Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.איזה חלונות מותר ואיזה אסור?

2.במידה ואני משחיר את אלה שאסור מה הם העונשים ?

מדובר על הדבקה ולא על צבע תנור!!!

פורסם

חפש במנוע החיפוש של הפורום. יש יותר תשובות מהשאלות שאתה יכול לדמיין.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תראה, לי היו כל החלונות הצדדיים מושחרים ע"י הנייר המשחיר.

בטסט שהייה לי לפני כמה שבועות הורדתי את החלונות ולא חשדו, לקראת הסוף ראו שאצלי המסגרת של החלון האחורי ( לייד הקורה האחרוית) הייה מושחר, ובקיצור הייתי צריך להוריד את ההשחרה מכל החלנוות, ההשחרה הייתה אצלי כמה חודשים ושום בעיות עם המשטרה.

לא בעייה להוריד אם תופסים אותך ( תקנה שוב בסך הכל 30-50 שקל).

לדעתי השחרה זה רק טוב לאוטו, הרבה פרטיות, פחות חם, יותר יפה.

בשבוע הקרוב אני שם שוב, אם תצטרך הדגרכה או משהו אמשח לעזור.

חוקי או לא חוקי, תראה לי דבר אחד במדינה הזאתי שעושים לפי החוק.

ואיזה השחרה יש ע"י הדבקה?

אני עשיתי את שלי ע"י הנייר השחור והצמדתי לחלון ע"י מי סבון.

פורסם

אני עשיתי את זה אצלי כבר 3 פעמים וזאת עבודה כלכך מגעילה לקח לי לפחות 5 שעות כל פעם להדביק 2 חלונות והייתי כולי מלא זיעה וגם לא יוצא משהו...הכי טוב בתנור וזהו משתלם מכל הבחינות

פורסם
תראה, לי היו כל החלונות הצדדיים מושחרים ע"י הנייר המשחיר.

בטסט שהייה לי לפני כמה שבועות הורדתי את החלונות ולא חשדו, לקראת הסוף ראו שאצלי המסגרת של החלון האחורי ( לייד הקורה האחרוית) הייה מושחר, ובקיצור הייתי צריך להוריד את ההשחרה מכל החלנוות, ההשחרה הייתה אצלי כמה חודשים ושום בעיות עם המשטרה.

לא בעייה להוריד אם תופסים אותך ( תקנה שוב בסך הכל 30-50 שקל).

לדעתי השחרה זה רק טוב לאוטו, הרבה פרטיות, פחות חם, יותר יפה.

בשבוע הקרוב אני שם שוב, אם תצטרך הדגרכה או משהו אמשח לעזור.

חוקי או לא חוקי, תראה לי דבר אחד במדינה הזאתי שעושים לפי החוק.

ואיזה השחרה יש ע"י הדבקה?

אני עשיתי את שלי ע"י הנייר השחור והצמדתי לחלון ע"י מי סבון.

אני מודע לכך שאתה מנסה לעזור לפותח השרשור, אך להזכירך, מדובר בדבר שהוא אסור ע"פ החוק (גם אם שוטרים בקושי אוכפים אותו) והפורום לא נועד לעודד עבירה על החוק.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...