Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שב-YNET הבהירו היטב שאמנם המחירים כאן לא מהגבוהים בעולם, אבל היחס בין השכר הממוצע לעלות הדלק הוא בהחלט מהגרועים שיש בעולם המערבי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תורידו שני שקל וקצת מיסים ותקבו מחיר זהה לדלק שבארצות הברית.

ורשימה מטומטמת, חיפשו את כל המדינות שבהן הדלק יקר מנת על מנת לתת לנו להרגיש טוב.

באירופה אין מס של 120 אחוז על אוטו חדש, משכורות יותר נורמאליות, לא גונבים שמה המאנשים כל אגורה.

פורסם

בארה"ב מחיר הדלק אכן זול בהרבה מכיוון שהמרחקים שם ממקום למקום הרבה יותר גדולים. למשל בן דוד שלי שגר שם נוסע 100 ק"מ הלוך ו100 ק"מ חזור מהבית לעבודה !

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם
בארה"ב מחיר הדלק אכן זול בהרבה מכיוון שהמרחקים שם ממקום למקום הרבה יותר גדולים. למשל בן דוד שלי שגר שם נוסע 100 ק"מ הלוך ו100 ק"מ חזור מהבית לעבודה !
אני לא מאמין שיש שום קשר בין המרחקים לבין המחיר של הדלק.

פשוט כאן בארץ המיסוי על הדלק הוא די גבוהה, בשילוב עם שכר נמוך ומס הכנסה גבוהה אתה נותר עם הרבה פחות כסף בבנק.

בברכה,

אבי.

פורסם

יש להם טעות בקשר לארצות הברית במקומות הכי יקרים שם עולה 1.60 דולר לגאלון (4 ליטר) מה שאומר שזה 40 סנט לליטר 40 סנט זה 2 שקל בערך

וזה באיזורים היקרים

יש מקומות שגלון עולה באיזור הדולר וטיפה...ואז זה עוד יותר זול

פורסם

עתיד באמת כדאי שתחסוך את השטויות שאתה אומר.

מחירי הדלק לפני שבועיים שחזרתי מוושינגון היו 3 דולר לגלון בתחנות היקרות בעוד ברוב התחנות היה 2.4 ואפשר בחלק גם למצוא יותר זול תלוי במיקום התחנה. (הכל מתייחס ל87 אוקטן -רגיל)

הנה תמונה שצילמתי במקרה יש את מחירי הדלק של תחנה ממוצעת.

dscn05781bi.th.jpg

פורסם
אתה אפילו לא קרוב...

ב-Orange County לדוגמה, גלון של 91 עולה 2.89 דולר.

וישנם מקומות שהמחיר גבוה יותר.

אוקטן 91 בארה"ב זה כמו אוקטן 98 שלנו.

ואוקטן 87 בארה"ב זה כמו אוקטן 95 שלנו.

למכירה זיכרונות של KINGSTON 1024MB 133Mhz SDRAM

בחצי מחיר :twisted:

פורסם
בארה"ב מחיר הדלק אכן זול בהרבה מכיוון שהמרחקים שם ממקום למקום הרבה יותר גדולים.

גם בארץ יש אנשים שנוסעים 100 ק"מ לעבודה, והדלק לא זול יותר מהסיבה הזו.

בארה"ב יש בארות נפט.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
יש להם טעות בקשר לארצות הברית במקומות הכי יקרים שם עולה 1.60 דולר לגאלון (4 ליטר) מה שאומר שזה 40 סנט לליטר 40 סנט זה 2 שקל בערך

וזה באיזורים היקרים

יש מקומות שגלון עולה באיזור הדולר וטיפה...ואז זה עוד יותר זול

אתה חי בסרט ישן מאוד... תתעדכן חביבי, תתעדכן...

אגב, אחי ששוהה עכשיו בארה"ב (לוס אנג'לס) מילא ב 2.88$ לגאלון.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הבהרה קלה.

אוקטן 87 הוא מקביל ל95 כי הדרישות של הרכבים הם נמוכות במיוחד (ז"א בלי קשר, אוקטן 95 שלנו יותר איכותי מאוקטן 87 שלהם).

או ש87 שם זה 95 פה?

אני ידוע שהשאלה תמוה משהו, אבל תנסו לענות בצורה סבירה.

אור.

פורסם

אוקטן 98 ישראלי שווה ערך לאוקטן 89 בארה"ב אם אני זוכר נכון, אפילו לא ל-91, בטח שלא ל-92 או 93 (ולא נתחיל עם דלק מירוצים שחוקי לשימוש כביש באוקטן 100 ומעלה).

לתקן הישראלי יש שיטת מדידה עקומה שמייצרת מספרי אוקטן אופטימיים.

מוטי.

• תוכן חדש...