Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הנני חדש פה.

יש לי בעיה מסויימת,אם אפשר לקרא לזה בעיה.

לאחרונה התקבלתי לעבודה חדשה בתחום השיווק, העבודה כוללת רכב צמוד.

ברשותי כבר 10 שנים רכב מסויים(לא אספנות) שאני למדתי אותו ולאט לאט פרקתי אותו ושיפצתי אותו ורק לאחרונה השלמתי את השיפוץ שלקח מספר שנים וכלל את הפריטים הכי קטנים עד לרמת הבורג.

הרכב שימש אותי ביום יום, וגם כיום, אני נוסע בו ביום יום,בלי שום בעייה והכי חשוב נהנה מכל רגע.

הרכב פשוט במצב מושלם לחלוטין, אין עוד כזה בארץ.

בעוד כחודש ימים אני אמור לקבל רכב צמוד מהעבודה, מה אני עושה עכשיו?

כאמור אם יהיה לי רכב מהעבודה אז את כל הנסיעות מין הסתם אני אעשה על הרכב מהעבודה, לאישה יש כבר רכב משלה, מה אני עושה עם הרכב האהוב שבניתי במו ידיי? למכור לא בא בחשבון בכלל , הסכומים שהשקעתי עליו, הזמן, אי אפשר לקנות את זה בכסף,שום סכום לא יחזיר לי את ההשקעה.

לתת לאשה, יש לה רכב חדש, לא בא בחשבון שהרכב יילך אליה.

אז מה אני עושה עכשיו עם הרכב? מה עושים אנשי אספנות שיש להם יותר מרכב אחד?

אם למשהו יש רעיונות אשמח לשמוע.

תודה והמשך ערב נעים.

פורסם

אני גר בבניין קומות קומה ראשונה, אין לנו חניון בבניין , הרכב חונה בחוץ .

הבעייה היא שאם הרכב עומד בחוץ אז ביטוחים וטסטים...על כלום?!

חוץ מזה אם יש לי רכב מהעבודה ודלק מהעבודה, אז מין הסתם אני אסע בעיקר ברכב של העבודה כי לא עולה לי כלום בעצם.

פשוט חבל לי.

פורסם
נוסע

פעם עם זה

פעם עם זה

וקונה עוד אחד להגדלת הסבב

איזה אוטו זה?

:-P:-):twisted::wave2::mm_wink::ok:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש מישהו שאנו מכירים שהכניס פיאט 500 לסלון, אבל כניראה שמבחינתך זה לא מעשי...

צחוק בצד, יש מס' פתרונות לא כולם זולים:

1. חניה בחניון מסודר תחת גג בתשלום.

2. מציאת מקום איחסון במושב של חבר מכר שיסכים לשמור על הרכב.

3. אם מדובר ברכב קטן שנכנס למכולה ויש לך מקום להעמיד אותה.

4. קניית כיסוי מיוחד לתקופה ארוכה וחנייה ברחוב.

5. החלפת מקום העבודה לכזה שלא נותן רכב....

6. בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אני גר בבניין קומות קומה ראשונה, אין לנו חניון בבניין , הרכב חונה בחוץ .

הבעייה היא שאם הרכב עומד בחוץ אז ביטוחים וטסטים...על כלום?!

חוץ מזה אם יש לי רכב מהעבודה ודלק מהעבודה, אז מין הסתם אני אסע בעיקר ברכב של העבודה כי לא עולה לי כלום בעצם.

פשוט חבל לי.

תשתלט על חניה (פשוט תחנה בה באופן קבוע) שיש בה זוית ראיה טובה מהבית. סע בנסיך לשם ההנאה מהנסיעה(אתה נוהג ברכב הזה 10 שנים אז אני בטוח שאם תיסע בו פעם ב...(שבוע לפחות: שבתות חגים וכדומה) תהנה יותר מהנסיעה בו). תכסה את הנסיך בכיסוי 4 עונות. ותן לו את האהבה והפינוק אותם הוא דורש.

החלום של הרבה אנשים (אלה שאין להם רכב מהעבודה) הוא לקבל רכב מהעבודה כדי שהם יוכלו לשמר טוב יותר את הרכב/ים עם הערך הרגשי. אני בטוח שיש פה מישהו שיהיה מוכן להיתחלף איתך:wink: .

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
החלום של הרבה אנשים (אלה שאין להם רכב מהעבודה) הוא לקבל רכב מהעבודה כדי שהם יוכלו לשמר טוב יותר את הרכב/ים עם הערך הרגשי. אני בטוח שיש פה מישהו שיהיה מוכן להיתחלף איתך:wink: .

ומה נאמר על זה שהרכב עם הערך הרגשי היה רכב לעבודה, או יותר נכון סוס-בארו עבודה? :-P

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
ומה נאמר על זה שהרכב עם הערך הרגשי היה רכב לעבודה, או יותר נכון סוס-בארו עבודה? :-P

זו כבר בעיה אחרת שצריך לפתוח לגביה דיון מחדש:wink:.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

הפיתרון של מרבית אספני המכוניות בארץ:

נסיעה יומיומית עם הרכב היומיומי,מחנים והולכים בלי כאב ראש ופחד על הרכב.

וכפי שנאמר פה לפניי :בשבתות,בטיולים,בערב לחברים,למועדון החמש(גם אם הוא לא אספנות , אך נדיר במצבו תתקבל בברכה במפגש,לחברי הפורום יש פינוקים מיוחדים:wink: ),וסתם לכבישים טובים שבהם אפשר להשתעממם מרכב ליסינג של העבודה.

ככה נהנים מכל העולמות....

מקווה שעזרתי,

לירון

פורסם

זה כנראה מה שאעשה.

בעניין הכיסוי, חשבתי לקנות אחד איכותי , הבעייה שילדים יקרעו לי או יגנבו אותו , והשכנים צרי העיין יתחילו לפתוח פה, והרכב ימשוך צומת לב = ממש לא בריא.

נראה לי שאשאיר אותו ללא כיסוי מול הבית.

פורסם

מה עדיף?

שיגנבו את הכיסוי שעלה נגיד, 400 ש"ח, או שיבואו עם מברג כי האוטו שלך נוצץ מידי ופשוט ישרטו לך את האוטו?...

אני גם חשבתי שכיסוי רק מושך וכו', זה נכון אבל זה שומר על הטיגרה שלי מאוד יפה, ומנסים לגנוב פה ושם

בנתיים לא כ"כ הצליחו, זה תקוע בבגאז עם חוט (אני מודע למצב שיבואו עם מספריים ונגמר הסיפור).

בקיצור, תקנה כיסוי, מומלץ בחום!

ד"א איזה רכב זה?

פורסם

אפשר אולי לספר לנו את הסוד הגדול?

זה כמו שתיכנס לפורום רכבי אספנות,ותגיד שיש לך רכב נדיר שעבר שיפוץ עד לרמת הבורג,אך לא תספר להם איזה רכב.

רק תחשוב על זה,מעניין איך הם יקבלו את זה.נשמע מופרך אני יודע...

מאחר ואנחנו לא כאלה,אפשר לחשוף את הנסיך?

• תוכן חדש...