Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, גם אני לצערי הבוקר הייתי עדה לתאונת דרכים שהיו בה 5 נפגעים, בינהם אישה אחת בהריון.

5:30 בבוקר, המקום צומת סביון.

רכב שעצר יחד איתי ברמזור אדום, החל לפתע לאחר מספר שניות בנסיעה לתוך הצומת כאשר הרמזור בצבע אדום.

למרות שצפרתי והבהבי לו לעצור הנהג היה בשלו והמשיך בנסיעה לתוך הצומת.

רכב שהיה בנסיעה פגע בו בצדו הימני וגרם לו לחצי סחרור.

כאמור כולם נפגעו, ומה שנותר לי לעשות באותו הרגע זה לסייע לשני הנהגים לצאת מהרכב, כי שאר הנוסעות נפצעו קשה יותר והיו עלולות להפגע יותר.

לא יודעת מה הייתה הסיבה לכך שהנהג החל בנסיעה ברמזור אדום, אין לי תשובה מדוע כל פעם מחדש אנחנו צריכים לחוות ארועים מסוג זה שיכולים להמנע בקלות, אילו היינו רק יותר ממוקדים בנהיגה ולא בדברים אחרים אשר מסיחים את הדעת בשעת נהיגה.

החלמה מהירה לפצועים

נהיגה זהירה ובטוחה לכולם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צודק, אבל במקרה הזה הרמזור הוא רמזור אחד, שהפניה שמאלה וישר מופיעים יחד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דברים כאלה קורים בהסח דעת.

פעם התבוננתי ברמזור להולכי רגל בכלל שהפך פתאום לירוק, ונסעתי בטעות.

תודה לאל, חבר שהיה לידי העיר את תשומת לבי, ועצרתי על אי תנועה שהיה באמצע הצומת.

שוב, דברים כאלה לא תמיד קורים בגלל שמחליטים לסוע באור אדום, אלא בגלל הסח דעת.

יכול לקרות לכל אחד....אבל רצוי שלא.

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

לי בכלל היה מקרה מצחיק

הייתי עם חבר באוטו, שאלנו נהג מונית שאלה, בסיום התשובה שלו הוא נכנס לצומת שהאור היה אדום והמשיך לנסוע באיטיות כזאת על 20 קמ"ש באופן מוזר..:roll:

פורסם

הוא לא היה שתוי, היה צלול לחלוטין.

כאשר סייעתי לו לצאת מהרכב התקרבתי אליו כדי לשמוע אותו, והוא לא הדיף ריח של אלכוהול.

לפי השעה, והכיוון שאליו נסעו (בית החולים תל השומר) סביר להניח שהוא היה עדין ע/אפוף משינה.

ל'

פורסם

לנהגי מוניות ממהרים יש נטייה מוזרה שכזאת לעבור מתי שהם רוצים ברמזור אדום

בייחוד באזור חולון והדרום

(בלי להפלות או משהו כזה - פשוט כל פעם שאני בדרום אני קולט מישהו שנכנס לצומת באדום מלא כאילו זה תמרור עצור, בלי בושה!)

וד"א - בישראל המצב טוב, לא כולם עוברים באדום

בברזיל ועוד כמה מדינות לא מפותחת כל כך - כולם עוברים באדום!

כולם!

בלילה עוברים חופשי , וביום עוצרים לבדוק שאין מכוניות...

וואלק אתתתתה

פורסם
כן, גם אני לצערי הבוקר הייתי עדה לתאונת דרכים שהיו בה 5 נפגעים, בינהם אישה אחת בהריון.

אולי הסיבה היא שהאישה נסעה לביה"ח ללדת???

והנהג עבר באדום.

הכל יכול להיות

רק חבל שתאונות ניגרמות

שבת שלום לכולם

ירון מאיר

• תוכן חדש...