Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לדעתכם זה אפשרי לקנות ולתפעל רכב (חייב לפעול מדי פעם...) בפחות מ5000 שקל?

רצוי הילוכים. לא חובה שום דבר אחר...

אה כן צריך שהסכום יכסה גם את הביטוח...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

בוא נראה, אתה נהג חדש ביטוח חובה + ג' כ2000-1500 שקל מה שמשאיר אותך עם תקציב של 3500-3000 שקל. נגיד ותמצא איזו פיאט אונו שנת 92 קרברטור אתה צריך גם לשלם דלק וגם תיקונים וגם טסט וכו'...

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

Opel Astra GSI - אמממ אוקיי.... דלק בצד לרגע, אני עובד ומרוויח מספיק בשביל לכסות את הדלק... בערך... כן תיקונים וטסט זה מה שמפחיד אותי... כמה בערך צריך להשקיע באוטו קודם?

Lotus Omega - למשך חצי שנה... משהו כזה... ולא לשימוש יומיומי. רק כשאין לי את האוטו של אבא....

hagggg55 כתב:

פורסם

לא. האוטו הוא לא לחצי שנה... אני מתכוון שה5K האלה יספיקו לקנות, טסט, ביטוח, וטיפולים לפחות לחצי שנה. אחרי זה אני ארוויח מספיק להמשיך לתפעל אותו. רק שהכסף שיש לי עכשיו יחזיק למספיק זמן...

hagggg55 כתב:

פורסם

החתימה שלך:

עוד 40 יום נגמר המלווה!!! (18 לאוקטובר 2005) [/QUOTE]

בקיצור ידידי הצעיר.. יש לך עוד 40 יום בזמן הזה:

מצא עבודה או עבוד קשה יותר בעבודתך , חייה חיים סגפניים יותר וחסוך...כך תוכל לממן רכב במצב טוב יותר ולהחזיקו ללא דאגה מאיפה אתה מגרד כמה מאות לטובת טנק דלק, ביטוח חובה וכדומה...

ההמתנה עושה את הכל מתוק יותר , זכור זאת.

פורסם

כאחד שהיה במצב שלך כבר מספר פעמים... אל תמהר לקנות רכב במיוחד לא בתקציבים הנ"ל!!!!

אתה נכנס לבור ללא תחתית!!!

עזוב שאתה רוצה ב5K גם לקנות גם לבטח וגם לתחזק שזה לא הגיוני בכלל.

רכב במחירים שאתה מחפש בין 2-3K במקרה הכי טוב צריך יישור קו רצחני אחרי הקנייה ואני בספק שתעמוד בזה!

דוגמה מהחיים שלי:

לפני כ4-5 חודשים הייתי חייב דחוף רכב זול בשביל עבודה והתקציב עמד על 6-7 אלף כולל הכל.

לקחתי סקודה פיבוריט 92 ב4300 שזה יחסית ממש יקר פלוס ביטוח חובה

ומאז שלקחתי את הרכב התחלתי לאט לאט לעשות יישור קו מתמיד, שכולל עד עכשיו:

גיר מפירוק טפו טפו עובד מצויין כאלף שקל כולל עבודה

קלאץ חדש 350 שקל (עבודה היא ביחד עם הגיר)

סטרטר חדש כ350-400 שקל לא זוכר בדיוק

רבעיית צמיגים אלף שקל

משאבת דלק חדשה 350 שקלים

תיקוני דלתות, התקנות, ניקוי קרבורטור ,טיפולים ועוד הרבה בוצעו לבד עם חברים שחסכו כאן עוד הרבה כסף... ועדיין יש הרבה השקעה כדי להביא את הרכב למצב פיקס

ואנלא מדבר איתך על דלק וכל החרטה שמסביב...

ככה שתקח עצה ממישהו שכבר לא פעם ראשונה קונה רכב בלחץ של מזומנים.. תחסוך!

פורסם

סובארו DL שנות ה80 המוקדמות תעלה לך כ1500-2000 שקל לידני

ביטוח יעלה עוד 2500 שקל (אם אתה מעל 24).

יישור קו? תלוי מה. סביר להניח שאם הרכב במצב סביר, וחלודה לא מעניינת אותך, אלא רק מכאניקה, אתה מסוגל לכסות באלפייה הנותרת את הרוב.

פורסם

סרק- לא אני בן 17....

ולכל השאר- מה זה יישור קו???

hagggg55 כתב:

פורסם

תקרא ותפנים, אין שום רכב שבעולם שתצליח להעמיד בגילך בסכום הנדון.

אם לא תצטרך אותו בין 7-9 בבוקר, תחפש חיפושית אשר רשומה כאספנות.

תמצא אחת ב3-3.5 אלף, האגרות והביטוחים יהוו את השאר.

בהצלחה,

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם

זה דווקא אחד הזמנים העיקריים בהם אני צריך את האוטו... בצפר....

hagggg55 כתב:

פורסם

אם כך, יש לי משהו בשבילך, מרצדס, ירוק, גדול ומרווח, מנוע אחורי, גיר אוטומטי ומאות כוחות סוס. אפילו מדבקות צד יש עליו. ומזגן.

קנה חופשי-שנתי וסע באוטובוס לבצפר, כשיהיה ברשותך סכום כסף גדול יותר, תוכל, אולי, להרשות לעצמך רכב.

מצטער לבאס, אבל זו האמת,

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם

אפשרי-פורד פיאסטה דור1 מהשנים המוקדמות עם מנוע היוטה [הצורות הישנות] שנתון 88 כ2500-3000 .אוטו קל לטיפול מכאניקה פשוטה ואמינה . נוחות סבירה . אוטו שיכול לסבול הרבה ועדין לשרת נאמנה את הבעלים.הדבר היותר קשה מלמצוא אחת כזו במצב מכאני סביר ומשביע הוא למצוא פיאסטה כזו במצב חיצוני קרי פח נטול חלודה עם מינימום דהיה ובעיות צבע .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אל תאמין להם! הם סתם מנסים לדכא אותך!

הסיפור הרבה יותר פשוט ממה שהוא נשמע, פשוט צריך לזרום עם החיים ולא לעשות סרט מכל דבר.

אני אבנה לך תסריט שמכסה כמעט את כל האפשרויות:

אתה קונה פיאט אונו/סובארו ג'סטי/משהו דומה (רכב יחסית אמין, לא אוכל הרבה דלק עם חלפים בשפע ואחזקה זולה), אחד שיש לו טסט לשנה, עושה קצת מסחר בקניה (זה חובה. רכבים כאלה הם לא משהו עם שוק לוהט ויש הרבה היצע, המוכרים מיואשים ואתה יכול לחסוך לך הרבה כסף), עושה עליו ביטוח ומתחיל ליסוע.

אמרת שעם הדלק אתה יכול להסתדר אז סבבה, תתחיל לחסוך קצת במותרות כי זאת הוצאה לא קטנה.

סביר להניח שאם הרכב יהיה במצב סביר ולא קרעו אותו, הוא לא יתקלקל.

אם בכל זאת נתקע הרכב בחצי השנה הקרובה, אתה מעמיד אותו בצד לשבוע וחוסך כסף לתיקון.

לא סיפור ולדעתי גם יכולה להיות חוויה סבבה של אוטו ראשון.

סחוב איתו בכיף בשנה הקרובה ואז תראה מה הלאה.

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם
אל תאמין להם! הם סתם מנסים לדכא אותך!

הסיפור הרבה יותר פשוט ממה שהוא נשמע, פשוט צריך לזרום עם החיים ולא לעשות סרט מכל דבר.

אני אבנה לך תסריט שמכסה כמעט את כל האפשרויות:

אתה קונה פיאט אונו/סובארו ג'סטי/משהו דומה (רכב יחסית אמין, לא אוכל הרבה דלק עם חלפים בשפע ואחזקה זולה), אחד שיש לו טסט לשנה, עושה קצת מסחר בקניה (זה חובה. רכבים כאלה הם לא משהו עם שוק לוהט ויש הרבה היצע, המוכרים מיואשים ואתה יכול לחסוך לך הרבה כסף), עושה עליו ביטוח ומתחיל ליסוע.

אמרת שעם הדלק אתה יכול להסתדר אז סבבה, תתחיל לחסוך קצת במותרות כי זאת הוצאה לא קטנה.

סביר להניח שאם הרכב יהיה במצב סביר ולא קרעו אותו, הוא לא יתקלקל.

אם בכל זאת נתקע הרכב בחצי השנה הקרובה, אתה מעמיד אותו בצד לשבוע וחוסך כסף לתיקון.

לא סיפור ולדעתי גם יכולה להיות חוויה סבבה של אוטו ראשון.

סחוב איתו בכיף בשנה הקרובה ואז תראה מה הלאה.

נו ברצינות, אתה אולי אדם אופטימי אבל בתכלס "הם" צודקים. להכנס להרפתקאה של רכישת רכב לפני שהוא בכלל יודע אם הוא מסוגל לתחזק אותו זה פשוט לא חכם. בנוסף, מה הסיכוי שרכב בתקציב המדובר יהיה אמין מתוחזק באופן פנומנלי ושלא יתקלקל? שלא לדבר על עלות החלף/תיקון שבקלות יכולים לכסות את סכום מחיר הרכב ואז כבר עדיף לרכוש (בכסף שאין) עוד גרוטאה מאשר לתקן את הרכב.

כרגע יש לבחור כ5K ביד ולאחר רכישת הרכב ותוך תקופה קצרה (אפילו יום) יכול מאד להיות שלא יהיה לו כלום ביד. בקיצור כמו יתר החברים, אני ממליץ שבתקציב ובתנאים הנוכחיים שלא לרכוש רכב ולהתפשר בשימוש של אוטובוס/מוניות בראש שקט.

• תוכן חדש...