Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאונרד סטרייט, מבכירי כתבי הרכב הבריטיים, נפטר השבוע בגיל 74. כל מי שקרא את ירחון הרכב הבריטי קאר לאורך השנים נתקל בטורים ולפעמים בכתבות שלו, שהיו יוצאות דופן בנקודת המבט שלהן ובאיכות הכתיבה. כמה מהן אף תורגמו לעברית ופורסמו בעבר ב"אוטו".

http://www.channel4.com/4car/news/news-story.jsp?news_id=12963

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רק היום נודע לי שהוא נפטר....

סטרייט היה כתב רכב יוצא דופן. הוא היה רחב אופקים, מלומד, מתורבת, רהוט, מוסיקאי, וכמובן גם - יהודי.

אני התוודעתי לכתביו ב 1986 כאשר עשיתי לראשונה מנוי על מגזין CAR, ובניגוד להרגל האנאלי שלי לקרוא כל מגזין מכריכה לכריכה לפי הסדר, הייתי מדפדף קודם לטור שלו לשתות בצמא את דברי החוכמה שלו.

לאחר קריאת ההספדים עליו בתקשורת הבריטית, אני מבין שהיה לו חלק חשוב מאוד בהתפתחות ההעדפות המוטוריות שלי. הכבוד למינימליזם ומשקל נמוך, הסלידה מרכבי שטח בזבזניים, האמונה שנהיגה זהירה חשובה מנהיגה איטית, ההערכה לטכנולוגיות פורצות דרך, ההתנגדות לשיקולי איכות הסביבה.

זכור לי במיוחד טור שלו שפורסם בסמוך להצגת הפיג'ו 406. הוא פיתח ונימק מדד יציבות המבטא את יכולות הרכב כפונקציה של מספר פרמטרים כגון בסיס הגלגלים, מפשק הסרנים, גובה ציר הגלגול וגובה מרכז הכובד (המקדם הדינמי שרוני אהרונוביץ' מפרסם באתר שלו בנוי על עקרון דומה, אבל יותר פשטני). אני לא זוכר את הנוסחה המדויקת, אבל הוא מיקם מספר רב של מכוניות בתצוגה גרפית הממחישה את הדרוג שלהם, ואכן נראה היה שהמדד הזה תאם את המציאות.

זכור לי שה 406 וההונדה פרלוד (המכונית הפרטית שלו תקופה ארוכה) כיכבו בראש המצעד.

זכור לי גם שבאחד הטורים שלו הוא הזכיר בקצרה ביקור בארץ הקודש. אני בוודאי הייתי שמח לפגוש אותו על כביש סדום-ערד.

אני אתגעגע.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

יהי זכרו ברוך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אישית לא יצא לי לקרוא את המאמרים שלו אבל לפי כל הידוע לי שזה ממש הפסד גדול לכל ענף הרכב..

ז"ל

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

• תוכן חדש...