Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין לקנות רכב משומש, אני לא ממש יודע על מה ללכת, בעיקרון רכב קטן וחסכוני.

התקציב הוא 40000 .

המליצו לי על הפונטו ספיס והסוזוקי בלנו.

אני כבר מחפש הרבה מאוד זמן ולא יודע מה לעשות , צריך עזרה?????

פורסם

שלום,

זה שאתה חדש זה נחמד ויפה אבל לא ממש קשור לעניין שלשמו אתה פותח את השרשור ואנחנו כאן בפורום מקפידים על כותרות ענייניות, את זו שנתת אני אערוך אבל להבא נא לתת כותרת עניינית.

קרא את כללי הפורום, יש קישור בחתימה שלי.

אגב, תיקון קל בעברית - שאתה כותב "צריך עזרה" זה לא שאלה ולכן המשפט יזכה לנקודה בסופו.

מוטי.

פורסם

יש עשרות רכבים ב 40,000...

סוזוקי באלנו היא לא בדיוק רכב קטן וחסכוני. מה אתה מחפש? בטיחות? נוחות? אמינות? סתם פחנוע להגיע מנקודה א' לב'?

רשום את סדר העדיפויות שלך ונוכל לעזור יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הפונטו ספייס היא רכב קטן וחסכוני.

הבאלנו לא קטנה, לא חסכונית, וכבונוס גם לא ממש בטוחה.

מה שכן, שתיהן לא מתנהגות טוב על הכביש. בטח לא הפונטו עם הגה הכוח החשמלי שלה. אם אתה מחפש רכב מתנהג - עזוב את שניהם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בעיקרון אין עדיפות כלשהי ,העיקר אצלי שהיא תהיה חסכונית ושתעמוד בנסיעות ארוכות.

יודוע שיש הרבה אופציות אך מה אתם ממליצם לי.

פורסם

רכב חסכוני זה בד"כ רכב קטן (מיני, סופר מיני) עם נפח מנוע קטן (עד 1400 סמ"ק).

לפג'ו 205, רנו קליאו, פיאט פונטו, דייהטסו שרייד \ סיריון, אופל קורסה ועוד כמה קטנות שבטח שכחתי יש מנועים קטנים וחסכוניים.

אם עניין האמינות לא מפריע לך, ה 205 או רנו קליאו יתנו לך את רמת הנוחות הגבוהה ביותר.

כל רכב מודרני יעמוד בנסיעות ארוכות. התחממויות ודברים כאלה שייכים לעבר (בהנחה שהרכב תקין כמובן).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

1. בתקציב הנ"ל בהחלט מומלץ לרכוש ספייס משנתון גבוה (בייחוד מחב' השכרה בשל הפרש

המחירים הגדול לעומת פונטו מיד פרטית). במידה והרכב אמור לשמש לתקופה ארוכה אז

לרכוש מחב' השכרה זה בהחלט מומלץ אך במידה והרכב אמור לשמש לתקופה קצרה זה לא

ישתלם לך שכן אתה תצטרך למכור אותה במחיר נמוך עד מאד אם תרצה להיפטר ממנה.

2. יאריס בהחלט מומלצת אך קשה עד מאד למצוא אחת למכירה (כמו כן אני כלל לא בטוח שהיא

עומדת בתקציב הנתון).

3. בלאנו לא תהיה חסכונית אך היא בהחלט תהיה אמינה (הפנים לא איכותי ותצפה לבעיות

פלסטיקה אך מבחינת אמינות הרכב אין סיבה לדאגה).

4. אם אתה מתכוון לעשות נסיעות ארוכות אז למה לא לרכוש רכב כגון סקסו דיזל?

פורסם

לא בטוח לגבי סיטרואן.

בקיצור אין לי שמץ של מושג מה אני רוצה .

פורסם

יש מבצעים של פונטואים מהשכרה(בבאדג'ט וכד') מודל 2003 ב39K-הפונטו בהרבה יותר בטוחה מהבלנו לפי ציוניי מבחני הריסוק,יותר חסכונית,שנתון בהרבה יותר מתקדם-בקיצור קנה פונטו!

• תוכן חדש...