Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה באסה פרצו לי לאוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה באסה לפני שעה פרצו לי לאוטו

לקחו את הפלאפון

היה כסף 200 ש"ח במזומן ומערכת שלא פירקו כנראה הם ברחו מהאזעקה...

איתורן חיפשו אותי רק שהפלאפון לא היה עליי....

היתקשרו לאבא שלי שלא ידע איפה אני .........

סתם בני זונות אני מקווה שהכסף של הפלאפון היה להם לתרופות ..

ליליה יותר טוב משלי .

m3forever

פורסם

ילדים בני 13, אם מערכת הענישה הייתה מרשה לטפל בהם כמו שצריך.

דברים האלה לא היו קורים.

קראתי לפני כמה שבועות כתבה על איש אשר תפס ילד בן 13 גונב לו דברים מהאוטו, קשר אותו לכסא והתחיל להרביץ לו עם מקל ברזל.

כמובן שאת האיש המסכן שמו במעצר ואת הילד שיחררו והוא עוד יצא מסכן.

פורסם

היכן הרכב חנה כאשר הוא נפרץ?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ילדים בני 13, אם מערכת הענישה הייתה מרשה לטפל בהם כמו שצריך.

דברים האלה לא היו קורים.

קראתי לפני כמה שבועות כתבה על איש אשר תפס ילד בן 13 גונב לו דברים מהאוטו, קשר אותו לכסא והתחיל להרביץ לו עם מקל ברזל.

כמובן שאת האיש המסכן שמו במעצר ואת הילד שיחררו והוא עוד יצא מסכן.

איש מסכן ???

בצדק שלחוהו לכלא ...

אסור לאף אחד לקחת את החוק לידיים בצורה כזו. אני אבין אם האיש היה מתחיל מכות ומרביץ לו בהתמודדות. אבל לקשור אותו לכסא ולהרביץ לו עם מוט ברזל ??? וארתה קורא לאיש מסכן ?

תאר לך מה היה קורה אם היית חותך מישהו בכביש והוא היה קושר אותם לשולחן ונותן לחמישה כושים לאנחס אותך בתחת? כי זה המושג שלו על העונש הראוי ...

יש גבול למה שמותר לעשות לגנב. אני אראה גנב או משחית ברכב שלי, אני אקפוץ עליו, אני בחיים לא ארביץ לו אחרי שהוא קשור... ... ...

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

WELCOME TO THE CLUB...

עוד ישראלי אזרח טוב מן השורה שחווה זאת והתופעה לא פסחה עליו.

צר לי.

תתנחם שהמערכת קיימת.

מה שכן גנב טוב תמיד יחזור להשלים את עבודתו- הישמר לך .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...