Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:cry:

קראתם נכון.

אסקורט, 1971 תוצרת תע"ר ישראל, 1100 סמ"ק - למכירה.

הרכב עבר בימים האחרונים טיפול שחידש את המנוע - קרבורטור משופץ, פלאגים, פלטינות, אטמים, משאבת בלם חדשה כבל גז וקלאץ' ועוד. בקיצור: מבחינה מכאנית הרכב עובר טסט כמו גדול.

כזכור, קניתי את הרכב ב3,500 שקל. אני רוצה 2000 שקל לרכב שדרושה בו עבודה סמלית בלבד! ובתור אחד שבדק את שוק האסקורטים המון זמן לפני שרכש אחת כזו, אני יכול לערוב לכך.

הרכב נמצא ברמלה.

לעוד פרטים:

052-3535006

עידן.

:cry:

ואם מישהו שואל למה אני מוכר: נפלה עלי עכשיו "צרה" שאני לא מאחל לאף אחד, אפילו לא לגדולים שבשונאים שלי - ולא יהיה לי כסף להחזיק את הרכב או לטפל בו, חבל לראות אותו עומד ולא זז, עדיף שיד אוהבת תטפל בו :cry:

PICT0192.JPG

PICT0195.JPG

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

WHAT ?! :shock:

מצטער בשבילך ...ואני רק מקווה שחס וחלילה זה לא משהו בלתי הפיך.

רק בריאות!

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

באמת חבל.

רכב שכלכך רצית והשקעת בו. חבל.

בהצלחה בכל מה שיהיה.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אל תמכור !

2000 שקל שתקבל זה לא לכאן ולכאן מבחינ כלכלית ,

וחבל שחלום לא יתגשם ,

תעמיד את הרכב ותמתין לתקופה טובה יותר

בהצלחה

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

אל תמכור עידן !!!!

אתה תשנא את עצמך כל החיים על זה !

כמו שדרור אמר, 2000 ש"ח הם לא מה שישנו את המצב !

עדיף להוריד הילוך בשיפוץ, אפילו להשהות אותו לתקופה מסוימת.

א ל ת מ כ ו ר ! ! !

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

עידן תגיד לי שהכל בסדר,ואם לא מדובר במשהו גרנדיוזי תחשוב על זה שוב,אני מבטיח לעזור

בכל דרך(נסה אותי).

פיללת תקופה ארוכה למתנה הזו ואני לא זוכר שהספקת להנות ממנה,דבר איתי .

פורסם

עידן, אין לך שונאים, אז זה לא רלוונטי.

עכשיו לעיקר...

א-ל ת-מ-כ-ו-ר!!

אתה תצטער על כך אח"כ, לא שווה את ה-2000, שווה להעמיד אותה לכמה זמן.

מקווה שהכל יסתדר ושהבעיה שלא תרצה לאחל לאף אחד תסתדר.

יונתן

פורסם

מאוד עצוב לשמוע את זה

אחרי כל כך הרבה זמן שחיפשת אסקורט

ופתאום אתה מוכר?

ועד שהיא הגיעה לידיים טובות

לדעתי לא כדאי לך למכור

חבל פשוט חבל

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

עידן, הפתעת אותי לגמרי...

אם אתה צריך, אני אלווה לך 2000 שקלים ותשאיר את הרכב אצלך. רק אל תעשה לי שאתה לא יכול לקחת מאחרים, אם תרצה "אקנה" אותו וביום מן הימים, כשהשמיים יהיו בהירים יותר והשמש תחמם קצת פחות תקנה אותה חזרה ב2000 שקל בדיוק.

תחשוב על זה.

חבל למכור את האספורש המפורסמת, אם תרצה לדבר - אתה יודע איך למצוא אותי.

מאחל שתרגיש טוב, ושהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר,

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם

עידן,

כמו שהבטחתי לך, חזרתי מהתצפית על האסקורט שביקשת ממני לצלם עבורך, אך עיניי חשכו כשראיתי את ההודעה הזאת.

ניסיתי להשיג אותך בפלאפון, שלחתי הודעות, הכל כדי להבין מה קרה - אבל אתה כאילו לא קיים...

עכשיו אני מבין למה לא ענית לי לה"פ כששאלתי אותך על האסקורט שצילמתי...

בינתיים, כל הדיעות של כל החברים שהגיבו לשירשור היו לטובת צד אחד, ואני מצטרף לאותו צד. הסכום שנקבת לא אמור להוות אופצייה או פשרה ואין ויכוח שהרכב אמור להשאר אצלך.

איני יודע מה "הצרה" אליה נקלעת, אך תשאיר את האסקורט בצד. ("נתגלגל הלאה" - זוכר?...)

אסור לתת לחלום שהתגשם ונהייה ממשי לעזוב סתם כך.

ניר סבירסקי, באמת שיצאת מגדר הרגיל! :mm_yeah:

כל דברי החברים כוללים גם את דבריי, לכן כל שיכולתי להוסיף הוא עדכון לחתימתי בפורום עד להודעה חדשה. (שהיא, כמובן, הישארות האסקורט בידייך...)

רק בריאות בכל אשר תחפוץ, ומקווה לראות אותך בקרוב!

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

כל מה שאני יכול להגיד, אחרי שראיתי את זה, זה:

:shock2:

:shock2: :shock2: :shock2: :shock2: :shock2: :shock2: :shock2: :shock2: :shock2: :shock2: :shock: :shock: :shock:

מה קרה לך, אחי??? מקווה, שזה לא משהו באמת רציני, אלא חולף, ואם זה ככה- אז באמת חבל בשביל 2000 ש"ח, אבל מי אנחנו, שנקבע בשבילך, מה טוב לך?

בכל מיקרה, מאחל לך, שהכל יהיה בסדר אצלך, ובשביל האסקורט- למצוא בעלים אוהב ומשקיען (במידה, ובסוף אכן תמכור אותו)!

ושוב, אני בהלם!

האמת, שהייתי אולי אפילו שוקל לקחת אותו, אבל א'- אני אוהב יותר דגם שתי דלתות, וב'- לי בטוח אין זמן ומשאבים לעוד אוטו, אני את מה שיש לי עדיין לא שיפצתי, אז חבל עליו...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
עידן, הפתעת אותי לגמרי...

אם אתה צריך, אני אלווה לך 2000 שקלים ותשאיר את הרכב אצלך. רק אל תעשה לי שאתה לא יכול לקחת מאחרים, אם תרצה "אקנה" אותו וביום מן הימים, כשהשמיים יהיו בהירים יותר והשמש תחמם קצת פחות תקנה אותה חזרה ב2000 שקל בדיוק.

תחשוב על זה.

חבל למכור את האספורש המפורסמת, אם תרצה לדבר - אתה יודע איך למצוא אותי.

מאחל שתרגיש טוב, ושהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר,

ניר.

כל מילה זהב, אנחנו לא מכירים אבל גם אני מצטרף לרעיון.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

עידן, אסור לך לוותר על החלום, אם 2000 שקל זו הבעיה שלך אז ניתארגן כמה אנשים ונעזור לך... מההיכרות הקצרה שלי איתך אתה עוד תצטער שמכרת את האוטו... אל תדאג, אנחנו פה כדי לדאוג לך, מקסימום תתן את הרכב למישהו לשמירה וניתארגן כבר כמה אנשים ונעזור לך, רק תבקש...

מקווה לשמוע ממך בקרוב,

דימה

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...