Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה פעמיים אני שם לב, שאני נוסע במהירות נורמאלית כמו כל נהג,

אבל תמיד זה שמאחורי מחפש את הרגע לעקוף אותי, למה הוא חושב שהוא נהג יותר טוב,

או שאני נוסע לאט מידי..

קרה לי אתמול שדווקא נהג צעיר רק בלי הנהג החדש מאחורה, ניסע לעקוף אותי, נתן פול גז..

הפעם לא ויתרתי ורציתי להשתיק אותי נתתי גז(בלי להתלהב כמובן)..וראה שגם אני יכול ללחוץ.. המשך הנהיגה שלו היה יותר איטי משלי אחרי זה..

פשוט אני אומר שכל נהג שהוא וותיק, מרגיש איזשהו חשק לעקוף נהג חדש מסיבות פסיכולוגיות בלבד.

אם הנהג החדש נוסע לאט, אני אבין, אבל שהנסיעה רגילה לגמריי, יש עוד סיבה?

אז מספיק עם זה!

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז לא הסברתי את עצמי טוב

הכביש שהייתתי בו היה עם נתיב אחד! אין אפשרות עקיפה! אם אין מכונית מהצד השני אז אפשר,

אבל הקו רציף... מה אז?

המקרה של אתמול היה בכלל במצב שאין אפשרות עקיפה.. רק לשניה אולי, זה דו-סיטרי אבל במקום קו יש חומה..

הכביש אומנם קצת רחב, אך חונות מכוניות בצדדים..וכאן הסיכון..

פורסם

מה אכפת לך שעוקפים אותך? :?

גם אותי עוקפים וזה לא ממש מעניין אותי.

מה זה נתן לך שלא נתת לו לעקוף? הרגשת גבר גבר לשבריר שנייה?

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
מה אכפת לך שעוקפים אותך? :?

גם אותי עוקפים וזה לא ממש מעניין אותי.

מה זה נתן לך שלא נתת לו לעקוף? הרגשת גבר גבר לשבריר שנייה?

שוב.. יש מצבים שבגלל שהוא עוקף אותך אתה צריך לאט, שהבחור החביב לא יכנס במכוניות החונות לפניו..

פורסם
שוב.. יש מצבים שבגלל שהוא עוקף אותך אתה צריך לאט, שהבחור החביב לא יכנס במכוניות החונות לפניו..

אז תאט.

זה שיש לך רגשי נחיתות מזה שעוקפים אותך זה לא צידוק לסכן חיים ע"י האצה לא חוקית בעליל ואף מסוכנת כאשר אתה נעקף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תן לבן אדם לעקוף גם על פס לבן עם מכוניות ממול מה אתה שוטר תנועה ?

מה מפריע לך שהוא עוקף אותך, כטבע הפורום הזה יש פה לא מעט שנוהגים על מכוניות ספורטיביות\חזקות

ומשייטים במהירויות של פעם וחצי או לפעמים כפול מהמהירות החוקית....אז כפועל יוצא - עוקפים...מה זה מפריע לך ? אתה תמשיך לנסוע ב90 החביבים שלך ותן לישבן המהיר שלו להעלם לך באופק...מה זה עושה לך *** קטן יותר ?

פורסם

מסכים עם כל מילה של עתיד.

ואם מישהו מנסה לנשק לך את הטמבון בכביש עם נתיב אחד וקו לבן רצוף, רד לשוליים כמו נהגי המשאיות שמתחשבים בשאר(ולצערי יש מעטים כאלה).....

פורסם
ואם מישהו מנסה לנשק לך את הטמבון בכביש עם נתיב אחד וקו לבן רצוף, רד לשוליים כמו נהגי המשאיות שמתחשבים בשאר(ולצערי יש מעטים כאלה).....

אצלי זה ההיפך.

אני נגד התחכמויות בכביש, אבל במצבים כאלה, שבמראה האמצעית אני רואה רכב "יושב" לי על הבג'אז,

אני דווקא נהנה להפתיע אותו בפתאוממיות עם נגיעה קלה בברקס כדי לקבל את תשומת ליבו.

או יותר מכך, "שינשק" לי את הטמבון, יקבל תביעה שבמהלכה אני אקבל טמבון חדש, ואולי בדרכים האלה נהגים קרציות ילמדו לשמור מרחק!!!!!!

פורסם
אצלי זה ההיפך.

אני נגד התחכמויות בכביש, אבל במצבים כאלה, שבמראה האמצעית אני רואה רכב "יושב" לי על הבג'אז,

אני דווקא נהנה להפתיע אותו בפתאוממיות עם נגיעה קלה בברקס כדי לקבל את תשומת ליבו.

או יותר מכך, "שינשק" לי את הטמבון, יקבל תביעה שבמהלכה אני אקבל טמבון חדש, ואולי בדרכים האלה נהגים קרציות ילמדו לשמור מרחק!!!!!!

אני מחכה לאחד כזה שידבק אליי.. יש לי כמה שריטות בטמבון ופחחות יקר לי :wink: מה לעשות..

הפחד שלי הוא שהמכה הקטנה בטמבון תדרדר למכה בשלדה, ואז הכסף שתרוויח בתביעה יתקזז עם הורדת ערך האוטו..אז תיזהר חבוב

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

יו איזה צירוף מקרים!!! אני בדיוק נכנסתי עכשיו לפורום בשביל לפרסם משהו כמעט זהה!

אני עכשיו חזרתי מנתב"ג ונסעתי לשם בכביש 6...עכשיו אתם בטח מכירים את כביש 6.. ויודעים ש110 זה רק בגדר המלצה שם, אז כמו הרבה אחרים נסעתי "קצת" מעבר למותר... בסביבות 140-150... עכשיו, רק בגלל השלט "נהג חדש" שמתנוסס לו בגאווה על השמשה האחורית שלי, איזה אחד מתלהב חש בצורך לעקוב אותי. אפילו שאחרי שהוא עקף אותי הוא האט. העיקר "לא להיתקע מאחורי נהג חדש מז**ין"... אוףף איך אני שונא אנשים כמוהו!!!

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
יו איזה צירוף מקרים!!! אני בדיוק נכנסתי עכשיו לפורום בשביל לפרסם משהו כמעט זהה!

אני עכשיו חזרתי מנתב"ג ונסעתי לשם בכביש 6...עכשיו אתם בטח מכירים את כביש 6.. ויודעים ש110 זה רק בגדר המלצה שם, אז כמו הרבה אחרים נסעתי "קצת" מעבר למותר... בסביבות 140-150... עכשיו, רק בגלל השלט "נהג חדש" שמתנוסס לו בגאווה על השמשה האחורית שלי, איזה אחד מתלהב חש בצורך לעקוב אותי. אפילו שאחרי שהוא עקף אותי הוא האט. העיקר "לא להיתקע מאחורי נהג חדש מז**ין"... אוףף איך אני שונא אנשים כמוהו!!!

תגיד אתה ילד בן 17? (כניראה שכן).

מה הגאווה הזאת? בדיוק בגלל זה תרבות הנהיגה בארץ ניראת ככה.

מה אתה מסתכל על אנשים אחרים?

עקף אותך? שיבושם לו, מה זה מפריע לך?!?!?

חבל שלא עצרת אותו, ולא הלכת אליו עם אלת בייסבול....

פורסם

בסדר אז כולכם פה נהגים וותיקים, אין זה מצדיק את מה שאנחנו אומרים?

זה דבר מעצבן מה לעשות! ואני אגיד לכם למה אני ממש שם לב לזה,

כי יוצא הרבה פעמיים שאני נוסע באוטו אחר ללא שלט "נהג חדש"

ואנשים מתנהגים אליך כמו לכל נהג.. יותר אולי מצפצפים לך, אבל לא ממש מנסים לעקוף ולעשות עליי דאווינים..

אנא אל תבואו ביציאות כאלה בסדר תן להם לעקוף מה אכפת לך,

כי אני יודע שאת כולם זה מעצבן שאחד עוקף אותך בפתאומיות ללא סיבה.. כמובן עם סיכון

אני לא אתעצבן אם משהו יעקוף אותי,והחוק מרשה זאת.

פורסם

תבין, הדבר הכי חשוב בתרבות נהיגה זה הסבלנות והסובלנות.

לכן, אם עוקפים אותך, תאחל לעוקף דרך צלחה(בכל שפה וסלנג שתרצה :-) ).

כי אם תתעצבן, זה רק יכול לגרום לך לעשות טעות קטלנית בסיבוב הבא.

פורסם

לפרוטוקול, יש חוק שאומר שברגע שאתה נעקפת חובה עליך לשמור על המהירות הנוכחית שלך, ובטח שלא להגביר אותה.

אתה רק גורם לרכב העוקף להיות בנתיב לא נכון, או בנתיב הנגדי אם הוא עקף על כביש דו סטרי חד מסלולי..

וזה, מסוג הדברים שגורמים לתאונות.

אור.

• תוכן חדש...