם טאסות?!?!-

רוצים חישוקים מסגסוגת קלה?- שלמו 20K.

רוצים גימור טיפה שונה?- שלמו תוספת.

משענת יד?- תוספת.

והרשימה עוד נמשכת.

מקווה שהרכב הנרכש אכן ילהיב ויצדיק את הקנייה שלו.

מהכרות שלי עם ב.מ.וו, רוב הסיכויים שכן.

אדם.

פורסם

עניין של טעם אישי לדעתי.

הדעה הבאה היא סובייקטיבית לחלוטין:

האוודי על הנייר:

1. יותר זולה

2. יותר ספורטיבית וחזקה

3. יותר מרווחת ונוחה

4. איכותית מאוד (לפחות כמו הבימר)

בבימר יהיה יותר כיף לנהוג.

למרות הכל, בגלל ש95 אחוז מההחלטות שהאדם מבצע הן החלוטת רגשיות ולא שכליות, אני הייתי לוקח את הבימר בכל מקרה שלא יהיה, פשוט כי לא בא לי ליסוע בעוד אוודי, בא לי לנהוג בבמוו.

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם

תוספת לג'נטים 20 אלף ?! wtf

תזמין חישוקי פלדה , ולך לחנויות אביזרי רכב ותקנה חישוקים קלים, יותר יפים ברבע מהמחיר שהם דורשים

פשוט חוצפה :?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...